סטונהג' בזריחה

MetalSinagouge

New member
צודק, אבל אם נתעלם מ..

כל סיפורי האלוהים הוא בכל מקום, נמצא הרבה פעמים ביטויים כמו ירידת השכינה, בד"כ בהקשר למקום מאוד מסויים בבית המקדש (סיטשין עושה פחות או יותר אנלוגיה עם מסלול נחית מסוק <H>). המילה "שם" בביטווים כמו "אעלה לי שם" (או משו) מתייחסת לטיל מסויים. שכחתי להזכיר שגם סיטשין הזכיר דברים כמו המרכבה של אליהו הנביא ויחזקאל בתור סוג של יישויות אבל כדי באמת שאני אפסיק להזכיר את הספר הזה בכל הזדמנות :) אני לא קראתי את ספריו של דרווין, ועל האבולוציה אני יודע דברים בסיסיים. יכול להיות מצחיק אם יתברר פעם שבעצם לכל הריבוזומים, ציטופלסמה וכל השטויות שיש בתא יש תובנות ורגשות, ולכן הם מתרבים, נעים וכו', והרקמה משמשת להם בתור כוכב ואילו הגוף, יקום. במידה ואתה בטלן כמוני הנה הקישור לתוכנית (מצחיק שהם מנסים ללמד "איך לחלוק את אמונתנו" ולא משתמשים במילה מסיון).. הבחור עם השפם מזכיר לי את נד פלנדרס הפיוריטני מהסימפסונס. רק שהבחור הזה הוא שטן הימסלףףף!!!

MetalSinagouge

New member
אני סביר להניח..

נשמה תועה :) אם יש משהו שלמדתי להדגיש בעצמי אחרי קריאה של השטניק בייבל זה פתיחות ראש. רק בשבוע בשעבר למשל, השתגעתי על אמונות הסקנדינבים: הכל כולל הכל: האדה הפואטית שהחלתי לקרוא וכו'. לפני שלושה ימים, השתגעתי על האתאיזם והדבר התבטא בהתעניינות שלי מבחינה מדעית לגבי דברים שקרו בערך 13.8 ביליון שנה לאחור. שלשום, התעניינתי במצרים מבחינה גאוגרפית מה שהוביל אותי למשהו עמוק הרבה יותר: שומרוןוהתיאוריה החייזרית. את הספר עליו דיברתי יצא לי לשמוע היום (מחצית ממנו), ואני מאוד מאוד מתעניין. באשר לקישור הראשון: זה מדהים שמה שכתוב שם בדיוק שמעתי היום. אותה חגורת אסטרואידים היא בדיוק התייחסה לפלנטה ה12 בספרו של סיטשין, ואותם "בני אלוהים" בקישור, הלא הם הנפילים המדוברים בספר. זה בהחלט דורש חקירות נוספות.

למעלה