סטטיסטיקות בבלוגוספירה

TaxiMedia

New member
סטטיסטיקות בבלוגוספירה

לכל מי שמתבייש להודות שהוא אוהב סטטיסטיקות, הנה מצעד סטטיסטיקות מהיומיים האחרונים, הבלוגוספירה אובססיבית לסטטיסטיקות בעקבות הגילוי של נעמה על הרובוטים. 1. אלעד בבלוגלי 2. ליאור הנר 3. הבלוג של שלמור יש עוד הרבה מהאליטיסטים שהתחילו לבדוק מה קורה עם הסטטיסטיקות שלהם. בקיצור, לא להתבייש. שבת שלום.

TaxiMedia

New member
שווה לקרוא גם את הפרדוקס של שרית

תיכנסו אליו דרך "ליאור הנר".

mary lou

New member
תודה על הקישורים

כבר נכנסת. וסתם מילה אישית שאני לא יודעת אם בכלל היא רלוונטית או לא נדמה שאתה מרגיש צורך להתנצל על זה שאתה מביט בעמודת הסטטיסטיקה או להצדיק את עצמך אם כן, (וגם אם לא ואני סתם מנתחת שלא בצדק, אני בטוחה שיש כאלו שזה נכון לגביהם) אני באמת לא חושבת שאתה צריך

TaxiMedia

New member
האמת, את צודקת

פשוט נראה / נדמה לי שכל נושא שאני מעלה לכאן מקשרים אותו לאהבה שלי לסטטיסטיקות והנושא שכואב לי מאבד מערכו. תודה על החיזוק

b love

New member
עצם קיום הסטטיסטיקות

הוא הרעיון לענות על הצורך של כמות הכניסות..

דם דם

New member
אתה מתקיים מהכניסות אצלך

אולי בגלל זה שפוחתים הכניסות בסטטיסטיקה אז אפשר להבין שזה דיי מציק בפעם הראשונה שנכנסתי אצלך לבלוג, יצאתי ממנו! הייתי בטוח שטעיתי בעמוד אבל אחר כך שמתי לב שזה המקום הנכון, שהבלוג שלך לא איזה עמוד של דף אינטרנט אחר. בהתחלה התבלבלתי מהבלוג שלך כי יש בו כמה פרסומות דיי גדולות, אני מניח שאתה מתוגמל עליהם ולכן פחיתה של כניסות אצלך מפחיתה לך גם את התגמול מהפרסומות בבלוג. בעיקרון לי לא אכפת מי נכנס או כמה נכנסים, בכול יום נתון יש לי כ20-30 כניסות וזה מספיק וכשאני מפרסם רשומה אז במקרה הטוב כמות הכניסות רק מכפילה את עצמה

למה הרבה פרסומות?

יש לו פרסומת אחת, כמו לכולנו. מה שמבלבל זה הגלובס למעלה.

דם דם

New member
הגלובס שלמעלה

זה לא פרסומת אצלו? הוא לא כמו אלה שיש להם מין הסכם עם חלק מהאתרים לשים פרסומת פרטית בבלוג אלו ולקבל על תמלוגים או משהו? ראיתי את זה במעט מקומות פה. אם לא ככה אצלו, אופס....טעות שלי סורי

ה"פרסומת גלובס" כמו שקראת לזה,

מציינת את זה שהבלוג יופיע גם בגלובס, מערכת עסקית שמשתפת פעולה עם תפוז.

mary lou

New member
אני חייבת להודות טקסי...

גם אני, כשנכנסתי לבלוג שלך פעם ראשונה- יצאתי ממנו. למעשה, אני יוצאת מכל בלוג שאליו אני נכנסת. אלא אם כן אני במחשב של אחי, ואז הוא נתקע לפעמים ויש בעיות אבל באופן כללי אני אף פעם לא נשארת באופן תמידי בבלוג
חע, חע. הו כה משעשע. ודם דם, הפרסומת לגלובס היא לא פרסומת לגלובס יש פשוט קבוצה של בלוגים שמשתייכים ל...נו...יש לזה שם. זירה עסקית? (וואו, הנה שתי מילים שלא חשבתי שאני אגיד). לכולם יש את ה"גלובס" הזה למעלה. הם בדרך כלל מאופיינים ביותר ענייניות ואולי אפילו רצינות, אבל הם לא מקבלים שום תשלום על זה.

דם דם

New member
בגלל זה שאלתי

אחר כך שוב כי א הבנתי מזה הגלובס הזה אצלו חשבתי בהתחלה שזה פרסומת שלהם, כי נתקלתי בבלוגים שיש להם פרסומות לגוגל וכול מיני אתרים שהם מתוגמלים בהתאם לכניסות מהבלוג או משהו כזה. חשבתי שזה גם אצלו ככה, עכשיו הבנתי שזה משהו שקשור לבלוגים עם גלובס וכלכלה וכול זה מגניב שיש מין גוף ספציפי שהם יכולים להשתייך אליו יותר.

ע ל ו מ ה

New member
אין כרגע בלוגרים בתפוז עם גוגלאדסנס

למיטב ידיעתי, כי ע"מ להפעיל את הפרסומות האלה דרוש סקריפט שלא עובד בקוביות של תפוז. נראה לי שההנחה הבסיסית שלך יכולה להיות שבשלב זה אין בלוגרים רבים, בטח לא בתפוז, שעושים כסף מפרסום בבלוג שלהם.

פגעסוס

Well-known member
אני לא חי למען הסטטיסטיקות

אבל אני בהחלט בודק אותן ברמה יומית. מעניין אותי לדעת אילו מהתכנים שלי מעניינים אנשים אחרים. מסקרן אותי לדעת מהיכן הגיעו אל הבלוג שלי (אם קישרו אלי ממקום כלשהו, אם דיברו על משהו שכתבתי, אם יש מילת חיפוש חדשה בגוגל שמובילה אלי). מה שכן, אני לא נותן לסטטיסטיקות להשפיע על התוכן שלי (לפחות לא במודע). אני לא אוותר על כתיבה של פוסט או על המלצה על פוסט רק בגלל שאני לא חושב שהנושא פופולרי במיוחד.

אף פעם לא יצא לי לחשוב על זה

על אם נושא מסויים פופולרי פחות או יותר ולפרסם (או לא לפרסם) פוסט בהתאם. למישהו כן קרה שהוא שם לב לעניין כזה ופעל בצורה כזו או אחרת? (נקודה טובה
)

דיטי

New member
לא שמתי לב מניתוח של סטטיסטיקות

אולי תגובות של גולשים עשויות לגרום לי לפעול בצורה כזו או אחרת. בינתיים, לא זכור לי שהיה משהו כזה, לא שרצוי לסמוך על הזכרון שלי.

mary lou

New member
אמממ...

אני חושבת שהכי חשוב זה להיות מודעים לעניין. בימים שאצלי נדמה שהכל טוב מהרגיל, עמודת הסטטיסטיקות היומית משלשת את עצמה ופתאום אני מרגישה אובר של התעניינות אני באופן אוטומטי אומרת לעצמי "בשביל מה זה טוב? הרי הבלוג אמור להיות אישי" ובאופן בהול מפרסמת רשומה על הדברים היחסית רגילים שקרו לי בימים האחרונים. לא נגיד מנסה לשעמם בכוונה, כי זו ממש לא המטרה, אבל מזכירה לקוראים ובעיקר בעיקר לעצמי מי אני ובשביל מה הבלוג קיים. לתת לסטטיסטיקות להשפיע באופן ישיר על החיים זה אחד הדברים היותר לא בריאים שאנחנו יכולים לעשות. הרי התהילה לא לעולם נשארת והרצון רק גדל והולך. אם פעם 40 כניסות היו עושות לי את היום, עכשיו זה אפילו קצת מבאס באותה מידה אם נתרגל ל1000 ביום, 900 יראה קצת מבאס. זה לא יגמר הרי... בקיצור צריך לעשות הפרדה של מה שאנחנו כותבים משיקולים שכאלו, אחרת נבלה את רוב ימינו ברגעים מעטים של אושר מזוייף ובהרבה הרבה כאבי ראש והנג אוברים של פופולאריות.

ע ל ו מ ה

New member
היו תקופות...

לפני 200-300 רשומות ו-2-3 שנים, שאפילו נהגתי לחכות עם הפרסום לחצי שעה עגולה פחות 2 דקות כדי לזכות להיות במרומי העדכונים האחרונים (שהיו מתעדכנים כל 30 דקות). וגם נהגתי להימנע מלפרסם בסופ"ש ומחכה לימי ראשון לפני הצהריים ובאופן כללי ללפני הצהריים מתוך איזה תחושה (אולי מוטעית) שאורי בוחר רשומות מומלצות מתוך אלה שהתפרסמו בשעות אלה... מצד שני, לפעמים אני שוקלת אפילו למחוק רשומה בגלל שאנשים מגיעים אליה מגוגל. הרשומה היא רשומה בה שטחתי את דעתי האישית והפרטית לגמרי לגבי גן אנתרופוסופי לילד שלי, וכמובן שמלבד העובדה שהשיקולים הם פרטיים שלי, הם גם התבססו על ביקורת שלי כלפי גן אנתרופוסופי מסוים. מאז, רוב הגישות לבלוג שלי מגוגל הם מחיפושים אחר "גן אנתרופוסופי" - שוב ושוב קוראים את הגישה הפרטית שלי לגן המסוים שלידי, שכתבתי לפני שנה. לפעמים אני רוצה למחוק סתם כי די נמאס. לפעמים אני רוצה למחוק כי ככל שיותר אנשים קוראים עולה הסיכוי שאם אשקול פעם את הנושא בשנית כבר יבינו בגן שמדובר בי ויעיפו אותי מכל המדרגות (טוב שאין שם מדרגות). בקיצור... הסטטיסטיקות לפעמים גורמות לי לרצות למחוק רשומה.

למעלה