סטטיסטיקות

lilison13

New member
טוב צודקת,כל המאמצים לשווא נראלי אני אפרוש

מהפורום :(

XoLilMissLolaoX

New member
סטטיסטיקות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אז אם ראיתם את ההודעה של אנה אין לי אינטרנט בבית אז אני עכשיו עושה סטטיסטיקות מהבצפר...מקווה שיבואו לתקן כמה שיותר מהר ואני אוכל לחזור לפעילות מלאה
חודש מרץ נגמר...מהר אתן לא חושבות?? עוד שבוע ומגיע חופש פסח
פורומים מועדפים
סופרים ומשוררים צעירים 30 שניות למאדים ג`וני דפ סקס מצעדים וביקורת מוזיקה ערוצי MTV ו-VH1 זיהוי שירים אתאיזם סרטי מתח ואימה אופנה אלטרנטיבית
מס' הודעות
945 יש עלייה 122 הודעות!!!! כל הכבוד לנו!!
מס' כותבים
25 כותבים ירידה של 5 כותבים....לאן נעלמתם אנשים?!!?!?
הכותב המתמיד
Ayush Cohen
כל הכבוד לך המשיכי כך!!! ולכבוד זה כמו שהבטחתי בחודש שעבר אני אאדים אותך
lilison13 רק 3 הודעות פחות מאדווה תמשיכי כך!! QueenCryBaby SuperUkeChan Hadar way sashkaalex ronali001 כל הכבוד למי שהגיע לכותב המתמיד!!
סיכום חודש ינואר
שם: גיל: מיקום: שיר החודש: אמן החודש: תוכנית החודש: סרט החודש: התחדשות החודש: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: משהו להוסיף: שיהיה לכולנו חודש מלבב ושמח!!

XoLilMissLolaoX

New member
סיכום שלי../images/Emo3.gif

שם: לי גיל: 17 וחצי מיקום: חיפה שיר החודש: Julien / Palcebo - battle for the sun אמן החודש: Palcebo Apocalyptica תוכנית החודש: Dexter!!! עשיתי מרתון של העונה ה5 LOL התגעגעתי :'( סרט החודש: נאום המלך
התחדשות החודש: בפורים קניתי בגדים עשיתי שופינג חחחח דבר טוב שקרה החודש: אני צריכה להתחיל לרשום לי את הדברים האלה כי אני שוכחת דבר רע שקרה החודש: כנ"ל אבל בגדול צבא ועתודה לא מסתדר לי משהו להוסיף: מי ייתן ויהיה לנו חודש מוצלח ביותר!

XoLilMissLolaoX

New member
באמת?? אז אנחנו ממש לא רחוקות!

ביפה נוףP: יש לך מסן או משהו כזה?? נראה לי עדיף...

lilison13

New member
עין הים אבל לאף אחד אין מושג איפה זה

אז בקצרה מתחת לשפרינצק

LPMCR

New member
‏../images/Emo163.gif חחח אני מכירה!

זה ממש קרוב אלי! אני גרה בשפרינצק :) איפה את לומדת?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיאי אני בכותב המתמיד שוב!!!

ידעתי שאונטרנט טוב בפלאפון יעשה את העבודה
בכל מקרה, התפקדות~
עטר
19
תל אביב/ירושלים
אני באמת לא יודעת, היו יותר מדי... אולי שיי בוי של סיקרט, אינטואישן של סיאנבלו (הכי בעולם
), טונייט של ביג באנג... ממ דאגיין של אמבלאק... היר איי אמ של זא:א, נוט'ינג'ס אובר של אינפיניט, וכמובן דה מן איי אופווז של דלמיישן!!! אה וסופה לאב של טין טופ. וגל השירים של סופר ג'וניור. והלו של שייני.
............. אין לי כוח. כל אלה שהזכרתי למעלה, ועוד הרבה.
גלי. ותוכניות הופעות- מיוזיק באנק, מיוזיק קור, אינקיגאיו~
ברבור שחור (או שזה היה חודש שעבר?), התפוז המכני, התחלה
זוחסחהגןהצבכיסחי הגיע אלי הדיסק של סופר ג'וניור M. מדהיםמדהיםמדהים
אולי היה עוד משו, לא זוכרת
לאדעת, מתחילה להתרגל לחיים בבסיס. ופוריםםםםםםםם
חוסר שינה זה איכסה
אני אוהבת האנצ'ול;; וכן אני יודעת שחרשתי לתמונה הזאת את הצורה, אבל ברצינות, אפשר להאשים אותי?

למעלה