סטטיסטיקות

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהוא אכן קשה...

אבל לדעתי זה שווה את זה. סרט מעולה

XoLilMissLolaoX

New member
אני אראה אותו ../images/Emo3.gif

אחרי הרבה המלצות....ברגע שיהיה לי זמן...שזה....באמצע פסח....פאק! אני מאמינה שאני אשרוד אותו חחחחח

lilison13

New member
לא זה לא הגון זה בטח החשיב הודעות מאפריללל

לא הוגןןןןןן אני הכותב המתמיד אנייייייייייייייייייייייייייי

lilison13

New member
זה כל כך לא הוגן.

שם: אנה גיל:17 מיקום: גהנום שיר החודש: HURICAN - PANIC AT THE DISCO אמן החודש: פאניק אט דה דיסקו,מכ"ר,בריטני ספירס, תוכנית החודש:האוס,קוגר טאון,שקרניות קטנות ויפות סרט החודש:נממ ראיתי הרבה,נזרוק שם לפני החתונה עוצרים בווגאס התחדשות החודש: עברנו לHOT דבר טוב שקרה החודש: עברנו לHOT דבר רע שקרה החודש:לא זוכרת משהו להוסיף:היה אחלה חופש,עבר מהר,אני לא מאמינה שכבר אפריל.

RachelVull

New member
סיכוום:]

אני לא נוהגת לכתוב אבל אני עוקבת ^^"" זה משהו לפחות, נכון?
שם: קרינה גיל: 15 מיקום: עאה...לוד שיר החודש: Family Force 5- Love Addict אמן החודש: korn תוכנית החודש: פאמילי גאי סרט החודש: אין לי החודש =\ התחדשות החודש: להיות מיושנת חח
דבר טוב שקרה החודש:
דבר רע שקרה החודש:
משהו להוסיף: אני משעממת ולא טובה בשאלונים כאלה חח

Ayush Cohen

New member
../images/Emo9.gif חח תודה

שם: אדוה גיל: 16 מיקום: ב"ש שיר החודש: אמ..ניתן לפלנטרי..
אמן החודש: MCR ♥ תוכנית החודש: אממ...אין
סרט החודש: אמממ.לא זוכרת מה ראיתי
התחדשות החודש: לא זוכרת
דבר טוב שקרה החודש:אמ..לא זוכרת דבר רע שקרה החודש: הטילייים :'( משהו להוסיף: ♥

Hadar way

New member
אאאאאאאאצ'יבנגה

אני אהיה קטנונית- סיכום מרץ! :D שם: רובי/הדר/בוב
גיל: כמעט 15 מיקום: מרכז שיר החודש: נע.. אמן החודש: ואאאוווואאאווו אואוואוואווו היה כריסטינה אגילרה, זפלין, סקיד רואו בעיקר. תוכנית החודש: אבודים!@#&))(^$ כל כך! ראיתי איזה שתיים וחצי עונות רק החודש :S סרט החודש: ללא גבולות, סרט נחמד התחדשות החודש: פסנתר
וסקצ'בוק דבר טוב שקרה החודש: פסנתר ופורים! דבר רע שקרה החודש: המ משהו להוסיף: עוד שבוע פסח וחופש וחו"ל :D

Rose131

New member
להלה

שם: נועה גיל:19 מיקום: ירושלים שיר החודש: ממ... אין לי רעיון. אמן החודש: אליוט סמית' תוכנית החודש: אבודים סרט החודש: מישהו לרוץ איתו

למעלה