סטטיסטיקות

The RKO Master

New member
לא מדוייק

תלוי כמה אאוטים יש לך. במקרה הזה הוא היה חייב שני קינגים נכון? אז בפעם הראשון היו לו 3 אאוטס מתוך כמה קלפים שהיו סתם נגיד 44 ובפעם השנייה 2 אאוטס מתוך 44 פחות 2 כי אחד נשרף ואחד נחשף. מכפילים את הסיכוי הראשון בשני ומקבלים את הסיכוי.

AK מול AA פרה פלופ זה:

6% אם לא סוטייד 11% אם סוטייד אם הAK אחרי הפלופ צריך 2 ראנרים ואין סיכוי לפלאש או סטרייט: 0.3% .

אפרופו AA, הסיכוי לקבל AA

הוא אחד ל221. בערב מוקסם אחד בחמישי שעבר, שהיה ערב חולני במיוחד, קיבלתי 5 פעמים AA . .. אני חושב שבזבזתי את כל הפוקט אסים שלי לחצי שנה הקרובה.

sgracie

New member
לי היו 3 בערב האחרון ששיחקתי ו...

הפסדתי את כולם למרות שהימרתי מאוד חזק פרי-פלופ ובידדתי לפי הספר. הליצן הראשון נכנס עם 10,9 בלי פוזישן כאשר הוא ב-BB ואני אחריו, השווה בערך 10BB כדי לתפוס 99 בפלופ, וחלב אותי השני השווה 11BB עם K4 וכמובן, 44 בפלופ השלישי נכנס איתי אול אין עם 99 כאשר מישהו אחר עם KK כבר נכנס אול אין, הייתה לי הרגשה רעה לגביו עוד לפני שהשווה פתחתי את האסים והזהרתי אותו שעדיף לו לא להכנס (בכל זאת, AA מול שחקן אחד בלבד עם KK זה 20% שהוא תופס את הסט, אבל שני שחקנים עם פוקט פייר זה כבר 40% שמישהו תופס, ולא רציתי להסתכן). כמובן כבר בפלופ נפל 9... בקיצור, be careful what you wish for

לקחתי את כל הידיים חוץ מהאחרונה שלא היתה

רלוונטית כי זה היה בהדס אפ כבציפים היה לי 2500 מול 400. הוא עם 7 10 תפס זוגיים בפלופ ...

למעלה