סטיבי ,יש לי שאלה חשובה מאד

tokit

New member
אז איך אתה אוכל את הצ'יפס שלך??

לגבי לחמים - גרמניה לוקחת בגדול.. תן קפיצה אל מעבר לגבול..

tokit

New member
עכשיו הייתי במאפיה האהובה עליי,

שרק בה אני קונה לחם, ועמדתי 30 דקות בתור. על השעון. היית צריך לראות איך האנשים עומדים ומחכים בסבלנות ואיזו אדיבות מפגינות 15 המוכרות. לא ייאמן..

ArchiTomer

New member
LOL צ'יפס, חחחחחח....

פעם אחרונה שאכלתי צ'יפס הייתי בן 10 אני חושב - ואני ממש לא מתגעגע. LOL צ'יפס, הצחקתני כיוון שויתרתי על הלחם פה, כי אין לנו לחם גרמני, ולעבור את הגבול זו "קפיצה" שלוקחת לפחות שעתיים לכל כיוון, התחלתי לאפות לחם לבד. והתוצאות נפלאות

tokit

New member
גם אני אופה לחם לבד

אבל הלחם מהמאפייה יותר שווה.. תגיד, אתה לא מתבייש לגור בהולנד ולהגיד שמעולם לא אכלת שם צ'יפס?? אני מבינה שאתה מכור לבריאות וכו', אבל מפעם אחת לא תמות, אתה יודע.. אבוי לבושה!!! זה בערך כמו לגור בהולנד ולא לרכב על אפניים ולא לאכול גאודה..

ArchiTomer

New member
אז זהו שלא, אני לא מתבייש,

וגם מעולם לא אכלתי חאאודה. לפחות אני רוכב על אופניים
ואני לא מכור לבריאות, עולמי לא סובב סביב זה, אני אוהב לאכול דברים שטעימים לי ושאין להם עלי השלכות רעות. אני יודע (מההורים שלי למשל) שזה קצת קשה להבנה למתבונן מהצד, אבל בנתיים כל מי שאכל אצלי (כולל ההורים), בירך הן על האוכן המעולה והן על פעולת המעיים המבורכת שהיתה לו אחרי שנים של עינויים. כבר אמרתי פעם, כל אחד שיעשה מה שטוב לו, אני לא מנסה לשכנע אף אחד להשתמש בתפריט שלי, אני לא מאמין במסיונריות. כששואלים אותי, אני מוכן לתרום מהידע שצברתי בנושא (מתוך עניין גרידא), ומוכן להמליץ למי שמבקש המלצה. צ'יפס אני פשוט לא אוהב! לא פה, לא בישראל, לא היום ולא לפני 10 שנים. זה פשוט מאכל שלא כלכך ערב לחיכי (כמו גם שוקולד ועוד כמה דברים). ורק כדי להוכיח לך שגם אני 'חוטא', אני מכור לגבינות מסריחות לסוגיהן, שהן בדרך כלל גם שמנות ולא בריאות. ובכל זאת אני אוכל מהן לפעמים, פשוט כי אני מת על זה. אי אפשר להגיד עליי שאני קיצוני, אפשר להגיד שאני יודע מה טוב בשבילי (או לפחות טעים לי)

tokit

New member
גם אני מתה על הגבינות האלה..

לצערי הן גם משמינות, גם מסריחות את המקרר, וגם אי-אפשר להפסיק לאכול אותן (מה שהולך טוב עם העובדה שהן לא נשארות יותר מדי זמן במקרר). כל הכבוד לך על אורח החיים הבריא, הלוואי עליי. אמנם אני עושה המון ספורט ולא אוכלת ממתקים ושטויות, אבל קשה לי לומר שאני חיה בריא. אגב, בהשפעתך קניתי אתמול BECEL וכשהשוויתי למרגרינה שאני אכלתי עד עכשיו, גם הבחנתי בהבדלים. לגלות לך סוד?? גם אני לא אוכלת צ'יפס.. אבל לא כי זה לא ערב לחיכי, אלא שזה הגבול מבחינת הרעל שאני מוכנה להכניס לגוף שלי..

tokit

New member
מה שאותי מפתיע תמיד

זה שלמרות שבארץ השפע וההיצע יותר גדולים, עדיין האירופאים נראים יותר בריאים ומודעים לגופם. אולי זה בגלל שבאירופה אוכלים הכל, אבל מסודר ובמידה ואילו בארץ טורפים כדי "למלא את הבטן"..

ArchiTomer

New member
שמעתי שיש גם קשר למזג האויר

כיוון שיותר קר פה (מדובר בעיקר על צפון אירופה), הגוף 'מבזבז' המון קלוריות על להתחמם... אז גם בלי לעשות כלום, אתה מבזבז אנרגיה וזה עוזר לך להשאר רזה. עם זאת ולמרות הכל יש עליה בכמות האוביסים גם פה, ורואים אוביסים בכל מקום...

tokit

New member
ברור שרואים שמנים בכל מקום

ואולי למזג האויר גם יש השפעה, אבל לדעתי הרגלי אכילה נכונים זה הסוד.

diday

Member
אבל בישראל הרבה יותר קר בקיץ

מכיר הרבה אנשים שבקיץ הולכים לעבודה עם סוודר, או לפחות חולצה חמה, כיוון שקר...

ArchiTomer

New member
זו תופעה חדשה, לא?

יש לי חברה שעושה את זה כבר שנים ואני כל הזמן יורד עליה על זה. לא ידעתי שזה הפך לתופעה נפוצה. מבדייח...

diday

Member
חדשה עד כמה שחדש

שהמשרדים מקוררים (איני רוצה להשתמש במילה ממוזגים). 20 שנה?

een ogenblik

New member
אצלי הכל הפוך.

אני מאשימה את מזג האוויר בכך שעליתי במשקל. אני פשוט אוכלת יותר, כדי להתגבר על הקור. איך שמגיע רצף של שבועיים חמים (ולא, זה לא קורה כמעט) אני מרזה.

een ogenblik

New member
נכון מזל?

מצד שני, אני האישה היחידה בעולם המערבי שהייתה ממש גאה בעצמה על החלפת קידומת 3 בקידומת 4 במידות בגדים (עבר של רזון קיצוני משפיע על תפיסת רזה=יפה שמן=מכוער, ולאו דווקא בדרך בה אנשים מצפים לזה).

tokit

New member
כנראה שאת היחידה..

כי אני הייתי כבר 5, ירדתי ל-3, ונאבקת קשה קשה מדי יום ביומו לא להגיע שוב ל-4..

עזיפזי

New member
אז אומלטנ מעולם לא ביקרה בהולנד!

בשש בערב מונחים תפוחי האדמה על השולחן!

stevie1

New member
בטח שזה עובד

כי את אוכלת פחות, תאכלי פחות אותה כמות במשך כל היום, אפילו עד חצות וגם אז תשמרי על הפיגורה.

למעלה