סטיבן ווילסון, Blackfield

בונא איזה מכוער הוא

איזה תעוזה ויופי יש בשירים שלהם, כולה מתרגמים את השירים של אביב גפן לאנגלית ושרים אותם, אני במקומם הייתי מתפדחת לצאת מהבית אחרי הביצועים האלה. יאללהיאללה שירגעו ומהר לפני שאני אביא עליהם את החברים הערסים של אח שלי
! חצופים כאלה מהזהזה];

FunkyMonk

New member
אתה לא צריך לקחת אישי

פורקיופיין טרי להקה מעולה, והיא חדשנית ובעלת תעוזה לא פחות מרדיוהד..

Shame in you

New member
ממממ

אני לא חושבת שהוא ניסה להגיד שהם יותר טובים, נראה לי שהוא התכוון למשהו יותר ספציפי במוסיקה של רדיוהד עכשיו, ההשוואה היא לא ביניהם בכלל. אני לא חושבת שסטיבן ווילסון יגיד דבר כזה. ובכלל, בקשה שלא יריבו. שתי הלהקות האהובות עליי (לא בלאקפילד, פורקיופיין). עצוב.

shmuelr

New member
תגובה.

אני מעריך מאוד את אביב גפן כאומן ישראלי יוצר. נראה לי שהוא האומן שאני הכי אוהב פה בארץ(בעניין המוסיקלי , את הדיסקים הראשונים שלו בלבד- החדשים עושים לי בחילה). גם את סטיבן וולסון כבודו מונח במקומו כל הכבוד לו. אבל ברגע שהם ביחד הם פשוט מנגנים רדיוהד. זה פשוט רדיוהד אין מילה אחרת. הם לא המציאו שום קו חדש לא המציאו כלום.. זה פשוט רדיוהד. סתם זיין את השכל. סליחה.

אני דווקא קראתי שאביב אמר את החלק

הזה. ובאמת יותר מתאים לאביב להגיד דברים כאלה

shmuelr

New member
אני לא בטוח. זה לא מתאים לאביב של

הדור החדש. אם זה היה קורה בשנת 93 אני ישר הייתי אומר שזה אביב. אבל אביב החדש הוא אדם אחר לגמרי שעושה חשבון לכל עובר אורח. ויצא לי לראות כמה רעיונות של סטיבן וראיתי שהוא מרים את האף לאט ובשקט . אני חושב שזה סטיבן.

למעלה