סטיגמת שייגעצ!

Sheygets16

New member
אם זה היה אמור להיות תמונה

אז אי-אפשר לראות אותה

Sheygets16

New member
ממ לא קשור

פשוט כדי לראות את התמונה צריך להירשם לוואלה,או משו כזה
את יכולה להקטין ולשים כאן

אין לי...

אבל זה תיק בתפר רגיל של קונברס אולסטאר... ועל הכתפיות האלה איפה ששמיפ את הידיים...חחחח יש שם שמות של להקות שאני אוהבת

יש ילדה אחת ../images/Emo4.gif

שמעצבן אותה שאני שומעת
אז או שאני משתדלת להתרחק ממנה כדי שלא תתחיל להטיף לי או בימים מסוימים אני מתקרבת אליה ומתחילה לזמזם אותם
סתם כי משעמם (חברה ממש טובה..לא מישי שאני שונאת או משו
) חוצמזה-לא. אני די השפעתי על מספר ילדים לשמוע אותם

../images/Emo121.gifאצלי ממש לא..

כי אני לא שומע הרבה שייגעצ.. זה יותר "תראה ת'פריק הזה, שומע אביב גפן" אני יכול גם לשמוע סאבלימינעל, לא לא משנה

ספוקיש

New member
גם אצלי זה ככה.....

רק שאני לא פריקית ולא מוזרה ... הם הפכו אותי ל "גותית.." בגלל שאני שומעת אביב גפן.... ובקשר לשייגעצ.... רוב השיכבה שלי שונאת אותם !!! והם ממש קרציות בתחת....אבל יש עוד כמה כמוני ששרופות על שייגעצ בשיכבה שלי אז.... אנחנו שורדות ! חחחח

סקוויד

New member
ChaRockNRoll סיוון!!

הן לא שונאות - הן פשוט אוהבות מוזיקה של שני שקלים... אם להיות עדיניםאבל אכן קרציות בתחת..סיון? גותית? פקאצה לדוגמא!...

לא ממש

רוב החברים שלי שומעים שייגעצ אבל לפני שנה צחקו עלי ועל ידידים שלי שאנחנו הולכים להופעה של שייגעצ וכל היום עשו אחד לשני "אתה בא להופעה של שייגעצ?" כיום האנשים האלה מעריצים שייגעצ יותר ממני איך שהגלגל מסתובב

לא ממש כמו שאתה אומר אבל..

יש אנשים שרק בגלל שאני שומעת שייגעצ או אמנים אחרים אני כבר.. "פריקית". אז...ממ.. יש עלי סטיגמה של פריקית בגלל שאני שומעת שייגעצ. זו לא אשמתי שחצי שכבה אצלנו ערסים ופקאצות.

AristoCat

New member
גם אצלי..../images/Emo119.gif

אבל זה בגלל שאני לומדת בבצפר של פרחות ופקאצות מעצבנות..
מעצבן אותם שאני שומעת אביב גפן, ותמיד פשוט תמיד יש להם מה להגיד על הטעם שלי במוזיקה... על שייגעצ פחות, הם פשוט לא נותנים לי לשיר לידם...
(לא שזה ממש עוזר..)

ShEyGeTziT

New member
חחח...

כשהתחלתי לאהוב אותם החברות שלי צחקו עליי כל הזמן שאני גרופית וכאלה.. עכשיו גם הן אוהבות אותם :] הצלחתי להשפיע לטובה וממ.. עכשיו כל החברים והמשפחה התרגלו לחפירות שלי על שייגעצ.. וכשיש הופעה או משהו הם כבר לא שואלים של מי

סקוויד

New member
כע

בעיקר הערסים שבחבר'ה "מה ההומאוים האלה שוב? כל החיים שייגעצ...."

זה מן מחלה בכפר סבא שכולם חושבים על

כולם שהם הומואים........ ולא משנה מה הוא יעשה, כל עוד הוא לא "אני" - הוא הומו. אממ ולי אחותי מציקה לי... היא קוראת לי שייגעצ נגיד "שייגעצ בואי שניה"
וגם מהכיתה שלי יש ילדות שבחדר מחשבים צועקות עליי "רק לא שייגעצ!!!!!!!" כשאני רוצה לשים מוזיקה... סתומות, מה הם מבינות

למעלה