סטיה יכולה להיות לא שלילית ומובנת

סטיה יכולה להיות לא שלילית ומובנת

האם היא צורך או אתגר לביצוע או משהו דפוק בנו . האם יש מצב שסטיה זה גם מצב נורמאלי במצבים מסוימים..

וובכן - בקצרה - כן

וקצת פחות בקצרה : בהחלט. סטייה - עפ"י הגדרה היא כל דבר שחורג מהנורמה - כלומר מה שהחברה מכתיבה ככללי יסוד התנהגותיים. לא הייתי מגדיר כל "סוטה" כאדם שיש בו משהו דפוק. למעשה לכולנו יש סטייה זו או אחרת - השאלה היא למה אתה מתכוון - האם הכוונה לסטיות מיניות או לשגעונות הקטנים שמלווים אותנו בחיי היום יום כגון ההנאה הקטנה שבלחטט בין אצבעות הרגליים ולקלף את העור או לחטט באף ברמזורים - ולכל מי שחזר הרגע אחרי שהקיא את נשמתו - כן - מדובר בסטייה לכל דבר - זהו משהו שכולם מסכימים שהוא מגעיל ודוחה, ומי שמבצע אותו - סביר להניח שמבצע זאת בחדרי חדרים כדי לא "להתפדח" - מאותה סיבה בדיוק. אבל - אם אתה מדבר על סטיות מיניות כגון פדופיליה או לחליפין משיכה למבוגרים, משיכה לאיבר מסויים בגוף האדם או לצורה מסויימת של קיום יחסי מין - אזיי מדובר בצורת גירוי אינדיוידואלית שלמעשה גורמת לאותו אדם להמשיך לקיים חיים נורמאלים - פשוט - זה מה שעושה לו את זה ורק כך הוא מגיע לגירוי ופורקן מיני. כל עוד לא מדובר במעשה שמסכן את הסביבה או את האדם עצמו (באופן ישיר או עקיף, כשעקיף מתכוון לפעולה שהופכת לאובססיבית ומפריעה למהלך תקין של החיים) אזיי - הוא למעשה נורמאלי לחלוטין. ובנינו - מי מאיתנו לא סוטה בצורה זו או אחרת ?

magenta73

New member
יפה שלי...

יום, הלילה, התנשקתי עם משהו. שזה סתמי ובאנלי. רק שגם הבת שלו ראתה את זה, והיא מספיק גדולה בשביל להיות חוקית לאלכוהול. אזיי... מה זה אומר עלי? ודרך אגב... אותך למקום המתאים?

ד נ י ת3

New member
לא, יקירתי...

זו לא סטיה (בעיני...) להפך... זה סקסי לאללה.... דברים כאלה יכולים להדליק אותי.

magenta73

New member
זה לא פולני בעליל!!!

ואני גם מתחילה להרגיש שאני נקשרת... זה יותר מפחיד אותי, יותר מהכל... לא בריא... לא בריא...

ד נ י ת3

New member
נו שויין..

את יודעת - כל התדמית הזאת של הפולניות - זה כדי להטעות את האויב. האמת שפולניות... הן.. בדיוק ההפך ממה שאומרים. נשבעת לך. מכירה את זה מקרוב. (ולוקחת את זכות השתיקה בנושא)

חזרנו לפולניות ??

לא דשנו בנושא הזה רבות ? בקרוב הטי-שרט : פולניות - כי גם הנקרופילים צריכים להנות ממשהו....

למעלה