*כישרון....
ד דולפין סגול New member 23/12/05 #32 כל סטיה במובן מה שבניהם עד החריג וכוונתי לא הייתה לתחום הסטיה הגוולת במובנים פליליים..
ל לא נסיך ולא מושלם New member 22/12/05 #8 השאלה המרכזית היא מה לדעתך מאפיין סטיה. אני חושב שכל אדם עושה דברים שנראים לו הגיוניים ואילו לאחר הם נראים כסטיה, אני חושב שהמושג סטיה הוא מושג קיצוני.
השאלה המרכזית היא מה לדעתך מאפיין סטיה. אני חושב שכל אדם עושה דברים שנראים לו הגיוניים ואילו לאחר הם נראים כסטיה, אני חושב שהמושג סטיה הוא מושג קיצוני.
7 74shahar New member 22/12/05 #19 לחזר את הדברים סטייה היא בעיניי המתבונן מבחוץ קבוצה המתבוננת על עצמה לא תראה את עצמה כסוטה לדוגמא: רבים יראו את באי מועדון הדאנג'ן כסוטים אני לא ממש בטוח שהם חושבים ככה על עצמם
לחזר את הדברים סטייה היא בעיניי המתבונן מבחוץ קבוצה המתבוננת על עצמה לא תראה את עצמה כסוטה לדוגמא: רבים יראו את באי מועדון הדאנג'ן כסוטים אני לא ממש בטוח שהם חושבים ככה על עצמם
7 74shahar New member 22/12/05 #24 ברור יש שם כמה חברים טובים באופן קבוע למרות שזה לא חלק מהעולם שלי אין לי שום בעיה איתם
נ נימשון New member 23/12/05 #31 אז אני לא רק שמעתי.... תתפלאי מה מגלים על אנשים כשמתקרבים אליהם אפילו רק קצת...