הסמל המסחרי שלי כבר המון זמן היה פינגווין. כרגע זה פינגווין רשע (תמונה של פינגווין עם רובה). סתם הזכרת לי, כתבת פינגווינים. אז הסטיות שלי זה מתמטיקה תאורטית (לא אוהב יותר מדי חישובים משעממים), פיזיקה (תאורטית), והכי הרבה, מחשבים (בהרבה תת תחומים, גם תאורטית וגם מעשית). בנוסף יש לי בעיות שאפשר לקשר ל-OCD, אם זה נחשב סטייה. לא אוהב מספרים שנגמרים ב-1, 3, 7, 9. מספרים זוגיים/מתחלקים ב-5 עדיפים. נו מה אתם מצפים אני טמבל
אני מסוגל לכתוב תוכנה ב-3 בלילה כשאני חוזר מיציאה, אפילו אם זה לבית ספר. אני קורא ספרי פיזיקה/מתמטיקה/מחשבים בזמני החופשי מתכנת מגיל 8 בערך (אני רואה את זה כסטייה) ו..לא יודע. זהו.
הלוואי עליי, ראבק. =[ אני מתכנת בקושי שנה, ואני כל הזמן שומע על אנשים בגילי שכבר כתבו תוכנות ענק וכאלה, ואני עדיין מתעסק עם סקריפטים וutils קטניפ. =X באיזה שפות אתה משתמש, אם אפשר לשאול?
אז אני לומד עוד שפות חדשות אני יודע פחות או יותר: C, C++, Assembler, HTML, Javascript, Visual Basic קצת ג'אווה, ואולי עוד משהו ששכחתי. השפות העיקריות בלימודים שלי הן ++C, C ואסמבלר השפה שאני יודע הכי טוב, כי כתבתי מגיל צעיר הרבה היא C. בהצלחה לך, לא צריך להיות מתכנת מגיל צעיר בשביל להצליח, הדבר היחיד שזה נותן זה ניסיון. תגדיר תוכניות ענק, אני עד גיל 16 לא כתבתי תוכנית באמת גדולה, לפחות לא בקנה מידה שאני חושב עליהם כרגע.
תוכנות גדולות אלו תוכנות שעושות יותר מגיבוי מערכת כללי ואורגן שכזה, או.. אממ.. לא מצליח להזסכר בדברים שכתבתי, אבל זה דברים קטנים, לייעול השימוש במחשב, לא יותר מזה. Come to think of it, דווקא למדתי Visual Basic בכיתה ד', מאיזה ספר שקניתי, ובאותה שנה גם למדתי LOGO. וואי, דווקא כן למדי מוקדם יחסית. =O אבל לא זוכר כמות כלום מהשפות האלו. אני אדם של פייטון ורובי (ואולי גם פרל מעט), שפות סקריפטים מונחות עצמים טהורות. =]
יצירת מערכת *גרפית* (ללא Kernel) דמויית Windows נחשב משהו מסובך ? אם כן, אז עשיתי חלק מזה. זאת אומרת, דברים עבדו, אבל נמאס לי, אז הזנחתי באמצע. רוב הדברים הגדולים שהתחלתי (בין השאר Kernel) הפסקתי באמצע. טוב נו.
אני דווקא לא אוהב מספרים זוגיים או מתחלקים ב-5 - אני טיפוס של ראשוניים. אבל אני גם מתכנת מגיל 7 בערך (אבא שלי לימד אותי לוגו, ואז BASIC, ואז קצת C, ומאז המשכתי לבד
אתה יודע, קראתי על מישהו (רוצח סדרתי, לא בדיוק משנה) ששכב עם נשים רק בימים שהתאריך בהם היה מספר ראשוני. כשזה הגיע לסוף החודש זה כבר היה מתסכל, לא היו הרבה ימים
נחמד לך שלימדו אותך. אמא שלי עזרה לי, אבל את הרוב למדתי לבד, קצת באסה.
אגב, C# וטכנולוגיות אינטרנט שונות זה שפות גבוהות אם אתה באמת רוצה אתגר, ולהכיר את המחשב, תלמד אסמבלר, ואז שפות מוכרות ונפוצות כמו C/CPP, שאלו גם שפות שלא תלויות במערכת ההפעלה כמו C# (וHTML אני לא מחשיב כשפת תכנות אפילו..לא יודע למה רשמתי את זה)
הספר היה ממש גרוע ולא היה לי הרבה זמן במילא. אני עדיין יודע קצת. #C לא תלויה במערכת ההפעלה כמו שהיא תלויה בסביבת ההרצה (בדומה ל-Java, וע"ע פרוייקט מונו).
דורש וינדוס (dot net framework) לפי מה שאני יודע כך שזה לא כמו ג'אווה במובן שזה לא Cross Platform לגבי אסמבלר, גם אני הייתי במצב דומה, וגיליתי שכדי להבין את זה באמת צריך ללמוד את זה בצורה מסודרת, כי יש המון דברים שלא קלים להבנה ולזכירה, וכדי לזכור אותם צריך לתרגל, ובשביל זה צריך משהו מסודר. לפחות ככה אני מרגיש, באסמבלר.