סטיות של חנונים (ופינגווינים)

Theherod

New member
You go girl

זה בסדר, אני יודע שאתה בן, אבל זה נשמע יותר טוב.

Theherod

New member
אין לי מושג

גנו/לינוקס==מערכת יציבה, נוחה ומאובטחת. לי אישית אין נסיון, אם אתה יכול להעיד שגם הומואים נוחים יציבים ומאובטחים, שיהיה לך בכיף.

yuval k

New member
למרות 100% התמיכה שלי בדעה שלך,

קצת קשה לי להתעלם מהנימה האד-הומינמית של מה שאמרת כרגע. זה שאין קשר בין לינוקס להומוסקסואליות לא שייך בכלל לנוחות/יציבות/אבטחה של הומואים או בכלל לזה ש-UnderTown הומו או לא. (וואו, אני כה ליברלי שאפשר לחשוב שאני מסצ'וסטססני[?] יליד
) כמובן, האמירה שלו מטומטמת (אפילו מאוד), אבל לא צריך לרדת לרמתו...

Theherod

New member
לא טענתי שהוא הומו

ואם הרגשת נימת עוינות כלפי הומואים בהודעתי, אני מתנצל. באותה המידה הוא היה יכול להגיד "ווינדוס גבר" והייתי שואל אותו אם גברים גונבים לו את החופש, מוכרים לו רק את הזכות להשתמש בהם (כן כן, תקרא את ההסכם משתמש, כשאתה קונה ווינדוס התוכנה לא שלך, יש לך רק את הזכות להשתמש בה), וכו'...

yuval k

New member
אין לך מה להתנצל

לא נפגעתי או משהו (ולא חושב שגם אם הייתי הומו הייתי נפגע). פשוט חשבתי שזה היה קצת לא לעניין. וכן, אני יודע שמיקרוסופט מוכרים רק זכויות שימוש - זה ברור

Theherod

New member
תראה, לא ניסיתי לעשות את זה ללעג או

משהו כזה. אני ראיתי את זה בצורה הזו: הוא אמר שלינוקס==הומו אני הסברתי מה זה לינוקס, אם הוא יכול להעיד שגם הומו מכיל את אותם המאפיינים, אני אסכים שלינוקס==הומו.

UnderTown

New member
בשביל חנונים,

אתם ממש טיפשים. וחסרי הומור (אני מניח שזה בגלל בגלל העיפרון 0.700 שדחפו לך לתחת כשהיית קטן).

סטיות של פינגווינים../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

מגזין קומיקס מחתרתי שנקבר לפני כמה שנים טובות
אחח.. היו זמנים=]

Ziga

New member
הו, סטיות *_*

הייתי מתגנב לחדר של אחותי כדי לקרוא את זה כשזה עוד יצא. אבל כל (או לפחות רוב) היוצרים של זה המשיכו עם קומיקס, יצא לך לקרוא את 'דימונה'? או 'שירלי'? (נו, אז אני משוחד בגלל שאחותי מופיע על הכריכה של הספר הראשון של דימונה, והיא כתבה את שירלי, אבל עדיין, זה ממש לא רע.)

חח../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

האמת, בקושי יצא לי לקרוא לי את "סטיות", אבל אני אשמח להשיג עותקים ישנים, ועוד יותר אשמח למצוא את "דימונה" או "שירלי". אבל.. אני לא גרה במרכז, אז קצת בעיה בשבילי להשיג.

Ziga

New member
גם אני לא גר במרכז,

די רחוק, אפילו.X אבל שוב, זה לא פייר, כי יש לי אחות שקשורה לזה. =X אמיתי מוכר עותקים ישנים של סטיות, ד"א. אבל לא כאלו נדירים (את יודעת שהגליון הראשון שווה איזה 500 ש"ח לאנשים מסויימים? =O)

500 ש"ח אולי לאספנים../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

אתה יכול לתת לי את הכתובת של אמיתי? [אם ככה קוראים למוכר/חנות
]

Ziga

New member
הו, אני לא יודע את הכתובת שלו.

הוא לא חנות. P= אמיתי סנדי, אחד מהיוצרים של סטיות. אפשר למצוא אותו בכמעט כל פסטיבל קומיקס, לו ולאחותי גם היה דוכן באייקון, אבל הם פרשו אחרי היום הראשון בגלל חוסר התעניינות..

UnderTown

New member
היוצרים התמסחרו

עכשיו כל יום עד 11 בבוקר, יש ביס Y איזו אסופת ציורים של אייל בי, התמסחרות טוטאלית.

Ziga

New member
אל תכליל,

יש ויש. אני לא יודע מה קורה עם השאר, אבל אני יודע שאמיתי ממשיך לעשות קומיקסים אלטרנטיביים. אבל כולם מתמסחרים בסופו של דבר, צריך לחיות איכשהו, צריך להתבגר.

למעלה