סטינקי פינקי

סטינקי פינקי

כבר הבהרנו לך שכל עוד תרשמי דברים שפוגעים באנשים, הודעותיך ימחקו. חבל שזה יימשך כך, כי בהודעה שלך היו גם כמה דברים מאד יפים, והיה לנו חבל למחוק. שבת שלום, המנהלות.

תגידו....

חסר לכן בורג במוח? כאילו ששואלים אתכן. כל אחד יעשה פה מה שבא לו זה לא דמוקרטיה!!!!!!!! ואם הנכן לא חושבות כמוני אז בעיות שלכן!!!!

black_magic

New member
תשמעי..

מתפקידנו זה למחוק הודעות שפוגעות ו/או סתם שטויות ופרסומות.. וחוצמזה, בהודעת המנהלות כתוב בפירוש לא לכתוב הודעות פוגעות.. והיא עברה על הכלל הזה אז זכותנו למחוק.. ו..זאת לא הבעיה שלנו, אלא שלך אם את לא מקבלת את זה.. ושוב, שבת שלום... black_magic & המרחפת (שלא הצליחה לעבור לניק הכחול)

אפשר לסנן

עם copy + paste על אדיטור רגיל (לא word). מורידים מה שצריך, ואח"כ שולחים שוב כ"הודעה של..." העיקר, כולם נהנו במסיבה.

black_magic

New member
אוקסי....

אני מבקשת ממך, להפסיק לעקוץ את רפי lordnor... למרות שזה מצחיק אותי, זה לא נעים ואף פוגע... שבת שלום..

אני ממליץ לראות הודעות קודמות

יתגלה שהוא פתח שער לבלגן שהיה בפורום לפני זמן מה (לפני הויכוח בין צוותי המסיבות). גם לי הוא כתב דברי חוכמה לא מי יודע מה.

ועשרת

הכותבים "החדשים" שפתאום הופיעו בפורום? התגעגעת אליהם? כמעט חצי שנה היית מנהלת פורום מוצלחת. התעייפת? פורומים "עייפים" יש בוואלה ובאורט.

black_magic

New member
אוקסי..

אל תתחיל להתעלק עלי כמו שעשית עם עדי ועם רפי.. מספיק אני סובלת מדרור חביה הזה, עד היום הוא לא יורד ממני..

בבקשה לא לריב עם אוקספורד כאן

אני כבר מכיר אותו,כדאי מאוד להזהר ממנו כל הודעה שאת רושמת או מוחקת הוא מכניס לתיוק אצל עו"ד שלו ואח"כ תובע , אני נמצא בלץ עמוק ,בגלל מה שהוא עשה לטליה , הזמין אותך למשפט , וגם אותי יזמין בטח, ואני חושש על זה , בגלל שהייתי בפורום חרשים , אני מצטער על כך שלא הקשתי לחברים שלי , לא הייתי צריך לכתוב , כל שוב שבת שלום נ.ב. לאוקספורד ,אנא ממך בבקשה ,אל תתעלל גם בעדי, היא בחורה נפלאה ,במקום להטריד אותך ,אתבה צריך ללמוד להיכר אותה אישית , היא מאוד חכמה ונבונה , אני מקנא בה מאוד , הלוואי שיש לי ראש כמו שלה ,

liran b

New member
מממ משהו שעורר בי שאלה

על מה אפשר לתבוע פה את אחת המנהלות? על מחיקה של הודעה :) חחחח נחמד נחמד..

אין לי בעיה

יש כאלה ששמן חנוכה עולה להם לראש

זה תשובה אמיתית

לשאלתך לגבי אוקספורד טוב זאת ההודעה אחרונה שלי לגביו כי אני מרגיש שהגזמתי מדיי לגבי זה מה שיצא יצא, לא איכפת לי מהיכתו עליי, וכבר אין לי חשק לענות לשטיות ההאלו,בשבילי זה רק שטיות במיץ העגבניות על בלגן של אוקספורד רק שלא יזמין אותי לזימון מרחפת היא אחלא של אדם ,וצריכים לדעת ואני לא רוצה לפגום פורום כל שוב דרור חביה נ.ב. חזרתי ,כי אני נסיתי לחדש את קשריי עם דפנה ,אך אני לא ארדוף אחרייה עד יומי אחרון

למרחפת,אני מסכים לכל מילה

רק בבקשה מחקי את הודעה של אוקספורד הצעירה היא בסה"כ בת 21 ואיזה הוצאת דיבה סיפרו לי שהו בן 40 , טוב לא חושב רק מחקי את הודעה בבקשה

בלאק

לא רציתי ממך דבר. נכנסת לתוך סיר שאינו שלך. עדי כתבה הודעות אישיות שלה (לא כמנהלת הפורום) בלשון רבים, ולכך התייחסתי. רפי גרם לבלגן בפורום כפי שכתבתי קודם. איזה מין דבר זה לכתוב בפורום שזייפתי הודעה מתפוז? כל אחד יכול לפנות בעצמו לתפוז ולשאול מה היה. בדרך כלל אינני מתערב בכתיבה בפורום, וכך עשיתי גם בזמן הדיון על המסיבות.

LordNor

New member
קודם כל כתבתי את דעתי האישית

והבהרתי את עצמי..... אם לא היית מרוצה ממה שאמרתי... אז למה לא ביקשת הסבר??? היית יכול לשלוח לי דוא"ל ואז הייתי מסביר לך... ומזה אתה עושה סיפור כזה גדול???? אם יש לך עוד בעיות נגדי תפנה שלח לי דוא"ל ואני מבטיח לענות לך... (אני לא יכול להסביר לך כאן, מכיוון שאין לזה קשר לפורום) בתודה מראש...

נכנסת לעניין בין ../images/Emo43.gif וביני

לא בכל דבר אפשר להביע דעה אישית. איך הייתי נראה אם הייתי מביע את דעתי האישית בכל עניין בפורום? אינני יודע מה הדוא"ל שלך, וכתבתי בעבר שאינני מעביר דוא"ל לכותבים אחרים בנושאי הפורום. הכי טוב לא להגיב בדברים שאינם נוגעים אישית, כפי שגם אני לא הגבתי בדיון שהיה על מסיבות.

למעלה