סטינקי פינקי

LordNor

New member
כדי לשלוח אליי דוא"ל אתה לוחץ

על הניק שלי ושם יש את הדוא"ל שלי... אם זה לא מספיק לך אז הנה הדוא"ל שלי [email protected] אם אתה נעלבת מהתגובה שלי אז אני מצטער מרוצה????? וגם אני לא מביע דעה אישית בכל עניין. ואני מבין את הגישה שלך, ולא אתערב...

בניגוד לגילי המבוגר, מעל גיל 30

אני חשבתי לספר קצת מה קרה לי כאן , ובאמת כדאי להתייחס לכל מה שכתבה מרחפת אני כבר מכיר אותה אישית ,בתחילה חשבתי שהיא סתם ,אחרי כמה זמן ,הבנתי כמה שהיא בחורה חכמה ,נפלאה , שיש לה הרבה ידע ונסיון , ומאוד איכפתית, אף נבחרה לניהול פורום , והיא רק רוצה לשמור על רמתו של פורום , ולהמשיך להינות לכתוב מבלי לפגוע אני הייתי מטריד ופגעתי הברבה אנשים , אך לא הרווחתי מיזה שום דבר, אז בבקשה תלמדו מנסיון שלי לא לפגוע ,ואם יש מה לומר משהו שנוגע, עדיף לחשוב איך לכתוב יש פתגם מאוד חשוב שאומר לפני מעשה ,מחשבה תחילה כל שוב דרור חביה נ.ב. אחד העדים שהכיר אותי וראה את כל הודעות בכל פורומים ,,אף התרגז עליי, הוא אוקספורד שאלו אותו, מה קרה לי אז ,בקייץ אחרון אני מרשה לכם לעקוףאחרי כל הודעות שלי ע"י מנועי חיפוש מתקדם ותרשמו "דרור חביה" בלבד ,ותראו מה מופיע שם , בהצלחה,ואני מתחרט על זה ,מה שקרה ,הייתי צריך לכתוב דברים יפים

למעלה