סטיקרים, תמונות ומה שביניהם

OMER G17

New member
אני פשוט לא מבין...הסרט לא מחדש כלו

ם...בטח שלא ביחס להתנתקות...הוא מראה את השנאה..אז? מה זה אומר? ההתנתקות היא כדי להתרחק מאותם אנשים פרימיטיבייים...בקיצר אין פואנמטה ואין חידוש...כחול שולט

מיטלוש8

New member
אוף למה אתם מסתכלים על זה ככה?!

הילדים האלו גדלו בבית אידיאליסטי בעד מדינת ישראל! אחיינית שלי בת 5 וחצי סיפרה לי שלימדו אותם שיר בקייטנה "לא ניתן את גוש קטיף" אז היא לא מבינה, נכון, אבל כשהיא תגדל היא תבין ותחליט אם זו הגישה שלה או לא. ההורים לוקחים את הילדים כי הם לא ישאירו אותם בבית לבד. יש קטנים שפחות מבינים, יש שיותר מבינים. אבל הם הולכים עם ההורים, כי הם לא יישארו בבית ל3 ימים.

מיטלוש8

New member
אוי... עכשיו אחרי שראיתי...../images/Emo26.gif

חשבתי שאת/ה מדבר/ת על ילדה בת 5 אבל היא די גדולה, בערך 13 אני מניחה. היא אמנם לא מבינה הרבה, אבל היא מבינה יותר ממה שאת/ה חושב/ת! ותראה באמת את כל הסרט, הם השיגו קטעים של הפלשתינים שמעולם לא ראיתי! זה כל כך עצוב ונכון! בסוף עוד נחזור לשם על 4... או שלא תהיה מדינה... זה אחד מהשניים, אז תבחרו...

CountrY GirL

New member
הם לא מנצלים את הילדים שלהם!

הם פשוט מחנכים את הילדים שלהם בדרך שהם מאמינים בה! כמו שעושה כל הורה... לא משנה לאיזה זרם הוא משתייך ולא משנה מה הדעות שלו.... כל עוד הוא רואה את הדרך שלו - הדרך ה נכונה, זה מה שהוא ישתדל להעביר לילדים שלו. מה לא ברור בזה??

די נו..

אני בעד ההתנתקות במאה אחוז אבל אני חושב שהסיסמא המתוקנת הזו היא התגרות, ושזה סתם ילדותי.

למעלה