סטנדגרט פרודקשן+רייבן מטאל+וולווט גות' פאשן

סנעיר

New member
בואי נעצור כאן ונבהיר את הנקודה הבאה ../images/Emo46.gif

לעולם! אבל לעולם!!! אני לא רוצה לשמוע אותך מעיזה!!! לקרוא לי תימני! יש דברים שלא אומרים לאנשים, גם לא בצחוק. טוב?

lacrimosa girl

New member
מואהאהאהאהאה

אתה כ"כ תימני, אתה כזה תימני שאנשים חושבים שאתה המתופף על העטיפה האחורית של אנג'לס פול פירסט

סנעיר

New member
אין בעיה ילדונת ../images/Emo46.gif נו מאחז פור יו!

ואני גם לא מתחלק איתך בתומאס! ו...ו...את בכלל לא יודעת לשים ח"ע הולנדי כמו שצריך! הא!

Brombit

New member
בכלל לא ידעתי שאתם ארגנתם שזה יהיה... ../images/Emo115.gif

ואני בכל מקרה לא מזלזלת... אם התאמצתם לפרסם את ההופעה ולארגן דברים בשביל הפורום, אני מאוד מעריכה את זה. אני אני רק אומרת שאותי אישית זה לא כל כך מושך. אם נשמעתי לכם מזלזלת, אני מתנצלת.

The Cat Woman

New member
אז תעשי טובה ואל תבואי

כי לראות מישהו עומד כמו עציץ במסיבה- זה אחד המראות הכי פחות מלבבים שיש וזה מוריד את החשק להנות. אם אין לך כוונה להראות אפילו טיפת התלהבות, באמת- חסכי מאיתנו.

lacrimosa girl

New member
ממ...

די עם הסנוביזם בבקשה. אני כמובן לא אגיד לך מה לעשות, אבל יום אחד חבורת ערסים ירביצו לך בסוף אני חוששת X_X

The Cat Woman

New member
לא נראה לי שאני משתייכת לקטגורית "בני נוער"

כנ"ל לגבי עידן, אביעד, יאיר, אפילו איתי ועוד כמה פה שכבר עברו את הגיל... אנחנו כנראה פשוט כן יודעים להנות ולהעריך את מה שעושים בשבילנו. אה כן, ואנחנו לא מנצלים את ההזדמנויות האלה רק בשביל להיות עם אנשים... כי... יש לנו חיים וחברים חוץ מהפורום.

ש נ י1

New member
אממ למרות שאני מעריכה את הכנות שלך

את צריכה ללמוד לשמור חלק מהמחשבות שלך לעצמך... ואל תחשבי שזו צביעות, זה פשוט תאקט.

Liquid Dreams

New member
כמה שאלות...

באיזה שעה זה אמור להתחיל בערך?
איפה זה יהיה?
שלחתי את המסר לאביעד, הכוונה בזה שיש לי כרטיס כניסה לאירוע או מה? ו-
נוסף רק כדי להדגיש כמה שהשאלות גורמות לי להרגיש טיפשה XD

TheImpactBoy

New member
תשובות,

כרגע הפרטים של השעה והמקום לא מפורסמים. כרטיס חבל יתן לך 20 שקל הנחה, משמע 30 ש"ח כניסה. + מתנות והפתעות.

סנעיר

New member
../images/Emo2.gifהפכתי פה ת'חדר ומצאתי כובע

רק כדי שיהיה לי מה להסיר בפניכם. חבורה של תותחי-על אחד אחד. כ"כ מבאס אותי שאין לי זמן להיות חלק מכל המאמץ הזה, אתם פשוט בונים פה במו ידיכם אירוע היסטורי. תרשו לי להטיל ספק- אני לא באמת מאמין בעניין כרטיס החבר הזה, אבל הוא בטח יהיה מעוצב יפה אז למה לא
חוצמזה אני צריך להתחיל למלא ת'ארנק בכרטיסים, שיראה מלא. זהו, אבוד לכם, הטלתי. מר מנהל, שלחתי מסר וצ'ק על-סך 30 אלף דולר.

shirlapes

New member
קצת בדיליי אבל: וואוווו!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

וכל מילה נוספת גורעת...

למעלה