סטרוק הרוויחה ביושר את המחמאות- היא לא ציונית, אלא הזויה ומקומה באברבאנל

כמו שהאשורים והבבלים הכניעו אותנו כך צריך מצור חונק שבו גוועים ברעב ובצמא עד שהם נכנעים
אחי זה לא מקובל כבר בעולם.

זה כמו שתגיד בוא נחתוך ידיים למי שגונב וכו'.

אתה לא באמת רוצה להידמות למקום שעדיין עושה את זה.

אבל יותר מזה.

אם זה היה אפשרי אז פשוט אפשר היה להרוג את כל הפלסטינים.

מה יותר פשוט מזה. למה להסתבך עם מצור.

פתרונות של לפני מאות שנים...

Cranio

Well-known member
כמו שהאשורים והבבלים הכניעו אותנו כך צריך מצור חונק שבו גוועים ברעב ובצמא עד שהם נכנעים. אין קשר להיטלר. הדבר הטוב שכל "פלסטיני" שירים יד על יהודי או/ו ציוני שלא מתוך הגנה עצמית יקבל סרטן וכבר מיד יגיע לשלב הסופני שלו, אבל זה לא בתחום השליטה של האדם.
החמאס לא חיכה ליום שבו ישראל תחליט לעצור את שיירת המזון ודאג להצטייד לפחות לחצי שנה קדימה.

Harrington

Well-known member
מנהל

סטרוק הרוויחה ביושר את המחמאות- היא לא ציונית, אלא הזויה ומקומה באברבאנל​

נבחרת ציבור ציונית לעילא ולעילא. למרבה הצער, בהיותה אחת מאלה (הרבים, אבל רובם ככולם מאותו קבוצה/מחנה) שהתריעו מראש על הצפוי מרצועת עזה, שנאת החינם כלפיה רק גברה, כנראה מתסכול אלה שלא ידעו לזהות ושוב נכשלו בתחזיותיהם ובקונספציות שלהם. אז במקום שיפסיקו לכנות אנשים אלו בשמות גנאי ויתחילו להקשיב להם, הרל"בניקים הקיצונים (והחולים) מרגישים צורך להמשיך ואף ביתר שאת.

אין כל חדש תחת השמש, למרות שלגמרי היה מצופה שיהיה. אבל כמו תמיד בדברים האלה, הדוברים מעידים על עצמם פי כמה וכמה משהם מעידים על מושאי דבריהם.

evglev1

Well-known member
מנהל
היא גרה במקום שהכי מבטא את הציונות. אפשר לתקוף אותה על שהיא לא פוליטיקל קורקט, או על כך שחסרה לה חמלה אנושית, אני לא חושב, אבל אפשר לראות זאת כך, אבל הדבר האחרון שאפשר לתקוף אותה עליו זה חוסר ציונות.

Cranio

Well-known member
היא גרה במקום שהכי מבטא את הציונות. אפשר לתקוף אותה על שהיא לא פוליטיקל קורקט, או על כך שחסרה לה חמלה אנושית, אני לא חושב, אבל אפשר לראות זאת כך, אבל הדבר האחרון שאפשר לתקוף אותה עליו זה חוסר ציונות.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זו ציונות ? לא ולא!
זה נטו לאומנות משיחית ואפילו לא יהודית.
הציונים האמיתיים גרים בעוטף ובגבול הצפון.

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
קשקוש ירוש ומטופש.
מדינת ישראל היא המבטאת האולטימטיבית של הציונות. סטורק לא גרה במדינת ישראל.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

סטרוק הרוויחה ביושר את המחמאות- היא לא ציונית, אלא הזויה ומקומה באברבאנל​

גם המקום שלי זה באברבנאל :D

השם שלי הוא מאור פז והמקום שלי זה בבית החולים הפסיכיאטרי אברבנאל. | תפוז פורומים

למעלה