סטרייקפורס האירוע האחרון- לינקים

• פותח הנושא GN24
  • פורסם בתאריך

GN24

New member
דעות S

היות וקורמיה ובארנט קיבלו יריבים לא רלוונטיים אז ההתייחסות לקרבותים לא רלוונטית...
לקרבות היותץר מעניינים:
איזה כיף לראות את ג'קארה מאז ששיפר את העמידה. נראה כמו אחד הלוחמים השלמים ביותר וכמו מאטצ' אפ נוראי כמעט לכל אחד בUFC.
עוד בשורה ענקית היא שמוסאסי חזר סופסוף הוא הראה דיי בקלות שהוא ברמה אחרת ממייק קייל(לדעתי יריב קשה על הנייר). הוא כבר הצהיר שהוא מוכן להילחם בMW שוב. תוספת מעולה לשתי המחלקות ב UFC.
במיין איוונט היה לי קשה להבין מה ה GP של מרקוורט...היה נראה כאילו הוא לא התכונן לסאפדין שמצידו היה הרבה יותר חד בעמידה ובמפתיע הרבה יותר טוב בקלינצ'. לצערי אני לא רואה את ספאדין כקונטנדר UFC.
סה"כ אחלה אירוע של ארגון מצוין שנסגר רק בגלל שגדל והתקרב לUFC.

yair_bar

New member
מנהל
דווקא התאכזבתי מ

דניאל קורמייה. לא הראה יותר מדי ניצוצות.

עם כל הכבוד - לא רואה אותו מדגדג את ג'ונס

GN24

New member
למה?

לדעתי קורמיה לא היה צריך לקחת סיכון. עשה בשכל נשאר בריא ויכול להלחם בUFC עוד חודשיים.

yair_bar

New member
מנהל
את זה גם סוקודוג'ו עשה

אמנם בפחות רעל אבל עדיין ההסבר הזה לא מתקבל.

בלי קשר, מבחינה טכנית מול לוחם הרבה הרבה פחות טוב הוא היה ממש לא משכנע. בוא נגיד שמול ג'ונס הוא היה גמור

BeniTaz

New member
נכון.. אבל הוא השיג מה שצריך בלי להתחכם

מקרב כזה אתה יכול רק ליפול מקומה 17 וכמעט אין מה להשיג, מה גם שבשניי הקרבות האחרונים שלו הוא שבר את הידיים ונראה לי שזה השפיע עליו. לא רצה שוב להיעדר לקראת הבכורה ב-UFC.
גם על ג'ון ג'ונס אמרו בהתחלה איך הוא יהיה לוחם גדול אם לא הצליח לסיים את בונר ועל ולאסקז אמרו (גם בפורום) שהוא בלון מנופח כי בקושי הצליח לנצח את קונגו וסטויניץ' ואת מאצ'ידה בכלל הספידו בגלל כמה החלטות.

המטרה בקרב הזה הושגה, המטרה בקרב מול ג'ונס בטוח לא תהיה לנצח עם מינימום נזק. לא שאני חושב שהוא ינצח את ג'ונס אבל אני כן חושב שקורמיה עשוי מהחומרים הנכונים.

yair_bar

New member
מנהל
יאללה, מה ההערכה שלך כלפיו ב UFC? תן תחזית של

אלופים

BeniTaz

New member
צריך להישאר ב-HW.. אין לו סיכוי נגד ג'ונס

אם נלחם ב-HW סיכוי לא רע לזכות באליפות ביום שאחרי ולאסקז. זה תלוי נגד מי יילחם וכמה זמן עד שיקבל הזדמנות, או יותר נכון מתי ולאסקז יאבד את התואר. אם הקרב הבא שלו זה פרנק מיר אני מהמר עליו.

yair_bar

New member
מנהל
אותו רואה אותו מנצח את JDS למשל?

הוא (בעיניי) לא מספיק גדול וחזק ל HW ושמן ולא מספיק אטרקטיבי ל LHW. במילים אחרות - הוא תאום שלי

BeniTaz

New member
הוא זז טוב לגודל שלו..

והגוציות שלו מתאימה יותר ל-HW. גם כי המחלקה הזאת יותר חלשה מה-LHW והסיכוי שלו להצליח בה יותר גדול וגם כי אם יירד ל-205 יהיה קטן משמעותית עוד יותר מה-HW. הוא 1.80 סך הכל, הוא פשוט גוץ, לאורך ורוחב.. אם יאבד מהגוציות הזאת כשיירד ל-LHW הוא סתם יהיה לוחם קטן במחלקה של אתלטים גבוהים, גם אם יש לו היאבקות חזקה. ב-HW הוא מנצל את המהירות שלו מול כל הכבדים חסרי האתלטיות, כמו שפידור ידע לנצח את המימדים שלו בזמנו.

צריך לראות את קורמיה יותר מול הרמה הגבוהה, לא יודע אם הוא מנצח. אני הייתי מהמר שכן, הוא יכול לנצח את JDS אבל גם יכול להפסיד לולאסקז, כלומר הוא שייך לטופ. יש לו את הכלים להצליח.. גם מבחינת האישיות שלו, יש לו אופי של ווינר.

באסטר1

New member
אני חושב שאתה צודק

הוא נלחם נגד ביגפוט וברנאט כולה שני לוחמים שלא היו בUFC באותו זמן שהוא נלחם בהם.
ביגפוט סובל מכישלון חרוץ בUFC הוא באמת מקבל כל שניה מאטץ אפים קשים מידי בשבילו ועתידו שחור בUFC.

פשוט לא רואה את קורמייה מנצח את JDS או אוברים
לגבי מיר , הכל תלוי במנטאליות של מיר , אם אחרי שהפסיד את ההזדמנות לתואר נשאר לו בטנק עדין מנטליות להיות אלוף שוב הוא יכול לנצח את קורמייה לדעתי

קשה לתת תחזית עליו בדיוק כמו דאז עם מא'צידה , אמרו בהתחלה שהוא סתם משעמם ומלא בהחלטות ואז הוא סיים את טיאגו סילבה הרשים..קיבל טייטל והרשים..ואז הוא נכל הפסדים לדעתי קורמייה יכול להתברג בשני המחלקות אבל להיות האלוף קשה לי לראות אותו לפחות בשנתיים הבאות

Siberian Khatru

New member
כישלון חרוץ?

הוא הפסיד בסה"כ פעם אחת, לוולסקז שאני חושב בסה"כ שהוא לוחם די מוצלח במחלקה הזו.
לגבי קורמייה הוא די מבוגר כבר עכשיו (בין 34 עוד מעט). לדעתי הסיכוי היחיד שלו לזכות באליפות כלשהי זה בשנה-שנתיים הקרובות. אם זה לא יקרה עכשיו זה לא יקרה בכלל.

באסטר1

New member
KO מקורמייה

TKO מווסלאקז
והבא בתור זה אוברים..אתה באמת חושב שאם יהיה לו 3 הפסדים רצופים הוא יגיע לאנשהו?
אין לו זמן להתפתח אפילו לסילבה בגלל כל המאצ אפים האלה.

אם קורמייה יפגוש רמה כזאת רצוף לא בטוח שגם הוא יעבור את זה

Siberian Khatru

New member
ההפסד לקורמייה לא היה ב-UFC

ובקרב האחרון סילבה דווקא ניצח (בראון). בכל מקרה אני חושב פשוט שמדובר בלוחם שהוא כנראה טופ 10 או טופ 15 בעולם או משהו כזה... ולא יותר מזה. לא כולם חייבים להיות טופ 5 בשביל להישאר באירגון מסוים.

זו לא בושה להפסיד לוולסקז, אוברים (כנראה) וקורמייה שמדורגים ב3-4 המקומות הראשונים בעולם. גם את נלסון לא חתכו אחרי כל מיני הפסדים כאלה (מיר, דוס סנטוס, וורדום). זה לא כאילו הוא הפסיד לטראביס בראון או מישהו ברמות האלו.

זקס11

New member
לא מבין את ההתלהבות ממוסאסי

עמידה בינונית מינוס. למזלו, הוא מצא את אחד הלוחמים היחידים עם האבקות יותר גרועה משלו. ב UFC הוא לא יצליח להוריד אף אחד, והוא הולך לראות הרבה את התקרה של האולם.

moriarty

New member
ממש לא עמידה בינונית מינוס

מה שכן, ההאבקות שלו גרועה ביותר. אני עוד זוכר את הביזיון בקרב מול קינג מו.

moich

New member
מאוד נהנתי מהארוע- דעות

קייל-מוסאסי- מוסאסי נראה טוב וחד, אבל צריך לרדת למידלוויט, הוא היה נראה כמו האח הקטן של קייל.
קורמייה- סטרינג- אז נכון שהיריב לא היה משהו בלשון המעטה, אבל יש דברים שפשוט אי אפשר להתעלם מהם, קורמייר זז כמו וולטרוויט הוא מהיר, חד, לא מפסיק לזוז ולשפר פוזיציות בשביל GNP יעיל ואפקטיבי, שלא נדבר על ההטלות היפות שלו.
הרמן-ג׳אקרה- אין ספק שג׳אקרה מםלצת ומשתפר כל קרב, אבל עדיין מפריע לי הסטרייקינג שלו, הוא עובד מאוד פתוח, בתחילת הקרב הרמן השחיל לו כמה מכות שאם זה לא היה הרמן אלא לומבארד ג׳אקרה היה הולך לישון, אבל כשזה מגיע לקרקע זה באמת ספירת זמן לאחור עד ההכנעה.
ספיידין- מרקווט- קרב עמידה שאני מאוד נהנתי ממנו, אני לא חושב שספיידין יכול לאיים על התואר בufc, אבל כל קרב שלו בצבע, ראיתי כבר כמה קרבות שלו ובכולם הוא בא לתת הכול, יש לו סטרייקינג משובח, אם כי חסר לו קצת לדעתי עוצמה במכות, הרגל של נייט נראתה בסוף הקרב כמו הרגל של פייבר אחרי אלדו, אם לא יותר גרוע.

BeniTaz

New member
דעות בקצרה

סך הכל אירוע טוב, כל הפייבוריטים למעט מרקוורדת' ניצחו. ראיתי גם את הקרבות המקדימים ושמחתי שרוג'ר גרייסי וטים קנדי ניצחו בצורה מרשימה, שניהם יהיו חיזוק במידלווייט.
אם יוצא לכם תצפו בקרב של נונס נגד קוטור הבן, ללא ספק קרב הערב.

גם נגד יריבים אלמונים ובינוניים צריך לדעת לנצח בצורה מרשימה וזה מה שעשו בארנט וקורמיה. אצל בארנט הכל עובד על אוטומט תמיד, לא לוקח צ'אנסים ולא בא לשחק משחקים.. הורדה מהירה וישר לחפש פוזיציית הכנעה שתסיים את הקרב. אם לא בריח רגל אז חניקה אחורית ואם לא אחורית אז ארם טריאנגל, הוא פשוט טוב מידי. היריב של קורמיה לא מוכר אבל הוא לוחם ותיק מאוד שנלחם בהצלחה באירופה לאורך שנים, מתאמן בגולדן גלורי עם אוברים. תענוג לראות את העבודה של קורמיה, יש לו הרבה טכניקה וזה משהו שמאוד חסר במשקל הכבד. האם יקבל עכשיו ב-UFC את פרנק מיר?

גם מוסאסי עשה את זה בצורה קלה, חבל מאוד שקייל הודיע אחרי הקרב על פרישה מ-MMA. לפני האירוע אמר ג'ורג' גורז'ל (שנלחם בקארד והפסיד) כיודע דבר, שהמנצחים באירוע ימשיכו ל-UFC והמפסידים ייחתכו. קייל כנראה ידע שתם הסיכוי והחליט לפרוש. מה זה אומר על מרקוורדת'? האם לא יצטרף ל-UFC? קשה לי להאמין.

Luke R

New member
אירוע מאכזב, ולא טוב לדעתי

חוץ מנייט, שנראה לא חד, ולא בכושר, רוב הלוחמים לא קיבלו תחרות ראויה.
מאצ'אפים שנותנים יתרון גדול מדי ללוחם ספציפי. זה אמנם מגדיל את הסיכוי שהקרב לא יגיע לשופטים, אבל אישית זה לא כ"כ מעניין אותי.
פשוט קרבות קלים מדי למנצחים. (עדיין לא ראיתי את המקדימים)

UgiPletzet

New member
ראיתם איזה שונה אוברים נראה?

היה בפינה של סטארלינג, ופשוט נראה כמו אדם אחר. הפרצוף שלו לא מנופח כמו שהיה בזמן שהוא קיבל זריקות מרופא בלי לדעת מה יש בהן...

למעלה