סטרייקפורס האירוע האחרון- לינקים

• פותח הנושא GN24
  • פורסם בתאריך
דעות

אני מאד מרוצה מהארוע. סוף סוף יש באופק קונטנדר לג'ון ג'ונס. מתאבק דחוס ונמוך עם פצצות בידיים. למרות שאני רואה את ג'ונס שומר מרחק עם הריץ' המטורף שלו ועוקץ את קורמייה חמישה סיבובים בדרך להחלטה משעממת , זה קרב שאני מצפה לו.

מרקוורת איכזב אותי. אני מאד אוהב אותו אבל וא נראה די חסר אונים מול הגנה מצויינת של היריב שלו וקאונטרים מטורפים. כואבת לי הרגל רק מלהסתכל על שלו..

ברנט עם שפעת עולה לקרב ומסיים יפה. היריב שלו ממש נתן לו את ההכנעה הזו. אני אישית עם שפעת בקושי זז...

מוסאסי נראה מאד מרשים. גקארה גם אבל היריב שלו הרמן נראה לי התעורר משינה וישר עלה לכלוב.

mirko cro cop

New member
לפי דעתי דניאל קורמייר הולך לקחת לג׳ונס את

האליפות מהידיים.אני לא רואה שום יתרון לג׳ונס בקרב הזה!!! קורמייה הזה הוא פשוט מפלצת האבקות,בעמידה הוא פנתר עם המון עוצמה בידיים.ואני לא רואה שום יתרון של ג׳ונס אליו.בקרב ביניהם קורמיה פשוט היתנפל אליו כמו אריה ולא יתן לו לעשות אליו תרגילים של מורטל-קומבט חחח וכל זה אחרי שאני תופס מג׳ונס לוחם אדיר...

yair_bar

New member
מנהל
אח שלי, קני לי 50 גרם מהספק שלך. חומר ממש טוב

אתה צוחק. נכון?

BeniTaz

New member
הרמה הירודה ב-HW

גורמת לאנשים לחשוב שלוחם HW טוב שניצח כמה קרבות יכול לקחת את ג'ון ג'ונס. אם הוא יורד ל-LHW אני מהמר שגם מאצ'ידה, הנדו וראשד אבנס לוקחים אותו. ג'ון ג'ונס זה עולם אחר.

yair_bar

New member
מנהל
מגניב שהזכרת את רשאד

כי בקרב של קורמייה אמרתי לעצמי שאם הוא יורד ל LHW רשאד יכול להיות לו תחרות די שווה מבחינת יכולות. גם האבקות וגם לפעמים לשחרר אחת בעמידה

yair_bar

New member
מנהל

אהבתי את הסיפא של דברייך.

אם הוא מוריד במשקל ומגיע להלחם נגד רשאד במשקל החדש הוא בהחלט ייתקל בקרב קשה גם בממד של ההאבקות. אל תשכח שרשאד נלחם הרבה שנים ועשה התאמה בין האבקות קלאסית להאבקות אפקטיבית ב MMA.

למעלה