סטרימר שיאומי

rafid1

Active member
מנהל
אם המפרט דומה, זה לא זבל. אבל איש איש באמונתו יחיה...

כולם עם אותו AMLOGIC S905/X . אישית אני יכול להעיד רק על ה"זבל" שעובד אצלי כבר כשנה ואצל עוד כמה חברים מהפורום כאן.
ואני בהחלט מעריך את XIAOMI כחברה טובה. יש לי ציוד שלהם - נתב/טלפון ... רק שלא נמכרים במחירים מופקעים. משום מה יש לי הרגשה שהן משלמים תמלוגים לגוגל כאן... :(

ronengeles

New member
נכון, יש מכשירים שהם זולים וטובים

אבל גם אם המפרט דומה, הוא לא בהכרח זהה.
יכול להיות שיש מכשירים עם אותו מעבד ואותו נפח RAM ו- ROM, אבל הרכיבים של חברות שונות ולא בעלי אותם ביצועים. הכרטיס האלחוטי של רוב המכשירים הסיניים הוא דיי זבל ועם ביצועים נחותים (למרות שעל הנייר הוא סבבה) וגם אם נתעלם מהבדלי חומרה, גם ברמת התוכנה יכול להיות הבדל דיי גדול, מה שיגרום לביצועים נחותים ובעיות כאלה ואחרות, וזה כשאני מתעלם ממכשירים שמגיעים עם גרסאות אנדרואיד ישנות וכאלה שלא יעודכנו לעולם.
&nbsp
בהחלט ייתכן ומצאת מציאה ב 35$ והמכשיר בהחלט מתפקד טוב ועונה על כל הצרכים שלך, אבל להגיד למישהו שכל מכשיר עם מעבד X יעשה את אותה עבודה, זאת ממש לא עצה טובה.
חוץ מזה, להגיד על מכשיר מצויין (גם אם לא מתאים לכולם) שעולה בין 20 - 35 דולר יותר מהמכשירים הכי זולים שניתן למצוא היום שהמחיר שלו מופקע זאת קצת הגזמה....

rafid1

Active member
מנהל
צר לי, בספר שלי - 60-100% יותר זה מופקע.

ברור שהמפרט לא זהה (למשל יש ב99% פורט LAN...). וברור שהעדכוני תוכנה פחות טובים (יש גם ROMים זרים, אגב). כרגיל, צריך לקרוא ביקורות, ותגובות. זה מה שאני עשיתי לפני שקניתי, ולכן הWIFI וBT שלי מעולים (433M AC... ).
&nbsp
כל אחד עם השיקולים שלו ועם התקציב שלו. כמו שאמרתי - אם חייבים תאימות ל אנדרואיד TV - זו אופציה מעולה ואף זולה יחסית למתחרים (לכן המחיר הגבוה...).

למעלה