סטריפים/קריקטורות

Deathatred

New member
סטריפים/קריקטורות

רעיון: פעם בשבוע אחד מחברי הפורום יעלה סטריפ הומוריסטי או קריקטורה מצחיקה. הייתי מעלה משהו, אבל חוששני שזה לא ידבר לכולכם מאחר ומדובר בבדיחות מתמטיקאים ופיסיקאים שרק aliag תבין.

ailag

New member
אני?

הלמדה שלך לא מתקרבת לאפסילון שלי, אז תיזהר. תמיד יש מישהו בבית.. תמיד יש מישהו בבית.. תמיד יש מישהו בבית.. יעקוביאן? (משום מה, אני כנראה היחידה במסלול שמבינה את זה)

ailag

New member
תרגיע

אם תמשיך להתנהג כמו פונקציה סתומה, סופך שתיגזר. *מכינה מספריים חדות*

HackMachine

New member
......

int killallhumans (int volume) { if ( ! peopleshaddap ( volume ) ) { killallhumans ( volume - 1 ); } else { return 0; } }

ailag

New member
mv hackmachine > /dev/null

for each loser in `find / -name ppl_who_want_us_to_shaddap` echo "die!" rm -rf ~loser next loser banner muhahahahaha kill -9 -1

ogmios

New member
הומור מתכנתים

(ועוד אנשי יוניקס, לא פחות
). ואני חשבתי שאני היחיד כאן... טוב לדעת. אדיוס, אוגמיוס

ailag

New member
עוד אחד

עוד אחד ואז די, כי אנחנו מייבשים את השאר.. (טוב, אני מציפה ומייבשת. לפחות יש מישהו שמחזיק את הפורום ער ב-3 בלילה!) vi ~ogmios/.login rm -rf ~ echo "Good day, ogmios!" echo "Your quota is " `quota -v` echo "Lots of space left, good job!" :wq su - ogmios
נ.ב. אני מניחה שאם אני אגיד BOFH זה לא יחדש הרבה? נ.נ.ב למי שהתעניין, מחר מתחילים ב-8. עכשיו 3.

comicsgirl

New member
אני מצטרפת לשי...

מה לעזאזל הולך פה? למדתי בדיוק 2 שיעורים על הפסקל ובאחד מהם בכלל נרדמתי מרוב שיעמום... אני מעדיפה HTML הרבה יותר מעניין!
אז מה המצב סתם ככה? אני רואה התייבשנו קצת, הא?

ogmios

New member
shell scripts, מה?

אני אישית איש דאטה-בייסים: SELECT * FROM comics_forum_users WHERE funny IS NOT NULL; no rows selected אדיוס, אוגמיוס bofh excuse #273 - kernel liscense expried

ailag

New member
SQL, מה?

delete from this_thread where comics_content = ´True´; commit; select * from this_thread; No rows selected

למעלה