סטריפים/קריקטורות

Supermans girl

New member
.................

if is_comics then begin for i:=1 to n do textcolor(20) writeln (´you idiots´) end; end else writeln (´lol you idiots´); פסקל למתחילים. תתחילו לצחוק עליי, קדימה.

אני לומד פסקל ......הנה תוכנה קטנה.

Program pascal suxs; var ;a :integer begin ;(´פסקל גרועעעעע!!!´) writeln ;(readln (a end.

Supermans girl

New member
טעות קלה.

את הPASCAL SUCKS, נראה לי שהתכוונת לזה, בכל אופן כותבים SUCKS ככה ואתה צריך לקשר ביניהם במקף תחתי כך- PASCAL_SUCKS, כי החומרה מצפה ממך לשם אחד. אם אתה רוצה לקרוא לה בשתי מילים או יותר, אתה צריך לקשר ביניהן בכדי שזה יחשב בכל זאת למילה אחת, אחרת הפסקל מעיף אותך מהתוכנה. דבר שני בנית תוכנה די מעפנה. חחח סתם. אבל אין לה ממש משמעות, מבין? בכל אופן אנחנו בונים כבר משחקים כמו POPCORN, SNAKE וכאלה בפסקל וזה מתחיל להיות נורמלי (טוב, אנחנו חייבים להתקדם קצת כדי לגשת לבגרות בזה השנה) למרות ש, עדיין, זו השפה התיכנותית הכי גרועה בעולם. טוב די עם פסקל, זה מציף את הפורום.

ailag

New member
we´re idiots?

לא הגדרת n. כנראה שתקבל הודעת שגיאה בריצה או בקומפילציה.. (לא למדתי פסקל
) puppet master, לדעתי ניסית לעשות לולאה? כי זה לא נראה כך.. #include /etc/pascalsux זה מיושן! זה משעמם! מי טורח ללמוד את זה?

אני לא בחרתי ללמוד פסקל! זה פשוט ש.

.. בחרתי ללמוד מחשבים בבית ספר 2 יחידות ומלמדים פסקל!!!!! לא ויז´ואל בייסיק לא סי אלא @#$@#$#% פסקל!!! אבל אני מוכרח לציין זה שפה מאוד קלה לשימוש אבל!!!! היא לא כל כך שימושית!!!!!!!!!(ראיתם איזה משחק מילים שנון!!! אבל לא שנון כמו מנהל הפורום שלנו....:)))))

chatenoire

New member
דוקא אהבתי פסקל

היא אמנם לא שימושית להחריד אם אתה מתכוון לעסוק בתחום בעתיד, אבל בשביל ללמוד את עקרונות התכנות היא חביבה למדי. בטיול השנתי שהיה לנו בי"ב (כשבערך אף אחד שאני מדברת איתו לא טרח להגיע) היה לי משעמם, אז כתבתי משחק דמקה לפסקל. הוא אפילו עבד קצת, עם מאות אלפי באגים שטרם זכו לתיקון.

ailag

New member
גם רקס

ובכ"ז לא הייתי לומדת אותה להנאתי.. לול, כמעט בדיוק לפני 3 שנים בניתי את שןךה המוקשים בVB
כי הייתי בריתוק. ואם לומר בשפת 1337, טיול שנתי suxx0rs. אם זה מעודד :)

ailag

New member
ונאלצה לתכנת בה 3 ימים

בעיקר בגלל שהקובץ נמחק כל הזמן. וגם לא נתנו לנו את הדרך להגדיר משתנים גלובליים... אההה! גם לא נתנו לי 100, בגלל שחלק מהתוכנה כתבתי יותר טוב מהבודקים :) /---- rexx! eek! ---/ באיזו מערכת הפעלה השתמשת איתה?

אלעד ר

New member
אני לומד 15 יחידות

ויש דברים הרבה יותר מחורבנים משפות תכנות (אגב אני למדתי C שזה יותר נחמד אבל גם גועל-נפש), כמו תקשורת נתונים וניתוח מערכות!! אוקצור - עולם המחשבים מגעיל, בגלל זה אני לא מתכוון לעסוק במקצוע הזה בעתיד..

Supermans girl

New member
גם לא הגדרתי IS_COMICS

שהוא משתנה בוליאני. סתם... קטע אלגוריתמי חביב, בלי הגדרת נתונים. דרך אגב אני נקבה.

למעלה