סיבוב שני

סיבוב שני../images/Emo41.gif

אז אחרי הסיבוב הראשון וניתוח והקרנות וטיפולים וכל הבאסה שבאה עם כל אלה מסתבר שהיה מבצע של 1+1 ועכשיו אני בשלבי פרידה גם מהרחם והשחלות ואחרי כן... כל מה שצריך. אז קבעו ניתוח ליום ד' ואני מקווה שאכן יהיה כך ולא ידחה בגלל השביתה המתוכננת למחר ואני מאחלת לכולכם שנה טובה ומתוקה וכמובן הרבה בריאות ואופטימיות.

לצערי עדיין לא הסתיים

בהתחלה לא ניתחו כי לקח לי זמן להתאושש מההקרנות והטיפולים והייתי במצב גופני ירוד ובדיקות לא טובות וכו'.. עכשיו קבעו ליום רביעי והיום הודיעו כי בגלל השביתה דחו ל11 אוק'. אני רוצה להיות כבר אחרי. די. מספיק.

../images/Emo24.gif, זאת אומרת אחרי החגים?

אולי עד אז תתחזקי עוד יותר החגים בבית עדיף מהחגים בבית החולים אנחנו פה לחבק אותך ולעודד אותך עד אז

תתחילי במקביל לעבור עם התת מודע

ומאחלת לך הצלחה בכל אשר את עוברת והחלמה מהירה העבודה עם התת מודע תיתן לך כח נפשי רב בריאות משתפרת ובשורות חדשות לשנה החדשה אומרים תכלה שנים וקללותיה ותכל שנה חדשה וברכותיה

מיליתו

New member
זה קשה

אני לא יודעת מה להגיד. זה נראה לי ניתוח נורא קשה. לא פיזית, כמובן. מאחלת לך המון המון אהבה והצלחה ושמחה. כמובן |שנהטובה|

suzzan

New member
פנה קוטה

קודם כל אאחל לך בהצלחה ענקית!! יכולה רק לנסות ולהציע לך לעבוד המון עם הגוף שלך בעזרת מדיטציות ודמיון מודרך. אני יודעת מאימא שלי , שעוברת עד היום טיפולים מכינה ומדברת עם עצמה יומיים שלמים לפני הטיפול. ממש "מכינה" את הגוף. יכולה רק להגיד לך שאשמח לשמוע ממך אחרי ושוב-המון הצלחה. סוזאן

../images/Emo24.gifמחלה ארורה

אין לי אמון במחלה הזאת גם אם מישהו אומר יצאתי מזה אני רואה בזה שהמחלה נתנת איזה הפוגה ופתאום מופיעה במקום אחר. אני מקווה שתעברי הכל בגבורה כמו שאת יודעת ושתהיה לך שנת בריאות טובה יותר

סליחה, אבל איזו תקוה בדיוק את/ה

נותנ/ת עם הודעה כזו? מה אני אמורה לעשות ו/או לחשוב, כשאני נלחמת במחלה בפעם השניה, שאין לי סיכוי? שהמחלה תגבור עלי? שאין נצחונות? שבכל מקרה המחלה תנצח ותופיע במקומות אחרים? מצטערת, אבל ההודעה שלך הכעיסה אותי.

זה תלוי בך מיכלי

אחד שרוצה לחיות נחלם מבפנים אם משנים צורת חיים וצורת תזונה לא מחייב שהמחלה תחזור זה תלוי באיך האדם מוביל את גופו לבריאות אדם מדוכא ,החיסון הגופני יורד, ואוכל פחות ,נחלש ,ואז המחלה חוזרת יש טיפול בצחוק שמענת על זה מיכלי ? שאדם צוחק הגוף משחרר חומרים שעוזרים להלחם במחלות ויש את כח הרצון לחיות ואני מקווה שיש לך אותו בכמויות גדולות כי זה מבטיח הצלחה של הטיפולים

24 ברבלה

New member
לא בטוחה שאני מסכימה איתך בהכל....

את חוזרת כול הזמן על עניין התזונה וצורת חיים וצר לי אבל אני ממש לא חושבת שכולם רואים את זה כמוך... ברוב ההודעות שלך העניין חוזר ועולה ונדמה כאילו את מבטלת את כול שאר האפשרויות ודי "דוחקת" באנשים לקבל את צורת החיים המקובלת עלייך... דבריי לא נאמרים כדי לפגוע אבל לפעמים אנשים פה מחפשים יותר את התמיכה ולא את (כביכול) "הטפה" ש.. "אם משנים צורת חיים וצורת תזונה הכול ייסתדר"... מלבד זה לשאר הדברים שאת כותבת דווקא מאוד התחברתי, לעניין הצחוק, והחשיבה החיובית אבל תזונה בריאה אורגנית ושות' זה לא הדבר היחיד שצריך להתמקד בו בקונספט של המחלה... מקווה שלא פגעתי אבלזה מה שאני חושבת... רק בריאות...

lili the one

New member
תזונה נכונה ואורח חיים יכולים

אולי לתרום במשהו אך ישנם מרכיבים שונים נוספים כגון גנטיקה למשל. הלוואי והיו לכולנו הפתרונות ואז גם הפורום הזה היה מיותר

הבהרה, והסבר לברבלה ../images/Emo24.gif

אני מצטערת שפגעתי בך, אני מתנצלת אם זה נתפס כהטפה ,זה ממש לא הכוונה יודעת שגנטית יש לי בעיה במשפחה הקטנה שלי וגם במשפחה המורחבת . שינוי בתזונה הביא אותי למצב טוב יותר , לי זה התאים , אצל אמי ואחי הזלזול בתזונה גרם להתפרצות של סרטן . אני רואה את זה ככה , מזון זה כמו דלק לגוף , ואם אין מזון מתאים לגוף או אם אדם בדכאון והגוף מתפקד מעבר ליכולות שלו זה מצב לא תקין , מצב כזה התהליכים בגוף משתבשים , אז נוצרת מחלה , שינוי בתזונה יצר תפנית מדהימה בגוף ,הנס הפרטי שלי, מצב חולה לבריאה, מתלות בחמצן ובתרופות לאישה בריאה פעילה ומתפקדת ,ונתן לי חיים חדשים ממליצה שכל אחד יקח מה שמתאים לו , אני לא "מטיפה" מדברת על הנסיון שלי בלבד, מה עבד אצלי !!!!! יודעת שאסור להכליל ,ולא מתיימרת להיות חכמה אני אישה פשוטה שחיה פשוט אני לא סמכות רפואית , ובטח או בעלת מקצוע ברפואה , אפילו לא תזונאית . תביני אני סבלתי מ1991 מסיום הטיפולים עד 1997 שעשיתי שינוי בתזונה . רק ב1997 חזרתי לחיים ולבריאות ללא תלות בחמצן ,גם הורידו חלק מתרופות , גם כיום משתדלת להיות מודעת לתזונה שלי , להיות קשובה לגוף שלי וזה המסר שאני משדרת , מודעות והקשבה לגוף .

24 ברבלה

New member
נסיכת הכוכב

ממש לא פגעת בי... זאת לא הייתה הכוונה ואני מעריכה מאוד את תגובתייך אליי אבל הגזמת, את לא צריכה להתנצל... נראה לי גם שמילותיי לא ממש הובנו... (ככה כותבים?) בעבר הייתי מאוד פעילה בפורום ושאבתי ממנו המון כוחות... היום שאני בריאה, טבעי שכניסותיי לכאן יהיו לעיתים רחוקות יותר. אני עדין נכנסת ונהנית לקרוא ולפעמים להגיב אבל נדמה שלאחרונה משהו בפורום התפספס.. פתאום נכנס פה הקטע הטבעי, התת מודע, דמיון מודרך ושות', וזה לא שאני לא מאמינה בדברים האלו, אני פשוט חושבת שהמחלה הזאת היא לפעמים דבר עמוק הרבה יותר דיברת על מודעות.. מודעות ממקום אחר (אם את שואלת אותי) מודעות של לבחון איזה אדם היית לפני המחלה (כי לדעתי זה מאוד תורם למחלה ) ומודעות איך לשנות את אותם דפוסי אופי והתנהגות שבגללם החיים שלך נראו קשים יותר... והאנשים שנכנסים לפה מביעים את התחושות שלהן (שיכולות להיות מעורבות לטוב ולרע) ברמה מאוד מאוד עמוקה. לפעמים הצורך שלהם הוא בהקשבה ומתן ייעוץ אבל לא ממקום של "חוקים ומגבלות" (ואני בכוונה רושמת זאת ב ") שהמחלה הזאת מכתיבה. חשוב שהתמיכה והייעוץ יבואו ממקום של נסיון והכי חשוב תמיכה.. לאחרונה נתקלתי פה יותר מדי בקטע הרוחני והטבעי ולטעמי זה לא תמיד מתאים לפורום שכזה (אבל זאת רק דעתי) אני שמחה שהתזונה הנכונה תרמה לך ועוד יותר שמחה לשמוע שאחרי שנים כה רבות עם המחלה הנוראית הזאת את הצלחת לצאת ממנה וזה ממש ראוי להערכה באמת! כול מה שנותר לי לאחל זה באמת שנה נפלאה לך ולכול חברי הפורום וכמובן ... איך לא? ר ק ב ר י א ו ת! בהצלחה למשפחתך

שמחה שהבנת אותי , אני מהמחבקים

מההתבוננות עם אחי למדתי שבשלב הראשוני צריך את התמיכה החיבוק ושאיכות החיים משתפרת , הטפולים מתקדמים, הידע שאני אדון לגופי מורידה את הפחד ומעלה את החיוניות , האדם הופך לחלק מהצוות המרפא אותו על זה אני דברתי, ראיתי איך זה עזר לאחי במהלך הטיפול הכימי הקטין את הכאיב וזרז את ההתאוששות , המבט חזר להיות עירני . מחבקת ללא מילים את הזקוקים לחיבוק, מלטפת את הזקוקים לליטוף וגם אומרת שנה טובה לכולנו ותכל שנה וברכותיה אני מודה שהחשיבה החיובית שלי קצת שונה , שארגיש שיש עוד שחושבים כמוך אוריד פרופיל.

אמטיסט1

New member
תומכת בגישתך

ומחזקת את ידיך. לא מדובר כאן בלחפש אשמים, אלא בשינוי גישה. גנטיקה היא "רק" חלק מהגורמים למחלה ולא עליה נשען מלוא המשקל. אני מאמינה שניתן לנצח את הסרטן והדרכים שונות מגוונות, כל אדם מן הסתם בוחר את הדרך המתאימה לו בדיוק כמו שהמחלה הזו, משתרעת לא רק על פני אברים שונים, אלא גם בעלת זנים שונים, ותאים סרטניים המוגדרים באופן שונה. בברכת בריאות טובה ושנה ברוכה, דניאל

תכעסי חופשי - מותר להביע דעה

אני כותבת כאן מנסיון, אבא שלי היה נקי לחלוטין 6 שנים ללא כל טיפול וכשחזרה המחלה עשתה הוריקאן בכל הגוף. בעלי ללא כאבים ועלה במשקל כבר 5 חודשים ו"תתפלאי" ב- CT-PET של אתמול קיבלתי טלפון היום בשעה 08:00 מדר' הוברט שיש מוקדים באגן. אחותי עברה שנה שלמה של טיפולים ויסורים, בביקורת הראשונה מצאו גרורות על הכבד. ואת מצפה ממני להאמין במחלה הארורה הזאת? ועוד כועסת? אני מאחלת לך החלמה מלאה.

24 ברבלה

New member
היא כועסת...

ובצדק כי פנה קוטה כתבה פה הודעה שהיא הודעה קשה גם ככה, שלא נדבר על הקשיים והלבטים שהיא בטח עוברת "בעולם מחוץ למחשב" והודעתך לא הייתה במקום! היא כאן כדי לקבל סוג של תמיכה ולא לקבל תגובות שעלולות להרע לה... אין שום בעיה עם הבעת דעה אבל יש גם דבר כזה שנקרא טאקט ונראה לי שאת צריכה לברור יותר את מילותייך ואם כבר לכתוב הודעה כזאת אז לא בשרשור המיועד לעודד אותה לקראת הניתוח שהיא עוברת ממש בתחילתה של שנה חדשה.. או במילים אחרות לעודד אותה להאמין שהשנה הזאת תהייה טובה יותר (ופנה קוטה אני באמת מאמינה שכך יהיה!) מקווה שמה שכתבתי ברור, אין לי שום כוונה לפגוע אבל מאוד מסכימה עם התחושות של הבנות האחרות רק בריאות ותקווה (עם זה, החיים ייראו הרבה יותר משמעותיים)

למעלה