בהחלט קשה, אבל החלטתי על 1
מקוריות זה לא הצד החזק שלי, לכן אגנוב בלי בושה את השיטה של ציף. היי, אפילו לא שיניתי את ה+ למספרים, כדי לפחות להסתיר. טוב נו... final cut ++ אלבום אהוב עליי מאוד, אם כי לא מושלם. קרימזון +++ לדעתי, האלבום הטוב ביותר שהוציאו. אני יודע שהרבה פרוגרים יתנגדו, ויתלוננו על זה שהוא קליט מדי. למי איכפת מהם?
ג'ת'רו + חוץ מTAAB, אני לא אוהב כ"כ אלבומים אחרים. באלבום יש בהחלט נקודות חזקות שאני מאוד אוהב, אבל לא השאיר עליי רושם כ"כ. ג'נסיס + רצועות 1+3 הן יצירות מופת. cinema show גם. השאר נשמע לי קצת משעמם. פ"פ +++ בהחלט. אלבום מצוין. הדלתות + נהה, לא התחברתי כ"כ. אלבום נחמד מאוד, בכל זאת. קווין -- אני לא סובל את הלהקה. מצטער. קרימזון +++ בהחלט! בין האלבומים הטובים של קרימזון (שני רק לראשון), ובכלל. יס ++ הו, יש לי מערכת יחסים מוזרה עם הלהקה. 3 אלבומים מצויינים, השאר ממש לא כוס התה שלי. זה אולי האלבום האהוב עליי של יס. זפלין -- לא, לא ולא. לא מסוגל לסבול את הלהקה הזאת, ובמיוחד באלבום הראשון. אם כבר אז את האלבום ה3, שהוא בהחלט חביב. קרימזון ++ בהחלט אלבום מצוין. יצירת הנושא היא בין הדברים הטובים שהקרימזון עשו, לדעתי. מיראז' +++ האלבום הטוב ביותר (בעצם, אולי יחד עם סנואו גוס) של אחת מהלקות הטובות שהרוק ידע. אמרתי מספיק. יס + בהחלט. דווקא הקטע soon לא אהוב עליי כ"כ. נשמע לי קצת דביק ומעצבן. אבל 10 הדקות הראשונות פשוט מצוינות. וsound chaser מצוין גם כן. גריפון + איזו להקה חמודה
האלבום המדובר הוא היחיד שאני מכיר, והוא פשוט מהנה. את השאר, לצערי, אני לא כ"כ מכיר, חוץ מקטעים בודדים של los jaivas. מה לעשות, אני בחור מיינסטרים
את הניקוד עשיתי לעצמי
. אני יודע, אני כנראה מפסיד דברים מצוינים ברשימה 2. אבל היי, אני אבדוק את העניין.