סיבוך שגדול עלי

THE AVIna

New member
סיבוך שגדול עלי

עבדתי עד לפני כשנתיים בנהיגה באוטובוס עקב לחצים בעבודה חליתי במחלה אשר מנעה ממני את המשך עבודתי רופאה תעשוקתית אליה ניגשתי לא כל כך הבינה עברית ולכן שהסברתי לה כי בעקבות תופעות לוואי של התרופה איני יכול לנהוג באופן זמני היא הבינה שאני לא רואה כלום עקב המחלה והגישה תלונה במשרד התחבורה. משרד התחבורה לקח לי את הרשיון (כולל הפרטי) ואז החלה שנה של סיוט מתמשך בו הם תוענים שאני חולה וזקוק למשקפיים וכל רופה שבדק אותי תען אחרת. לאחר שנה כזו כולל דרישות לבדיקות מצדם של מכשירים אותם אמרו לי שכנראה יש רק בחו"ל הם סוף סוף החזירו לי את הרשיון עם הגבלה למשקפיים (אותם אני לא צריך) שוב רצתי ודרשתי שיתקנו את התעוט (מה שלקח עוד חודשיים) והכן קיבלתי את הרשיון כמו שצריך ללא הגבלות אבל את הרופאים של משרד התחבורה זה עצבן נורא ולכן הם שוב שולחים לי בדיקות ובדיקות........תחת האיום שרשיוני ילקח לצמיתות מה עושים? איך אני יוצה מהם? האם אני יכול לתבוע את מי שמתפל לי בתיק ונתפל אלי? יש לציין שאני בן 27 נוהם מגיל 18.5 כל יום למעט כיפור אין לי עברות פליליות-נהיגה-חניה או כל דבר אחר תודה וסליחה על האורך:אבי

תשובה

לצערי הנושא לא שייך לתחום הפורום. ממה שקראתי ועל-פניו יש מוסדות ביקורת במדינה ובמשרד הרלוונטי. אני מניח שיש לך מסמכים מוחלטים לגבי מצבך הבריאותי לרבות כאלו אשר שוללים את תחילת ה"מסע". ניתן לשקול גם התעסקות אל מול האבחון השוגי הראשון. צריך לחשוב על-כך. לגבי התנהגות עובדי המדינה. יש באפשרותך לפנות למבקר המדינה או לשר הרלוונטי וכו'. בהצלחה.

THE AVIna

New member
תודה רבה

פשוט לא מצאתי פורום בנושא תחבורה/תעבורה

למעלה