סיגליות....

שיפ

New member
סיגליות....

רק עכשיו ראיתי את התכתובת שלך עם הבנות האחרות בפורום פוריות. מקווה שאת בסדר ומבינה את ההרגשה שלך. אגב, זו בדיוק הסיבה שנעלמתי מהפורום ההוא ונשארתי רק קוראת פסיבית. בדיוק מתגובה כזו חששתי. את בסדר?

sigaliot

New member
שיפוני תודה על ההתעניינות...../images/Emo23.gif

נורא , אבל נורא נעלבתי מהן...אחרי תקופה כה ארוכה שהיינו ביחד ותמכנו אחת בשניה פתאום אני נחשבת "מוקצה" רק בגלל שהצלחתי... בכלל לא התכוונתי לדווח לאף אחת אבל כלנית שאלה בפירוש מה קורה איתי אז עניתי בקצרה והפניתי אותה לפה אם היא מתעניינת יותר לעומק.... מה אגיד לך , הרגשתי שעושים עלי לינץ´ וכן , אחרי ההודעה של שושי התחלתי לבכות... קראתי את שאר התגובות שתמכו בי וזה עודד אותי , אבל החלטתי שאני לא חוזרת לכתוב שם , זו היתה סטירת לחי רצינית מדי בשבילי... אני תמיד שמחתי בשביל הבנות שהצליחו ותמיד רציתי לשמוע מהן דיווחים ונורא כאב לי שאת נעלמת פתאום ברגע שנכנסת להריון , אבל כנראה לא כולן מרגישות כך ולא כולן בנויות אותו הדבר וזה בסדר מבחינתי... אני מבינה את הקושי שלהן כי הייתי בסרט הזה , עד לפני חודש....וזה לא הרבה... על כל פנים , הבנתי טוב מאוד שזה כבר לא הבית שלי...שיהיה...אין מה לעשות...

חבל שלא שאלת אותי לפני כן אז הייתי

חוסכת לך את עוגמת הנפש העצומה הזו! אבל מאיפה לך לדעת??? אז לי היה בדיוק אותו הדבר. כשנכנסתי להריון אז בדיוק יצאנו לנופש (פסח שנה שעברה) ובנופש גם חיכינו לבטא השניה. אין ספק שזו היתה מריטת עצבים ומתח נוראי וממש לא נהניתי. בקיצור כשחזרנו ועשיתי בדיקת בטא שניה באתי לעדכן בפורום שהיה הבית הראשון שלי דאז על זה שלא נהנינו בנופש כי היינו במתח נוראי ושברוך השם הבטא עלתה ושאני מאושרת וקיבלתי כזו מנה שפשוט נחנקתי מדמעות ולא נכנסתי לפורום יותר. גם אצלי, כמו אצלך התפתח דיון שנסך סביב השאלה אם הייתי בכלל צריכה לעדכן על הנופש והבטא השניה והרגשתי שמסלקים אותי מהבית, פשוט ככה. רעדתי מרוב עלבון. הרגשתי פתאום שבגלל שאני בהריון, אני מוקצית. בנות שחשבתי שיבואו לטובתי פתאום הביעו את דעתן ונתנו לי סטירת לחי מצלצלת. שתביני, יש לי מהפורום חברות ממש קרובות אבל בפורום לא כתבתי יותר. שלא תחשבי שזה אישית נגדך... שבת שלום והריון מוצלח ובריא משי

...מה שמזכיר לי , משישולה , את

האלמונית הבדיונית שנכנסה לי באמ-אמא כשהתעניינתי באשר למה קורה איתך מעל דפי פורום פוריות בזמנו... ולגבייך ,סיגליות - אפשר לומר הרבה דברים על השירשור בפורום של וואלה באשר אלייך (נכנסתי וקראתי כל תגובה) אבל באופן אישי , תוך שימוש במירב האמפתיה שאני יכולה לגייס כלפי מי שכתבו שם שהן אינן מעניינות לקרוא על הריונך (והרי בסה"כ ענית למישהי , ולא פסיק מעבר לכך) אני חושבת שלא נעשה שם דבר יפה ושיש לך לגיטימציה מלאה להיעלב. גם אני במקומך הייתי נעלבת - לא ממש חברי היה העניין הזה. מילא , אם היית מעדכנת חדשות לבקרים ומזכירה את ההריון כל הזמן - אבל זו ממש לא הסיטואציה.גם אני מכירה את ההרגשה של התרחקות ממך כשאת בהריון מצד חברות (לשעבר) שטרם הרו בזמן שאת הרית וזה דבר טבעי - אבל רבאק ,בגלל משפט אחד שאומר: "יש דופק" ככה להגיב? - מצטערת , BUT NOT NICE. מקווה שהעלבון כבר שכך ודעך ושאת בסדר. תרגישי טוב , חמודתי. ענת.

זכור לי, לצערי!

את תמיד התעניינת, שאל ודאגת. ממש מכל הלב, כל הכבוד לך יקירתי! חוצמזה מה שלום יפתח ? אמרתי לך שהוא מדהים ? אז הנה אני אומרת... בטח גם את חושבת ככה (אובייקטיבית שכמוך...) משי של גיא

כפרות! אני מסמיקה בשם יפתח...../images/Emo9.gif

כבר כמה פעמים שניסיתי לצרף תמונות עדכניות שלו מהמצלמה הדיגיטלית הצ´יקמוקית של רפי והקבצים לא מתקבלים ע"י האינטרנט משום מה. היום יפתח לא מרגיש כ"כ טוב ואני מקווה שהכל יהיה בסדר...הוא לא כתמול - שלשום ואפילו היה קצת חום לפנה"צ. אנחנו עוקבים ומקווים רק לטוב. מתי רואים תמונה - שתיים של גיא? אני מחכה נורא לראות את המוצ´אצ´ו כבר. נשיקות , אני.

היה לפנה"צ 37.5 בטוסיק

ואחות טיפת חלב אמרה לי בדיוק לפני 4 ימים שמהערך הזה - מדובר בחום כשהמדידה היא בטוסיק.הוא היה חסר שקט (עוד מאתמול) וגם ישן הרבה. נראה לי שהוא ממש לא הרגיש טוב. מאז מדדתי חום עוד כמה פעמים - ולפני כשעה היה 37.3 והוא גם ינק ממני במשך שעה (!) ברעב לא מבוטל. נראה מחר , נלך לטיפת חלב בבוקר.

טילי2

New member
בדיוק בגלל זה נועם ואני יזמנו בזמנו

את הקמת פורום הריון אחרי טיפולים. הרגשנו כי פורום פוריות אינו בית עבור בנות שהצליחו להרות ובפורום הריון רגיל אל תמיד מבינים מה עברנו עד ההריון וגם שם צצות הערות שמעליבות את הבנותנקווה שכול בנות הפוריות יעברו לפורום שלנו ונועם ושושי ישארו בלי עבודה ואז לא תהיה ברירה וגם הן תתעברנה.

שושי @:-)

New member
טילי אל תבני עלי

נראה לי שעכשיו כולן שונאות דוקא אותי בגלל שהגנתי על הבנות בפורום. אני חשבתי שהן צודקות למרות שלי זה ממש לא הפריע, יכולתי למחוק את ההודעה של כלנית אבל לא מחקתי. לא חשבתי שיתפתח מזה כזה טררם. טוב נו חבל לדוש בזה עוד ועוד ועוד... הלוואי וכל הפורום שלי יעבור לפה ואני אסגור שם את האור. טילי תהיה בקשר, קבענו על איזה ארוחת ערב אצלכם לא?! אה ומייבשי כביסה ראינו במחירים של 3000+ של AEG.
לקרפדים שושי

טילי2

New member
שושי אני תמיד בונה עליך ../images/Emo23.gif

אולי אתם רוצים לבוא לשבת
יש לנו המון אוכל לגמור לפני פסח.

3000 ש"ח למייבש כביסה?! אללי, אללי.

למה כ"כ הרבה? בגלל שזה של AEG? לדעתי, חבל על הכסף. המיבש הכי פשוט, ב - 1000 ש"ח עושה עבודה טובה. לי אין מייבש, כי חבלי הכביסה שלי פונים לצד הדרומי-מזרחי, כך שמה שנתלה בבוקר, כבר בצהריים יבש, ועוד עם הארץ המזרח-תיכונית שלנו, שבה הכל בוער (תרתי משמע), נכון לעכשיו החלטתי לא לרכוש מייבש.

טילי2

New member
סיגל, הדברים אמורים לגבי ירושלים

ו
. חוצמזה שבקיבוץ הי עושים לי את הכביסה כך שאני רגילה לנוחיות הזאת של כביסה נקיה, לפחות לא לתלות אותה. סבי שאקנה משהוא במקסימום 1500 ש"ח

מחיר שנשמע כבר יותר הגיוני.

התחילו לנקות לך את הבית לפסח? ואם יש לך עודפי אוכל חמץ - אני מוכנה לקנות בשקל

למעלה