סיגריות

Bar k

New member
סיגריות

הסיפור שלי מחולק לשני צדדים, סיגריות, עישון פסיבי (עישון שפוגע באחרים) ועישון אקטבי (עישון שפוגע בעצמך) אני בתור אחת שעישנה ועכשיו בגמילה (זה מאוד קשה) מודעת לכול הסיכונים שכרוכים בעישון. כל החברים שלי (אלה ממין זכר), ולי מאוד קשה לראות איך הם הורגים את עצמם לאט לאט. ניסתי לגרום להם להבין שעליהם להפסיק, בכלל שזה מאוד מסוכן, הבאתי להם כתבה שפורסמה בעיתון לפני כחצי שנה, הם קראו ואז שרפו את הכתבה. אני יודעת שאני אמא ואבא שלהם והחלטתי לנסות להבין אותם. סיגריות עלולות לגרום לסרטן, דום לב, בעיות בכלי הדם והגרוע מכל בעית ראות נוראית, בשכונה שלי יש אדם מבוגר שהתחיל לעשן בגיל 15 ועכשיו יש לו חור בגרון, הוא הולך עם מכשיר אלקטרוני שעוזר לו לדבר. מעישון פסיבי אפשר לחלות, העשן נשאב לגוף, ובגוף מתרחש שינוי שעלול לגרום לשינוי קיצוני... לאלה שרוצים לנסות או אלה שמעשנים רק כמה שאכטות ביום, אל תיכסנו לזה עמוק, חיים פעם אחת ואתם לא רוצים לגמור את החיים שלכם בעוד כמה שנים קצרות... אני למשל איבדתי שני ידידים מאוד טובים בגלל שהתחלתי לעשן ונאלצתי לעבור לחבורה אחרת!!!!! אל תנסו! לא משנה כמה ינסו לשכנע אתכם ולאלו שמעשנים כי זה מרגיע אתכם זה סתם דמיון, אתם רוצים שזה ירגיע אתכם בגלל זה אתם נרגעים, זה לא בסיגריות אלא במחשבות!! תחשבו על זה Bar k

Cleopatra

New member
איחסה

סיגריות זה אחד הדברים הכי דוחים בעולם. הידעתם כי כל סיגריה מורידה לך 20 דקות בממוצע מהחיים? תחשבו על זה! ואם בסיגריות עסקינן יש לי חידה נחמדה: אם מכל 5 בדלי סיגריות אני מכינה סיגריה אחת, ויש לי 25 בדלים, כמה סיגריות אוכל לעשן? קליאו.

י.קטן

New member
גם לי נראה...

אך זה ברור מידיי בשביל להיות נכון,לא?, אז איפה הקאצ`, קלאו? יערה

אין קאץ` אבל שתיכן טועות

אם יש לה 25 בדלים היא עושה 5 סיגריות ומעשנת אותם. נוצרים 5 בדלים, מהם היא מייצרת סיגריה אחת, מעשנת אותה, נוצר בדל אחד ויש לה חמישית סיגריה. כמה זה 5 ועוד 1 ועוד 1/5? את חמישית הסיגריה היא לא יכולה לעשן, אז מה שיש לה לעשן זה 6 סיגריות ולא חמש.

e-shfiyut

New member
welcome!!!!!!!

השאלה הייתה דיי דבילית... כי זה אינטרנט... את לא יודעת כלום על אף אחד בבירור... אז לדעתי רק צריך להגיד לך תודה ששאלת (למרות שבאמת לא הייתה לזה סיבה....) ולברך אותך על כניסתך לפורום... לכל מי שיש מה להגיד שיגיד... זה פורום... ברוכה הבאה!!! לירן

e-shfiyut

New member
אופס...

התכוונתי שסוף סוף יש פה מישהו שצודק אבל קראתי בדיוק הוגעה אחרת... לא משנה... בקיצור... נעל, תמחקי את ההודעה הקודמת... ו... סליחה על הבלבול לירן

e-shfiyut

New member
אממממ....

אחרי חישובים שלקחו לי בערך...4...שניות הגעתי למסקנה ש...6!!! צדקתי? יופי... והקטע עם ה-20 דקות... פשוט לא נכון!!!!!!! לירן

V. Ghost

New member
בתור אחד ש......

לא עישן ולא מתכוון לעשן לנו היה מקרה ב`חבורה` שאחד התחיל לעשן וזה היה באחד הטיולים השנתיים אחרי שטיפת מוח של שעתיים-שהסתיימה בשלוש לפנות בוקר הוא הפסיק ---------- בכל אופן רציתי לומר משהו ושכחתי כבר מה נ.ב הם שרפו את הכתבה עם הסיגריות ? ;-) V. Ghost

מה שאנשים יעשו...

בשביל שאחרים לא יעשנו...אפילו ממציאים אגדות על אנשים עם ``חור בגרון``, זה הצחיק אותי למען האמת... מה אכפת לך אם מישהו אחר מעשן? מעשנים לידך? תבקשי שיעשו במקום אחר, מעשנים במקום אחר? תעזבי אותם בשקט! קצת ליברליות אנשים...ג`יי....

MiSheL

New member
יש לך חור קטן בהשכלה קורט,

כי יש דבר כזה אנשים עם חור בגרון וזה נגרם כתוצאה מעישון. אם אתה רוצה לדעת עוד תפנה אליי. מישל

זה לא חור בגרון

אין להם חור באמצע הגרון ואפשר לראות מה יש בפנים...קצת מציאות...כזה דבר היה הורג אותו מזמן...

MiSheL

New member
נו איזה מעצבן!

ברור שזה לא סתם חור בגרון, אבל אתה יכול לראות חור שתקוע בו מין פלסטיק כזה שמאפשר להם לדבר ...... מישל

אז מה את אומרת...

באמת זה לא חור בגרון!!!! ועל זה דיברנו...בכל אופן זה ``חור`` שעשו במחשבה תחילה ולא נגרם מהעישון...עשו את החור הזה בגלל הנזק של העישון, אבל לא עישון גרם לזה.

בלאונט

New member
מוות מוצדק

יש אנשים שחיים את חייהם מתוך אושר ושמחה, שאיפה לשלמות והרצון הטוב להשפיע - ליצור עולם יפה יותר ונחמד יותר. אנשים שאוהבים את חייהם, מפחדים ממותם, ונהנים בקנאות מכל רגע של אושר. אנשים שמאמין שהם זכו לחיות. ויש אנשים שלוקחים את חייהם כמובן מאיליהם, מזלזלים בעצמם ובקרוביהם ולמרות שחלקם כרובם אנשים נהדרים, בתת-מודע הם פחות אחראיים לחייהם כמו אחרים שממש דואגים לעצמם. אם הם רוצים לעשן, תני להם. תנסי למנוע, אבל לא להיסחף. בלי רצון אמיתי וכנה אין להם טיפת סיכוי להצליח.

י.קטן

New member
מה את יודעת...?

בר את חייבת לספר לי הכל על עישון פסיבי אבל הכל, אני יודעת שזה מזיק אבל באיזו מידה? מה שקורה זה שכולם מסביבי מעשנים, פשוט כולם ואין לי בדיוק דרך לצאת מזה כי הם אחלה חברה, באמת, ואני לא רוצה לנתק קשרים רק בגלל זה, אני לא מעשנת, גם אף לא ניסיתי, זה תמיד הגעיל אותי, והם מעריצים אותי אל כך, אל זה שאני לא מושפעת משום דבר, ממש משום דבר! לכן יש כמה פעמים שיוצא לי להיות לידם שהם מעשנים, כמעט 4 פעמים ביום, אם לא יותר, וכולם שם מעשנים, אז כנראה שהגיע הזמן לתפוס כמה שיותר מרחק, אה? (מבחנת- מרחק של סגריות, לא מרחק מהאנשים) יערה

MiSheL

New member
עישון פאסיבי

אז ככה, גם אני נמצאת הרבה בסביבת אנשים מעשנים. משום מה כולם מעשנים, והרבה שלא עישנו מתחילים לעשן עכשיו- למה? כולם נסחפים אחד אחרי השני, אני אישית אף פעם לא נמשכתי לזה ואני בכלל לא מבינה מה הקסם בזה (דבר שגרם לי מ``ס פעמים לרצות לנסות רק כדי להבין מה לעזאזל כולם מתלהבים?) ולמרות כל הסקרנות לא ניסיתי. אז לידיעתכם, עישון פאסיבי פוגע לא פחות מעישון אקטיבי פעם שמענו על זה הרצאה מאיזה רופא אני לא ממש זוכרת, אבל אם את מעשנת פאסיבית קבועה סביר להניח שגם הריאות שלך לא משהו :) אני אישית קראתי לא מזמן שכל 8 שניות מת מישהו בעולם מעישון- זה צריך להגיד משהו....... מישל

למעלה