סיגריות

כל 8 שניות?

אני לא בא להגן על העישון, לדעתי זה הדבר הכי מגעיל שיש, אבל למען האמת הסטטיסטיקה הזאת כוללת גם אנשים בני שמונים שעישנו שחטה אחת בחיים שלהם ומתו מסיבה לא ברורה. חוץ מזה, אם זה גורם לכם לרגיש טוב יותר, כל נשימה שאתם לוקחים מישהו מת. כן, זאת הסטטיסטיקה. אז מה - תחזיקו את האויר בריאות? פושע.

Bar k

New member
י. קטן היקרה

כל הכבוד על כוח הרצון לא לעשן, יש לי חברה שהיא כמוך לא ניסתה וגם לא מתכוונת...המשיכי כך! אני יכולה לספר לך שעישון פסיבי פוגע באנשים הנמצאים ליד המעשנים ואני גם יכולה לספר את הגועל של זה לניקוטין יש צבע שנדבק לבגדים, העשן שנדבק לבגדים ולשיער, וזה מאוד לא נעים ללכת עם ריח של עשן וסיגריות. לעומת החברים שלך, וכפי שהבנתי את מאוד אוהבת אותם ולהיות אתם אז ברגע שאת רואה שהם מתחילים לשן תתפסי פינה לא למעשנים, החברים שלי מעשנים כל 10-12 דקות, ואתמול היינו במסיבה הם עישנו כמו קטרים חיסלו 5 חפיסות שזה מאה סיגריות... תנסי להיות אתם כשהם לא מעשנים אבל אל תקחי מרחק, הנזקים שיכולים לקרות, העשן נשאב לראות (את הרי נושמת לידם) והראות עלולות להשחיר רק מהעשן מעצמו, יש גם אנשים שאלרגים לעשן שהתוצאות הרבה יותר חמורות.... אבל בפעם הבאה שהם מעשנים תמקמי בפינה שלא מעשנים בה אבל אל תוותרי עליהם! ממני Bar k ת

אין לי כותרת, פשוט תלחצו...

בתור מעשנת *פסיבית* כבדה, אני חייבת לציין שההצטדקות שלך העלתה בי מעט גיחוך. בחייאת, הבנאדם מעשן, הוא שורף כתבה שנתת לו? משמע, לא בראש שלו להפסיק לעשן, גיב איט אפ, מקסימום יפסיק מרצונו האישי. במקרה הכי גרוע, ימות. כן, כן, אני יודעת שזה נשמע רע, אבל זו האמת...

goldy

New member
www.smoky.co.il

את האתר הזה החברים שלך לא יוכלו לשרוף והוא יחיש את מהירות הגמילה שלך. כנסי לפורום

למעלה