סידור בלאגגגגןןןןן!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאומנות השרשור../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כי עם כל החדשים כאן.. צריך את זה

TyrAnnyA

New member
נתקעתי בתל-אביב האיזו שמועה

שהם ינחתו בשבת ב6 בבוקר

מה הסיכויים שזה באמת נכון? ../images/Emo223.gif

הייתי ממש ממש רוצה לפגוש אותם...
אבל אין לי סיכויים 1- להגיע לנתב''ג בשבת ב6 בבוקר
2- אין לי עם מי! 3- אני בטוח אגיע בהרגשה שאולי הם רוצים לנחות בשלום ולהגיע לבית מלון שלהם ולנוח כבר ואני לא רוצה להציק להם. >> אפילו שאני מניחה שהם רגילים לכל זה.. עדיין. זה לא מתאים לי.XD אבל אבל, אני -באמת- רוצה לראות אותם..

אוקיי. תודה! ../images/Emo223.gif

כאילו, תןדה שאתן כותבות את זה כאן ולא מסתירות את זה ביניכן או משהו. הרבה בנות היו מסתירות מידע שכזה כדי שאחרות לא יידעו על זה ויגיעו גם... הסיכויים שלי להגיע מאוד קלושים.. אני בטוחה שתארגנו בשדה תעופה מיני מפגשון אם זה יתברר לנכון, לא? בכל מקרה, אני מקווה שתפגשו אותם.

tool2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אגב,

אם וכן תארגנו מפגש, תגידו לי אם מישהי נוסעת מירושלים (יש לי אוטו)

maya254

New member
באסה שאין רכבת בשבת \=

אין איך להגיע \= וזאת שעה ממש מוקדמת! אבל לדעתי הם כן ינחתו בשעה הזאת...

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifגם אני שמעתי על זה :-O

הייתכן?? וואי זה ממש בעיה להגיע לנתב"ג בשבת...בייחוד מהצפון...טוב נו לא נפגוש את ג'ארד הסקסי לפני.

orLeto

New member
עכשיו אני רק רוצה לדעת...

באיזה מלון??אני יום שני נמצאת בתל אביב ואני חייבת לדעת כי אני רוצה ללכת!!!!!!!!!! מזה רוצה?? חייבת!!!!!!!!!!!!!!

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gif חשבתי לחלוק קצת איתכם =]

טוב אז בזמן האחרון עם כמה שנהיתי מורעלת שלושים עסקתי גם בציור בצד.. שהפלא ופלא היה כולו סביב שלושים. זה ציור שעשיתי עם אקרילי,קאנבס [
] ענק,אני לא זוכרת מידות בדיוק. זה היה סיוט אבל לראות את התוצאה היה שווה הכל.

DarkSecretLove

New member
רישום של שאנון

זה רישום דיי קטן שהעלתי לפני כמה זמן,אני לא זוכרת אם העלתי את הגמור אז אני אעלה אותו עכשיו

DarkSecretLove

New member
רישום לא גמור של ג'ראד

כבר הספקתי לסיים אותו,אבל אין לי תמונה עדכנית שלו.. וגם סיימתי היום[הייתי עירה כל הלילה..-אל תשאלו] אז סיימתי עוד רישום של תומו,עכשיו אני לא מוצאת את הUSB בשביל לחבר את הפלאפון.. כשיהיה התקדמות בעניין אעדכן

maya254

New member
וואווווווו איזה מוכשרת!!!!

פשוט מדהיםםםם!!!! כל הכבודדד!! :))

למעלה