סיד בארט, דייויד גילמור ו-LSD

malolds

New member
סיד בארט, דייויד גילמור ו-LSD

דיוויד גילמור היה זה שלימד את סיד בארט לנגן("You bought a guitar, punished your mom") וכשסיד הגיע למצב של עודף LSD בדם (עד כמה שיכול להיות עודף...) והוא לא יכל להחזיק בעומס העבודה, חבל דווקא, מוזיקאי דגול כמוהו.. חבל. לאחר מכן ווטרס העיף את סיד מהלהקה... יותר נכון הפסיק להגיד לו על חזרות/הופעות והקלטות. וסיד לאט לאט נעלם מהלהקה. את מקומו לקח דייויד גילמור, דייויד שהיה עם ראש על הכתפיים לא לקח LSD ( או לפחות לא ברמות של סיד...). דייויד זוכר שבהופעות של פינק פלויד היה בא סיד ועומד בשורה הראשונה עם עיניים מזוגגות ועצובות לכיוונו, זה היה המראה המצמרר ביותר שהוא מעיד על כך שראה. לאחר כמספר שנים הוצא האלבום Wish you were here, שמספר בעצם על הגעגועים ועל רגשות החרטה של ווטרס וגילמור, האלבום, והשיר עצמו יוחסו דווקא לשיר אהבה שנכתב לבחורה... בזמן הקלטות החומה(ואני מממממש לא בטוח לגבי החומה) צץ סיד בארט במפתיע באולפני Abby Road בלונדון ואמר : "מתי תורי לנגן", בכאב רף "ניפנפו" אותו חברי הלהקה ולא התייחסו אליו ברצינות. בדיסקוגרפיה של סיד לא תפחה לאחר מכן למעט Madcap ן - Barret, וזה עצוב מאוד מכיוון שכישרון כמו של בארט לא יכול להתבזבז ככה. לעומת זאת, דייויד גילמור הוציא אלבומים רבים עם פינק פלויד וגם לבד, אבל תארו לכם לחיות עם רגשות האשמה שהיו חייו לחיות עמם... כיום סיד בארט לא מרבה לצאת מבית אמו שם הוא מתגורר וצלמי הפפרצי תפסו אותו במספר פוזות שהוא שמן וקירח מתמיד. לעומת דייויד גילמור ממשיך להופיע בקביעות בכל בעולם באיצטדיוני ענק... וכל ההפרש הזה רק בגלל הסם. מה שסמים עושים למוזיקאים מחוננים, גם ג´ים מוריסון, קורט קוביין,ג´ימי הנדריקס ורבים אחרים מתו ממנו, איזה בזבוז.

malolds

New member
סוף סוף

שמישהו(אני) רושם הודעה רצינית ככה מתנהגים.... אני מבין שאנשים פה מעדיפים דיונים כמו "איזה שיר אתם אוהבים" ... פתחתי דיון...

meandmeandme

New member
לא... ממש לא

נהנתי לקרוא את מה שכתבת וזה מוסר המון מידע ודרך יעילה ומפורטת. אבל...מה אתה רוצה שאנשים יגידו? צריך להיות איזשהו מסר או בקשה או שאלה או משהו...

malolds

New member
שתגיב!

שתגיד את דעתך! שתוסיף, שתעיר! קצת התעוררות! חבוב הפורום הזה משמעם ככה צריך להוסיף הודעות בוגרות לא של ילדים בני 4... אנשים תתעוררו!! תצאו מהבועה של ה 4 שירים שלכם ("We don´t need no education", "Wish you were here")

Nir of GondoliN

New member
אני לא חושב שיש אנשים שחיים

בבועה של השירים האלה. דווקא אוהבי פינק פלויד הוותיקים שרוב הפורום מאוכלס על ידם יודעים להעריך שירים בלתי מוכרים. ההאשמות שלך חסרות שחר. חוץ מזה המאמר שלך יפה

malolds

New member
נכון

לא כולם. אני אומר חלק, וגם מי שחי בבועה הזאת, אני מציע שיתרח לדברים אחרים, למשל על ידי קריאת/כתיבת מאמרים כגון זה, מה שאני עשיתי הוא נתתי סיפור, מידע, הרי זה כל מהות הפורום ופורומים בכלל, להעביר מידע מאחד לשני. אז בקיצר האנשים שמכירים רק את השירים האלו יוכלו להכיר עוד אלבומים, עוד מידע על פינק פלויד, ומידע חיוני, לא רק סקרים חסרי רעיון, בעזרת מאמרים כאלו מאנשים שמבינים כמוני וכמוך וכמו אחרים. אז בקיצור אני מציע שנתחיל לכתוב הודעות רציניות, כי עד כה היו בקושי כמה הודעות רציניות ומעניינות, במיוחד של Comfortably pink. וחוץ מזה תודה, כן יירבו.

malolds

New member
ומוסר ההשכל

<זהירות ציניות!!> Don´t do drugs או כמו שאומרים בתוכנית המצוירת פשוט תגידו לא!

מוסר ההשכל? חחחחחח

מה קרה לך? זה חלום. להתפרסם ולהיות אחד מהגדולים (אני כרגע מדבר על מה שאמרת בסוף) ואז למות מסמים אחרי שהגעת לשיא. זה באמת החלום שלי, להתפרסם, להיות אחת מהזמרים הכי ידועים, להגיע לשיא, למות (לא חובה דרך סמים, מקסימום להתאבד או להרצח, להשרף על המוקד, לא יודע) ושזה עוד יזניק את הידיעה שלי. :)

אהההה, ועוד משהו

ג´ימי הנדריקס לא מת מסמים (לפי מה ששמעתי). הוא השתכר, הקיא כששכב על הגב ונחנק מהקיא שלו. זה באמת דרך מבאסת למות. אגב, שמעתי שיש איזה זמרת שמתה על הבמה ושגילו שהיא מתה בגלל שהייתה לה כמות אדירה של שפיך בבטן (אני משער שזה קצת לא נכון, אבל לא נורא).

meandmeandme

New member
חחחח... פאק...

חתיכת חלום יש לך... אממ... אם תתפרסם ולא יהיה לך את האומץ להתאבד או לקחת מנת יתר ודברים כאלה אז תתקשר אלי אני ישמח להיות המעריץ הפאנטי שרצח אותך

וואי, תודה :)

אבל זה כבר אוברדאן, זה היה גם אצל ג´ון לנון וגם אצל קנדי (פחות או יותר). צריך משהו יותר מקורי. יש לך הצעות?

meandmeandme

New member
הממ...

מה דעתך שאני יפרוץ לחדר מלון בו אתה מתגורר בזמן סיבוב ההופעות הענקי שלך ויסמם אותך בזמן שאתה ישן. אני יקח אותך איתי לאולפן הקלטות הפרטי שלך ואני יכריח אותך לתת לי לשיר בדיסק החדש שלך. אתה, בגלל חוסר המגע עם המציאות בשל כמות הסמים שנתתי לך תיתן לי לשיר ואפילו לנגן את כל הכלים. עכשיו אני, שגם באותו זמן יהיה ממש מסומם, ינגן ממש גרוע וכשהדיסק יצא כולם יחשבו שזה אתה שכזה גרוע ושכל האלבומים שלך עד עכשיו הם סתם אלבומים ממוסחרים שמפיקים כתבו בשבילך ואתה רק נראת טוב על הבמה ובתמונות. מרוב אשפלה ואבידה אתה תתאבד על ידי לדחוף מיתרים של גיטרה דרך הורידים שלך עד שתמות ממחסור בדם. מה דעתך?

אוווווו...

לא יודע בקשר לכל מה שאמרת קודם אבל לדחוף מיתרים לורידים זה נחמד מאוד מאוד. כמובן שאם אנחנו כבר בקטע הזה אני יכול לארגן שיפילו עליי פסנתר.

למעלה