סיד בארט הישראלי?

הזמר עמיר בניון פורש מהמוסיקה

הודיע על הפסקת פעילותו, על רקע שמועות בדבר שימוש בסמים. עפ"י הדיווחים, הנ"ל התמוטט בהופעתו האחרונה, וההופעה הופסקה. הוא אמר לקהל שהוא חולה ויש לו חום, אבל לדברי כמה מהצופים, היה ברור שיש שם משהו מעבר לזה, ושהאיש סובל ולא רוצה להיות שם (ציטוט מהנוכחים). בניון מסר בתגובה ששופכים את דמו ושעולם המוסיקה הוא אכזר וקשה (או ביטויים כנ"ל) ובגלל זה הוא פורש. כמה מאות מאוהדיו העלו בוואלה תגובות תומכות. לגבי 2/3, אני עוד מחכה להבהרת פרטים מסויימים מאחד המשתתפים, ואז נוכל להמשיך.

itaikuskus

New member
חס וחלילה

יעני, הוא יוצא גבר בכל מה שיוצא בכל מה שמסביב למוסיקה, אבל בכל מה שקשור באשכרה עשיית מוסיקה הוא נוראי, הוא שר נוראי ושיריו נוראים. ברוך שפטרנו.

aviah

New member
יצא גבר

אני לא מכיר את המוסיקה שלו, אבל הוא יצא גבר.

aviah

New member
יצא גבר = אמר מה הוא חושב

לא טריויאלי שאנשים יגידו מה הם באמת חושבים.

NIR Y

New member
נכון

ומכוון שגברים זה טוב ונשים זה רע (חוץ מכוסיות) אז זאת מחמאה

אה, אז זה ביטוי סקסיסטי

ואתם חייבים להשתמש בו? אין משהו חלופי, שאומר את אותו הדבר בלי להראות כנאנדרטלים?

aviah

New member
אבל אני אכן ניאנדרטל

למה שאציג עצמי אחרת? יש ביטוי אחר בשפה העברית שמהלל אדם על יושרו ונאמנותו לערכיו, למרות מה שהסביבה אומרת? אם כן, ואם הוא קולע מספיק, אשמח להשתמש בו.

אתה רוצה לומר

שאתה לא מספיק חכם בכדי לראות את האבסורד שבביטוי, ועצלן מכדי למצוא ביטויים הולמים אחרים? אני לא מאמינה.

aviah

New member
לפחות אני לא נופל בכל פח ../images/Emo13.gif

אל תטילי את הבעיה לפיתחי. לי טוב עם הביטוי הזה ואני משתמש בו גם כלפי נשים. אם את רוצה שאני אפסיק להשתמש בו, את זו שצריכה להציע לי ביטוי אחר. כמו שאמרתי קודם, לא אכפת לי להשתמש בביטוי אחר, אם הוא מספיק טוב.

לא ממש

הבעיה היא בהחלט אצל מי שמשתמשים בביטויים סקסיסטיים - ובכלל בביטויים מעליבים. כל אחד ואחת מאיתנו אחראיים על מה שהם אומרים, וההשלכות של דבריהם. אני מבטיחה לך שזה לא מוסיף לך נקודות אצל הנשים כלפיהן אתה אומר את זה, ואצל נשים בכלל. אנחנו לא אוהבות שמעליבים אותנו. להגיד על אשה שהיא "גבר", זו לא מחמאה. אני לא צריכה להציע לך ביטויים חליפיים. הפעל את מוחך.

aviah

New member
לא לי יש בעיה עם הביטוי

תרשי לי לנחש שאין לך ביטוי הולם שמשמעותו, כפי שאמרתי לעיל: "מהלל אדם על יושרו ונאמנותו לערכיו, למרות מה שהסביבה אומרת."

wish i was here

New member
חחח...

השירשור הזה התפתח לדיון בנושא "מוטיב יציאת הגבר בחברה המודרנית"? חחח...כולנו ניאנדרטלים גאים! עכשיו אם תסלחו לי הלכתי להרביץ לממותה עם נבוט הוגה בוגה... עכשיו ברצינות-ציף,את מתנהגת כאילו זה הפעם הראשונה שאת שומעת את זה...זה ביטוי...שבא להגיד בדיוק מה שאמרו פה קודם...jesus...

NIR Y

New member
אני לא מאמין שבאמת אכפת לך

וציףציף תיהי גבר ותדברי בשם עצמך

למעלה