סיד בארט

melancholy man

New member
הכל בסדר

עוד לא ראיתי בשנה האחרונה שציף טועה, היא מאוד מקפידה ועד כמה שדעתי משגת (והיא משגת קצת) היא לא טועה גם הפעם.

weird dust

New member
זה ציור של סיד שנמכר במכירה פומבית

בחודש שעבר, פורסם כאן לינק מתישהו.

Chocoholic

New member
הציור הזה לא ממש מבשר טובות...

אם זה אכן ציור חדש יחסית, ולא משהו שצייר לפני 20 שנה. לא צריך להיות פסיכולוג כדי להבין מה הוא צייר שם

זה ציור ישן

שבארט צייר בתחילת או אמצע שנות השישים. נדמה לי שנתתי את התאריך המדוייק בדיווח על המכירה הפומבית ב"חשדות"- חפשו שם.

Pitudi

New member
אני יודע על שתי דיסקים של בארט

מאדקפ לפס..ובארט.. איזה עוד דיסק יש לו ?

flowerboy69

New member
תקרא את מה שכתבתי

זה בערך מה שקיים בדברים רישמיים יש גם תקליטים ועוד איזה קופסא מיוחדת עם ספר דיסק וחולצה "לזכרו"

Dark Globe

הקשבתי, והקשבתי שוב, ושוב שוב. שיר מדהים
אני לא יודעת מאיזה תקופה זה של סיד, אבל כאן הוא בא במלוא הדרו בדיכאון שלו, בחוסר הביטחון. השיר מוזיקלית מאוד נעים לעומת השאר.

flowerboy69

New member
המלצה!

לפני כמה שנים היה איזה לילה מרתון של פינק פלויד ברדיו.הקלטתי אותו(כי אז הייתי בבית ספר עדיין וילד טוב צריך לישון...) וכששמעתי את זה הם דיברו באולפן על סיד בארט והשמיעו גירסה מדהימה לשיר late night ואמרו שזה מתוך פסקול של סרט גרמני בשם fuck your dreams this is haven וזה בביצוע של ברי סחרוף ומינימל קומפאקט. אחרי זה הלכי לחפש את זה ומצאתי את הדיסק הזה(ולאחרונה גם את התקליט) ויש שם כמו שירים של פינק שמבוצעים כאשר השיר הזה-late night הוא פשוט ביצוע מופלא ומרגש לשיר-רק עם אורגן... שווה האזנה... אגב הגרסה של ram לשיר הזה שאת אוהבת היא גם גירסה יפה חבל שהיא לא ככ זמינה להשגה...

tziftzifit

New member
רק שני אלבומים

MadcapLaughs ו Barrett. גילר הפיק את שניהם בערך אין לי אפשרות להרחיב בגל מגבלות טכניות. רק כמה שירים בודדים שו לא היו באלבומים יצאו אחכ בוספים אחרי שגימור נתן הסכמתו

flowerboy69

New member
בערך

אלה הם שני האלבומים ה"אמיתיים".לאחר מכן הגיע opel בשנת 88 וכלל שירים שלא יצאו וגרסאות מיוחדות ובין לבין יצא the peel sessones שזה הקלטה מהתוכנית של גון פיל נדמה לי שכללה 5 שירים שבוצעו באולפן בתחילת שנות ה 70.לאחרונה האלבום יצא בדיסק במהדורה חדשה(הpeel sessones היה בדיסק אך הפסיקו לייצר אותו) והדיסק נקרא radio one והוא גם כולל 3 שירים נדירים שגם הוקלטו ל bbc אך לא יצאו רשמית רק בבוטלוגים. מעבר ל4 האלבומים האלה ישנם פריטים אחרים שאותם כבר הזכרתי ויש כמה שלא. לפני כמה שנים יצאו מהדורות חדשות לתקליטים המקוריים של סיד בארט עם צליל משופר.התקליט opel יצא במהדורה של תקליט כפול שאם אני זוכר נכון(הוא לא בהשג יד כרגע) כולל את קטעי הבונוס כמו שמופיעים בקופסא שלו. אני יציין עוד דבר אחד-בשנת 2001 יצא ביפן סדרה של דיסקים של פינק פלויד שהעטיפות שלהם הם כמו התקליטים המקוריים מנייר והאלבום של סיד בארט- the madcup lages יצא גם והוא באיכות הכי גבוהה שקיימת נראה לי.

למעלה