סיוטים של הבת שלי...

סיוטים של הבת שלי...

היא אמרה לי היום שהיא חולמת כבר כמה פעמים שיש 203 אנשים ויש מכשפה שעוקבת אחריהם... והיא חושבת שזה קשור לשואה מסכנה בלילה היא עוברת למיטה שלנו בת 7 כולה יש איזה רעיון ? אשמח לשמוע

גריני

New member
למה היא חושבת שזה קשור לשואה?

האם המחשבה הזו היא חלק מהחלום? האם הקישור לשואה הגיע אחרי יום השואה (ולפיכך, כנראה שבהשפעתו)? אני הייתי מציעה לדבר איתה, לשאול שאלות ולעזור לה להוציא החוצה כמה שיותר, אפשר גם להעזר בציורים ובכל אמצעי ביטוי שמתאים לה. כמו-כן - הייתי מחפשת את הקישור לחייה, כלומר האם מישהו בסביבתה מאוד מאיים עליה? (שאלה, לדוגמא: האם המכשפה בחלום דומה למישהי שהיא מכירה?) ייתכן שזו דרכה להביא לידיעתך משהו שהיא מתקשה להתמודד איתו לבד. ובעניין עזרה ממשית: אני מאמינה מאוד בהגנות אנרגטיות, ועוד יותר - בכאלה שהאדם עושה בעצמו (כלומר, אני יכולה לשלוח לה רייקי להגנה, אבל מאמינה שאם היא תעשה בעצמה הגנות - זה יהיה יעיל יותר). אחד מהסמלים שמקובל כבעל הגנה חזקה במיוחד הוא....
- כן, מגן הדוד שלנו, אז אם אתה מתחבר לזה - תסביר לה שהמגן דוד הוא ציור שמגן-שומר, שתצייר אותו ואולי שתשים ציור שלו מתחת לכרית שלה. ואגב - הצבע הכחול אף הוא משמש כהגנה, בין היתר.
וליל מנוחה לקטנה

../images/Emo24.gifכי....

קודם כל תודה גריני !!! היא בת שבע, ילדה עם תודעה מאוד מפותחת (יחסית לגילה ברוך השם) אשאל אותה (היא כרגע נמה... את הקישור היא עשתה בעצמה ובטח שיום השואה לא עשה לה טוב היא סובלת מסיוטים כבר כמה שנים... ניסינו לטפל בזה הומאופטית (אצל הומאופט מיוחד שאני חושב שלפי ההגדרות של אלישוע הוא לא קלאסי, אבל אדם מיוחד) ואני לא בטוח כמה זה עזר. הוא עשה לה בדיקה מקיפה הכוללת לשון, איריס, צפורניים, ואלקטרומגנטיות באוזן (???) מה שאותי עניין זה המספר 203 שהיא נקבה בו ככה סתם... והיא חזרה על זה כך שזה לא היה משהו של הרגע היא קצת מזלזלת בהגנות אבל אני עושה לה מדי פעם כשאני זוכר יש הגנה שלמדתי וזה רשת מזהב לבנים ומכסף לבנות וגם אני מזמין מלאכים אעשה לה היום ואדבר איתה מחר כמה שהיא מוצאה החוצה יש שם עוד המון בפנים שיש להוציא המון ANYHOW שוב תודה, שהזכרת ל את התכלת-כחול ואת המגן דוד ואשמח אם תשלחי לה רייקי מה את צריכה לדעת כדי לשלוח ? רייקי זה משהו שהתחלתי ללמוד לבד וחשבתי אולי ללמוד עוד האם את שלחת כבר ? הרגשה מוזרה בעין השלישית... אשמח לשמוע

גריני

New member
עוד לא שלחתי

צריכה רק את שמה המלא (אתה יכול לשלוח לי במסר, כמובן). התחושה בעין השלישית יכולה להיות מעצם המחשבה/דיבור על רייקי, אנרגיות וכו'. גם אותי עניין המספר 203 וייתכן שיש פה משהו מיסטי (גלגול קודם אולי?) אבל ייתכן שיש גם קשר למציאות, כאמור - למישהי שמאיימת עליה בדרך כלשהי. למדתי רייקי לבד
מדהים, גם אני....
אבל אני הלכתי ללימודים "מסודרים" - אחרי שהבנתי שיש לי רייקי. אם לא עברת חניכה (לפחות)- כדאי לעשות זאת, כדי לקבל את ההגנה שעוברת עם החניכה.

שוב חזר הניגון בתוספת קטנה

מדובר על 203 תינוקות.... בכל אופן תודה על הרייקי !!! היא גם קמה הפוכה ולא רצתה לקום ואמרה שיש לה בחילה בגרון...

מדטתי על זה

לא ציינת ממתי זה. אני חושב (מבלי לפגוע בזכויות החולמת כמובן
שבגיל 5 לפני כשנתיים היא עברה משהו שזעזע את המערכת שלה ועד היום משהו ממנה מרותק לשם. יתכן שהתכוונה ל 2003 ולא ל 203, אז הייתה בת 5 (2+0+3=5). אם זה כך, וניתן להעלות זיכרון כזה אז אפשר לתת לה רמדי שתסתור את זה. בכל מקרה מחכה לה רמדי. דניאל, זו הילדה ששאלה על הצב ?

גיל 5....

בגיל חמש אמא שלי נפטרה והיא היתה מאוד קשורה אליה, מאוד מאוד ועכשיו לפני שנתיים זו היתה הגסיסה אני חושב שזה בעיקר מה שקרה אז היא שומרת בפנים המון עצב וזה יוצא בעצבים לאחרונה היא התחילה יותר להוציא את הבכי שלה מהעצב אתה מכיר את ד"ר אלבז מירושלים ? צרפתי-מרוקאי-תוניסאי, איש גדול עם זקן ארוך הוא זה שמטפל בה, מאז שהוא נתן לה אז את הרמדי, זה עזר לה קצת לצאת מעצמה אבל היא שנאה את הרמדי אז הפסקתי לתת לה וכבר מזה זמן אני רוצה לקחת אותה אליו שוב... ומתלבט אולי באמת הגיע הזמן לטפל בה יש לה היסטוריה של סטרפטוקוקוס בגרון אבל אנחנו משתדלים שלא לתת אנטיביוטיקה אלא לחזק את הגוף במקביל לרמדי שלה וזה באמת עזר כה פעמים מה אתה אומר ?

שמעתי עליו פעם. לא זכור לי

משהו שנחרט. לחזק אותה , למה לא, בכל מיני דרכים טובות שאתה יודע טוב ממני. האם היא נשאית או שהמשטחים חיוביים. יש המונים שחיים עם החיידק בגרון ובשלום. הבעיה לא בחיידק אלא בתנגודת. רמדי מבחינתי, רק אחת. כנראה שלא סתם עלה נושא המלח באחרונה, הוא קשור למצבים מהסוג הזה.

אנטידוט, ניטרול

חוץ מלרפא מצבים רמדי גם מנטרלת כאלה. יש כל מיני סוגי הרעלות. יש גם הרעלות רוחניות. רעלים שחדרו אל המערכת צריך לנטרל. אם אירוע מסוים כמו מות סבתא חדר אל המערכת והשפיע על אדם כרעל יש לסתור אותו. הרמדי תפעל כאן כאנטידוט. בגדול אני מקבל את הערתך. שכן בבית הספר למדנו שאנו עוסקים ברגישויות, נטיות, תיקונים ולא סתירות. אלא שיתכן ותפסת את המושג "לסתור" כדיכוי מה שאינו נכון.

orit06

New member
רגע, עוד משהו ברשותך.. הרעלה רוחנית

מתי מות הסבתא יהיה הרעלה שצריך לסתור ומתי "exciting cause" שהוא חלק מהרגישות? תודה

קשה לדעת

תמיד הרמדי תיבחר על סמך תמונת הסימפטומים הכוללת, העוצמה ומשך הזמן שבה התמונה מתבטאת. מבחינתי אין הבדל בין השניים. תמיד מדובר בהרעלה, או מצב שיש לנטרל או להסיר. התפקיד של ההומיאופת לבחור את הרמדי, לנטרל בעזרתה את הסיבה שמרתקת אותו, ולגרות את כוח החיים לתקן. אין הבדל מהותי בין הרעלה של חיסון, תרופה כימית או של מות סבתא ? כולם מאיימים ברמה כזו או אחרת על המשך הקיום. האיכות התגובתית משתנה בהתאמה לסוג הגורם המעורר, משך החשיפה אליו, איכות ואופן תגובתו של כוח החיים.

למעלה