סיוני נסיכתי בת 15

סיוני נסיכתי בת 15../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo135.gif../images/Emo212.gif

סיוני, נסיכה אהובה שלי
הנה חלפו להן 15 שנים, מאז שנולדת. 15 שנים שבהם עברת כל כך הרבה דברים לא נעימים, בדיקות, טיפולים ואשפוזים, שאנשים עם הרבה יותר "שנות ותק בעולם", לא עברו. יחד עם זאת את תמיד שמחה בחלקך, מחייכת, מחבקת ואוהבת - גורמת בדרכך המיוחדת והעדינה, לכולם לאהוב אותך. אני רוצה לאחל לך, יפה שלי, שתהיי בריאה ומאושרת כי זה באמת הכי חשוב, שתמשיכי לחייך תמיד, שתוכלי רק להינות, שאף פעם לא תרגישי רע ושלא יכאב לך יותר כלום. תמיד תהיי הנסיכה הקטנה (מאוד) והמיוחדת שלי
ואני תמיד תמיד אהיה איתך ולצידך.
אם היית בת 15 "טיפוסית" בטח היית מבקשת ממני ליומולדת איזה פירסינג.....
ובערב היית יוצאת עם חברות וחברים-בנים
עד אמצע הלילה... אבל היום אחה"צ נלך שתינו ביחד לקניון, נטייל, נקנה לך מתנות (שבטח אני אתלהב מהן יותר ממך...
) ונשב בבית קפה לזלול גלידה.
שיהייה לך המון מזל-טוב אפרוחית שלי
אוהבת חזק יותר מכל העולם
אמא
דברי עכשיו ילדה אני שומעת, כל העולם מקשיב למלמולך. דברי, מלאך שלי, אני יודעת שלא תמיד יקשיבו לקולך. דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך. עולם חדש וטוב אני אתן לך. כבר במבט כחול את מגלה, כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפילה. תהיי קטנה מאומה לא יפגע בך. סיכת פרפר קשורה בשערך. תהיי קטנה מאומה לא יברח לך. אני אהיה גדולה גם בשבילך. דברו שפתיים יחפות דברו עיניים...

sho969

New member
מזל טוב לסיווני../images/Emo65.gif

שתזכי להרבה שנים בריאות ושמחות

אמן ואמן ושכל האיחולים שאיחלת לסיוני הנסיכה

יתגשמו!!!
ובנוסף גם כאן אנו מאחלים לך נסיכה יפה ואהובה, את כל הטוב שבעולם, ובעיקר בריאות טובה אמן ואמן!!! בהרבה אהבה, מימי ונריה.
מיכלי יקרה הצלחת לרגש אותי ובגדול, את גדולה
ה' יתן לך המון בריאות וכוחות אמן!

רובי א26

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifמזל טוב לסיוון ../images/Emo65.gif

מיכל גרמת לי לצמרמורת מהכתיבה
שלך . טוב שיהיה לסיוון רק טוב .אמן ומזל טוב. אושר בריאות וכול מה שתיחלי לביתך שיתגשם מזל טוב . רובי

haya or

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo47.gifלסיווני

שתמיד תהיי מחייכת אוהבת, והכי חשוב כמו שאמך המדהימה כתבה - רק בריאות!!!!!!!!!!!! תהנו יחד בקניון .

Michal NS

New member
לסיוון המתוקה,../images/Emo140.gif

אותך טרם פגשתי אבל את אמך המקסימה כבר הכרתי יש לך סופר-אמא מהממת
שאותך מאוד אוהבת היא תוריד עבורך את הירח
ותקטוף עבורך כל פרח
את ילדה מיוחדת ומקסימה
ואני מאחלת לך אושר ושמחה
שתמיד תחייכי את חיוכך הקטן והמקסים
כי על אמא זה עושה ניסים...
בחלקת האלוהים הקטנה שלכם
תשמרו תמיד על אושר שלושתכם
יום הולדת שמח סיוון המתוקה
שולחת לך
חיבוקים וגם נשיקה

מיריאל1

New member
למלכה שלי מיכל ולביתה הנסיכה סיוון../images/Emo23.gif

מיכלי שלי אישה מיוחדת וייחודית ריגשת אותי מאוד בברכה לסיווני. את כל כך אמא בכל רמח אברייך- כל כך אוהבת מגוננת משקיעה. שמחה שטוב לה כואבת שכואב לה ותמיד איתה יד ביד חובקת ואוהבת. אמא זה לא תמיד ברור מאליו אבל סיווני זכתה למלאך שישמור עליה כאן בעולם הזה. לסיווני נסיכת יום ההולדת, מאחלת לך שכל הכוכבים ינצנצו בשבילך של האנשים שסביבך ישדרו לך רק אנרגיות חיוביות שתמיד נשמע בשורות טובות שאת שמחה ומאושרת מחוג זה או אחר שאת נהנת מקלטות של שירים ושאת במיוחד נהנת מחיבוקים וחיוכים נשיקות יפה שלי, נסיכה מקסימונת מזל טוב אהובה יקרה מאיתנו מכל הלב כולנו - מירי, איציק, זהר רום ועילי

איזה ברכות מרגשות../images/Emo24.gifתודה לכולכם

חזרנו עכשיו מבילוי של אחה"צ בקניון, סיון קיבלה פיה חדשה לחדר שלה ונעליים חדשות וכמובן שישבנו בבית קפה, לאכול גלידה (סיון העדיפה, מכל הטעמים שנתנו לה לטעום , את השוקולד הלבן...
)

איזו אמא מדהימה את, איפה את מוצאת את כל

המילים הנכונות להגיד, אני התרגשתי מאוד, כמעט דמעתי אבל עצרתי את עצמי , את יודעת ממש נגעת לי בלב, לא קל להוציא מה שמרגישים, אז לסיון המקסימה
אני מאחלת לך הרבה, הרבה, בריאות אושר ושמחת חיים
לפחות לך יש טעם לאכול
ולא כמו אמא שלך שאוהבת "חלב חם מוקצף עם טיפה קינמון ככה נגיעה קלה בשביל הטעם " ממש לפני השינה, כפרה אז יש לך אמא מקסימה שאוהבת אותך יותר מאת עצמה ושתהיו מאושרות ביחד אמן ואמן אוהבות אתכן ריקי וקטרין

לסיון הנסיכה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

מזל-טוב ילדה יפה
שתמיד תמיד תמשיכי לחייך
ולהינות מ
מאחלת לך, סיון המלאכית ולאמא מיכלי את כל האושר שבעולם
מיכלי, את כל פעם מרגשת אותי מחדש
השיר הזה עשה לי צמרמורת.כל כך מתאים לסיון ולך. אוהבת המוניםםםםםםםםםם
"דברי עכשיו ילדה אני שומעת, כ ל העולם מקשיב למלמולך..."

דנוש11

New member
מיכלי וסיוני יקרות

טוב לא יוצא לי מאז שנחתתי לכתוב הרבה בפורום אבל אני עוקבת ורציתי לאחל לסיוני הנסיכה שלנו המון המון מזל טוב שתמיד תמיד תיהיי מאושרת כו שרק לנסיכה כמוך מגיע ! אמא זכתה לילדה נסיכה ואת זכית לאמא גדולה מהחיים שכל כך אוהבת וכל כך מעניקה מיכלי ריגשת אותי עד דמעות בברכה לסיוני את אמא מדהימה למלאכית היפה שלך ואני מאחלת לכן שתמיד תהנו אחת מהשניה תטיילו ,תכייפו ותחייכו :) המון המון מזל טוב וכמובן בריאות בריאות בריאות!!!!!!!!!!!!! אוהבת המון דנה

לסיון המקסימה../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

הרבה הרבה מזל טוב, אושר בריאות ואת כל הטוב והנפלא שהחיים מסוגלים להעניק. שתמיד תהיי מוקפת בהמון אהבה

אוסנת14

New member
סיוונוש אלפי מזל טובבבב

לסיוונוש המון המון מזל טוב
המון המון המון בריאות אושר ושמחת חיים
שתמיד תהיי הנסיכה של אמא ותמיד תגרמי לה רק לחייך
סיוון ריגשת אותנו מאוד עם מה שכתבת לסיוון חזקי ואמצי את מדהימה ושתמיד יהיו לך הכוחות והאנרגיות לכך
אוהבים מאוד מאוד אוסנת אלי ליאב אגם ויוגב
נ.ב. לאגם ויוגבי יש ביום רביעי הקרוב יום הולדתתתתת המלאכים יהיו בני שנתיים

למעלה