לסיוון האהובה של כולנו../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif
סליחה על האיחור... פויה-פויה לי... אירוע משמח אמיתי זה לכולנו. את ילדה כה מיוחדת , שכן את את נסיכת הפורום האולטימטיבית. אין אחד שלא אוהב אותך כמו גם את אמך הטובה והמקסימה. את לוחמת אמיתית ששוכנת בגוף שברירי שאוהב לעשות צרות, אבל היות שרוחך חזקה היא ,אין זה משנה ממה יצוקה האריזה... התוכן הוא העיקר, ואת היא ההוכחה הניצחת לכך. קיבלת מהיקום מתנה נפלאה בדמות אמך שמלווה כל צעד ושעל שלך, אז אולי היא זאת שמתפרקת לגורמים אבל היא מכילה אותך עם כל מה שקורה לך באהבה ללא תנאי ואין זה דבר שקורה לכל אחד ואחת בעולמנו הגדול. לאמך מתלווה גם אחיך המדהים שגם הוא מלאך שומר נוסף שילווה אותך בכל אשר תלכי כל ימי חייך, כך שאיני דואגת לך. הקומפלקס הזה של מלאכים שומרים כה אוהבים וטובים עם רוחך החזקה מהווים כוח בלתי מנוצח בעליל. חשבתי איזה שיר אוכל להקדיש לך והיו הרבה אופציות. השיר שחזר והתנגן לו בראשי היה השיר "אמא" של שלומי שבת ויוסי אזולאי, שיר שמדבר איך לא על " אמא" , שבמקרה שלך, ערכה לא יסולא בפז. אני אוהבת אותך ילדה , כמו גם את אמך. מאחלת לך שפשוט תמשיכי להיות מי שאת , בקצת יותר נוחות וקלות.... בריאות כבר אמרתי??? ... והנה לך השיר : אמא מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום, עם כל מבט, אמא מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה, בדאגה, אמא רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ועוטפת את הכל מי את כולה נותנת בלי צל של חרטה בנשמתה אלי קרובה אמא יקרה אף פעם לא נשברת אף פעם לא טועה את הדמעה שלי מוחה אמא רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ואוספת את הכל כמו שמש את זורחת והרע הופך לטוב בואי אמא, קחי הפחד וחבקי אותי קרוב מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום, עם כל מבט, אמא. מזל טוב שוב לכולכם ממני. אוהבת המונים, אתן יודעות, הלא כן???