הנה המתכון
גפילטע פיש מטופו מתוך עיתון ישן. חומרים ל10 קציצות חבילה ( 250 גרם) טופו בצן קטן קצוץ מטוגן קלות. בצל קצוץ חצי ביצה קשה ביצה 3-4 כפות קמח מצה מלח פלפל בנדיבות גזר כפית סוכר החמרים לציר: מלח פלפל שחור קבצל קצוץ ומטוגן פרוסות מ 2 גזרים כפית סוכר פרוסות שורש פטרוסיליה 2 כוסות מים אופן ההכנה: טוחנים במעבד מזון טופו, ביצה קשה, גזר ובצל,מוסיפים את יתר החומרים ומניחים בצד. מבשלים את כל חמרי הציר עד לרתיחה. יוצרים עיגולים מחומרי הקציצות וזורקים לציר הרותח. מבשלים על להבה גבוהה במשך 10 דקות, מנמיכים הלהבה וממשיכים לבשל שעה.