חבל"ז
זוגתי שתחייה, תפו תפו מלח מים וכו', מכינה מהסייטן של "טבע דלי" סטייקים שפשוט קשה להאמין שזה צמחי. כבר הצלחנו לסחוט מכמה קרניבורים הודאות שזה "ממש כמו בשר". כמובן שזה תלוי בטיבול ובהכנה- כדי להביא את זה למצב הזה צריך קצת יותר להשקיע, אך לא יותר מדי. ללא טיבול זה עלול פשוט להיות בטעם של לחם. אפשר לעשות מזה כל מיני דברים, והמרקם יוצא באמת הרבה יותר דומה ל"דברים מתים מן החי". הנה מתכון ביתי לסטייק סייטן: לוקחים את הגוש "בשר מן הצומח" או "עוף מן הצומח" של טבע דלי. משרים עד שהגוש מפשיר; סוחטים את המים קצת בלחיצה וחותכים לפרוסות ("סטייקים"); וטובלים את הפרוסות ברוטב, המורכב בכמות שווה מרוטב סויה (עדיף הרוטב עם פטריות), קטשופ, שמן (שמן חמניות לא מזוקק בעל טעם נחמד במיוחד), מים, בתוספת שום, בצל, מלח ותבלינים נוספים לפי הטעם כגון פפריקה, תבלין לגריל \ עוף \ סטייק. אז טובלים בפירורי לחם או בקמח אורז או קמח אחר, ומטגנים קלות במחבת משני צידי הפרוסה, עד שהיא מקבלת גוון נחמד. זהו, בהצלחה