סיימנו עם ebony

שלב השאלה הזהה -

למבחן הנאמנות - אבוני, מה את מעדיפה? סבון נוזלי או מוצק? את סקארלט או את דן? 'מה נשים רוצות' או 'מה גברים רוצים'?

night mistress

New member
סורי שלקח לי זמן להגיע..

עבדתי בערך יומיים רצוף..
אז ככה:
סבון נוזלי
סקארלט, אני אומנם אוהבת אותך, אבל אני עדיין אלרגית לנשים..אני אבחר בדן.
מה נשים רוצות..מהגברים התייאשתי..

oren 2020

New member
סקארלט! הושפלת בפומבי! ../images/Emo8.gif

לא יאומן כי יסופר...

נוקס

New member
אני רואה שאת

עדין מוטרדת מהשאלה שלי. (איזה פורום מעניין יותר)

Vdrums

New member
היא בכלל פה? בכל מקרה:

1. איך את אוכלת את המילקי? 2. גלידה, ישר מהקופסא או לשים בצלוחית? 3. אוכל בחצות? יש מצב או אסור לאכול אחרי 8 בערב? 4. משקאות אלכוהוליים אהובים? 5. מהי מערכת היחסים הכי ארוכה שהיתה לך, ולמה היא נגמרה? (תפנית חדה בשאלות, הא?) 6. לעשות אהבה או לעשות סקס? 7. שמעת את הדיסק של רפי גינת? 8. מה את עושה בחיים בכלל? 9. האם היית מכורה לבולי איש השלג? 10. האם את זוכרת את שיר הפתיחה של רכבת ההפתעות?

ebony

New member
היא הבטיחה להיות פה../images/Emo9.gif

ולשאלה שלי... איפה את

night mistress

New member
לשאלתך אבונויל..

קרעתי את התחת במשמרת של 12 שעות שהתחילה היום ב 08:00 בבוקר.. וזאת לאחר שאתמול עבדתי משמרת ערב וחזרתי רק ב 00:00 הבייתה.. מה לעשות..הייתי צריכה לישון..
אבל איך שהגעתי התייצבתי.. מאחר ואני עובדת משמרות מעט משוגעות ביומיים הקרובים אני מתנצלת מראש על זה שהתשובות שלי לא מהירות כמו שהייתי רוצה שיהיו.. עוד שאלות?

night mistress

New member
Vדראם..

אני אוכלת את המילקי באיטיות..מתענגת על כל ביס..מתחילה מהקצפת ומקנחת בשוקולד..בשום אופן לא מערבבת..
גלידה ישר מהקופסא וכמה שיותר..אם אפשר טעם מסטיק או אייריש קרים זה יהיה מעולה.
מאחר ואני עובדת לילות..יש ימים שאם אני לא אוכל בחצות אני ארעב למוות..
יין אדום-קברנה סוביניון של כרמל מזרחי.אייריש של בייליז.
שנה וחודש..נגמרה כשגיליתי שהוא בוגד בי (תשובה מפתיעה הא?)
אפשר לעשות סקס עם אהבה?
לא שמעתי את הדיסק של רפי גינת, אבל אמרו לי שהוא חובה בכל בית..
אני אחות מוסמכת בעלת תואר ראשון וכרגע עובדת בבית חולים כלשהו בארץ.
הייתי מכורה לבולי..מי לא?
בבדאי
(במבטא)

oren 2020

New member
אני רואה יש לך מושג בתכניות ילדים..

אני שוקל להזמין אותך לדו קרב... לא רק שאני זוכר את השיר, אני גם יכול לכתוב את האקורדים מתוך שינה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב, מכיוון ונעלמת לנו [לי!!] להרבה

זמן ולא יצא לך להיות פה ולהגיב על השאלות היומיות, עכשיו עונש!!! את צריכה לענות על כל השאלות שהיו עד כה [תגידו שאני לא מחנכת למופת...
] - 1. במידה ויש לך ידיד שבואי נגיד, תחומי העניין שלו תחת קטגוריית 'בינו לבינה' יכולים להוות בסיס מצויין לפורום 'סטוצים ומפגשים אחרים', האם היית יוצאת עם הידיד הכי טוב שלך הזה? 2. סקס עם האקס. של החברה... האם היית מנהלת מערכת יחסים עם אקס של אחת מחברותייך? האם היית שוכבת על בסיס חד פעמי עם האקס של אחת מחברותייך? 3. עד כמה את אמיתית בעולם המדיה? 4. זיוף אורגזמות. כמה ולמה? 5. מהם התחליפים שלך לסקס? [אכילת מופרזת, התרפקות על הימים שעברו, צפייה בסרטי פורנו, קניות. יו ניים איט!] 6. באיזה שיר קורה לך שברגע שאת שומעת אותו, את בטוחה שהזמר מכיר אותך יותר טוב מאת עצמך שכן הוא שר בדיוק, אבל בדיוק עלייך? 7. כיצד את נפטרת ממחזרים לא רצויים? יש לך מזל, אלה רק מה שמצאתי...

night mistress

New member
יאמממ..אני../images/Emo23.gif עונשים..../images/Emo8.gif

שאלה קשה..גרמת לי לחשוב איזה 10 דקות..החלטתי לענות על השאלה בחלקים: מאחר והוא רק ידיד, ולא חבר טוב (יש לי הפרדה בין השניים), הדבר אומר שהוא לא הכי חשוב לי ולא אמורה להיות לי בעיה לנתק איתו את הקשר בלי לחוש
..אם הוא נראה כמו מליון דולר והייתי נמשכת אליו בטרוף (ונואשת) הייתי מנסה לפתח קשר רציני ורואה לאן זה מוביל.
אני לא נוטה לגעת בגברים שהיו עם אחת החברות שלי אבל לכי תדעי..אם החברה מרשה לי, אז למה לא?
אמיתית בעולם המדיה? אני צריכה תרגום..
עד גיל 18 זייפתי כי חשבתי שזה מקובל (איבדתי את הבתולים בגיל 20.5,מאוחר יותר למדתי שאין לי מה להסתיר בזה שאני לא רואה כוכבים..אז הפסקתי..הייתה רק פעם אחת שממש סבלתי ורציתי שהוא יגמור מהר כי זה היה ממש נורא..אז זייפתי (בהצלחה יתרה עליי לומר)..
תזכירי לי מה זה סקס? >רמז..רמז..<..הייתי אומרת שאכילה מופרזת..עישון מופרז ועבודה מופרזת..רגע..זה בעצם מה שאני עושה כל יום
אין לי שיר כזה..אבל זמרים ספציפיים שאני אוהבת..אחרון שהתוודעתי אליו הוא דמיאן רייס, מחוברת לחלוטין לרוב השירים.
מחזרים בלתי רצויים..יש דבר כזה? בבדאי (מבטא..מבטא).. אני פשוט אומרת להם שהם לא הטיפוס שלי..ואם הם לא מבינים אני מנסה לאמלל אותם עד שהם יברחו..ואם זה לוקח יותר מדי זמן אז אני חוטפת עצבים ואומרת להם לרדת לי מהוריד הנשי אחרת.. מה..זה הכל? טוב..אני יוצאת לכמה שעות ואני אחזור..אני מחכה לראות ספר, לא חמשיר..

פעם הבאה העונש יהיה כבד יותר.

אני רוגעה איתך כי את רק חזרת... אמיתית בעולם המדיה - עד כמה השיחות שלך עם אנשים מהאינטרנט אמיתיות לגבייך? ואני לא מתכוונת שתדברי עם מישהו ותספרי לו שאת סוכנת של הסי. איי. אי, סוחרת סמים ומגדלת זברה בבית.. אני אתאפס על עצמי ואחזור עם עוד שאלות.

Sefy

New member
לי יש שאלה יחודית שלא שאלו!

איך את מרגישה ?

למעלה