יאמממ..אני../images/Emo23.gif עונשים..../images/Emo8.gif
שאלה קשה..גרמת לי לחשוב איזה 10 דקות..החלטתי לענות על השאלה בחלקים: מאחר והוא רק ידיד, ולא חבר טוב (יש לי הפרדה בין השניים), הדבר אומר שהוא לא הכי חשוב לי ולא אמורה להיות לי בעיה לנתק איתו את הקשר בלי לחוש
..אם הוא נראה כמו מליון דולר והייתי נמשכת אליו בטרוף (ונואשת) הייתי מנסה לפתח קשר רציני ורואה לאן זה מוביל.
אני לא נוטה לגעת בגברים שהיו עם אחת החברות שלי אבל לכי תדעי..אם החברה מרשה לי, אז למה לא?
אמיתית בעולם המדיה? אני צריכה תרגום..
עד גיל 18 זייפתי כי חשבתי שזה מקובל (איבדתי את הבתולים בגיל 20.5,מאוחר יותר למדתי שאין לי מה להסתיר בזה שאני לא רואה כוכבים..אז הפסקתי..הייתה רק פעם אחת שממש סבלתי ורציתי שהוא יגמור מהר כי זה היה ממש נורא..אז זייפתי (בהצלחה יתרה עליי לומר)..
תזכירי לי מה זה סקס? >רמז..רמז..<..הייתי אומרת שאכילה מופרזת..עישון מופרז ועבודה מופרזת..רגע..זה בעצם מה שאני עושה כל יום
אין לי שיר כזה..אבל זמרים ספציפיים שאני אוהבת..אחרון שהתוודעתי אליו הוא דמיאן רייס, מחוברת לחלוטין לרוב השירים.
מחזרים בלתי רצויים..יש דבר כזה? בבדאי (מבטא..מבטא).. אני פשוט אומרת להם שהם לא הטיפוס שלי..ואם הם לא מבינים אני מנסה לאמלל אותם עד שהם יברחו..ואם זה לוקח יותר מדי זמן אז אני חוטפת עצבים ואומרת להם לרדת לי מהוריד הנשי אחרת.. מה..זה הכל? טוב..אני יוצאת לכמה שעות ואני אחזור..אני מחכה לראות ספר, לא חמשיר..