שאלת כמה דברים שהיום חשבתי עליהם.
מצבי רוח משפיעים רק על הרגלי האכילה שלי..קניות לא יהפכו אותי למאושרת יותר.. כשאני שמחה לעומת זאת אני בהחלט נוטה לקנות יותר..
אני אקח את השקר הלבן והלא פוגע כל עוד אני לעולם לא אגלה אותו..
אני חותכת חד וחלק..
אני נגד מערכות יחסים פתוחות..כבר היה לי בחור שפתאום נזכר אחרי חודש שזה סוג הקשר שהוא מחפש..הוא עף באותו יום..ובקשר לשאלה הראשית, כל עוד זה דייט שניים זה עוד בסדר..חסר לו שאני אגלה את זה מאוחר יותר..אני אבקש ממנו לבחור.
לצערי זה קרה יותר מדי לאחרונה (הקטע עם הארועים ועם היותי רווקה)..כמו אמיצה אני הולכת לבד..רק אני והמחשוף שלי, למקרה שיהיה שם איזה רווק פוטנציאלי.
אני זורמת ומנסה לראות אם יש מצב שאני אתעניין במידה שווה, או אדלק בטרוף, אני לא חותכת ישר..מה שמפחיד הוא המקרה השני-כשאת מעוניינת בו יותר ממה שהוא בך..מה אז עושים?
אני מניחה שכן, אני לא רואה סיבה להטריח את שנינו להיפגש ואז לחתוך את זה..אני בעד טלפון, קצר וקולע.
תגדירי יעלה הבייתה...
..להכיר את ההורים
או
?
אני לא אוהבת משחקים..אני הולכת עם ההרגשה, כדי לשכב עם גבר אני צריכה להיות דלוקה רצח..ואם אני רוצה להמשיך להתעניין בו אז כדאי שזה לא יקרה בשבוע הראשון,הרבה פעמים מנגנון הזיהוי שלי דפוק ואני טועה..אבל אולי פעם אחת אני אצליח לקלוע..בדרך כלל אני ממתינה לפחות שבוע-שבועיים..