יופי מחכה..
I iris & ben New member 3/1/02 #21 סיפור הלידה שלי-סופסוף....../images/Emo60.gif מצטערת שזה קצת ארוך ובלי הרבה סימני פיסוק אבל תוכנת העיברית שלי במחשב לא כ"כ משוכללת
סיפור הלידה שלי-סופסוף....../images/Emo60.gif מצטערת שזה קצת ארוך ובלי הרבה סימני פיסוק אבל תוכנת העיברית שלי במחשב לא כ"כ משוכללת
I iris & ben New member 3/1/02 #22 צילום של בן שניות לאחר הלידה... בחדר הלידה היתה אחות שצילמה את כל הלידה ועשתה לנו תמונות מדהימות ולהזכירכם זו לידה בניתוח קיסרי וכך ירד הנטל מבן זוגי לצלם ולהיות רק איתי
צילום של בן שניות לאחר הלידה... בחדר הלידה היתה אחות שצילמה את כל הלידה ועשתה לנו תמונות מדהימות ולהזכירכם זו לידה בניתוח קיסרי וכך ירד הנטל מבן זוגי לצלם ולהיות רק איתי
I iris & ben New member 3/1/02 #27 רותי - תודה רבה../images/Emo20.gif את רואה עידית עכשיו כששינית את השם כולם מזהים אותך ויופי שהצטרפת לכאן מה קרה לארז? מה יש עם האוזניים? איך אני לא יודעת? שירגיש טוב המתוק
רותי - תודה רבה../images/Emo20.gif את רואה עידית עכשיו כששינית את השם כולם מזהים אותך ויופי שהצטרפת לכאן מה קרה לארז? מה יש עם האוזניים? איך אני לא יודעת? שירגיש טוב המתוק