מה יש לספר?
S smadarbi New member 10/7/04 #22 קונטרול C קונטרול V זה קיצורים במקלת שמבצעים העתקה וטהדבקה של אוביקטים- לחיצה על CTRL+C מעתיקה את מה שאת מסמנת ו CTRL+V תדביק אותו וכך אפשר במינימום התאמצות להדביק שורות שלמות של קטעים חוזרים ...
קונטרול C קונטרול V זה קיצורים במקלת שמבצעים העתקה וטהדבקה של אוביקטים- לחיצה על CTRL+C מעתיקה את מה שאת מסמנת ו CTRL+V תדביק אותו וכך אפשר במינימום התאמצות להדביק שורות שלמות של קטעים חוזרים ...
ק קרניאלה על הבמה New member 10/7/04 #23 אני מוחה! גם אין לך מזגן, גם אין לך שוקולד מריר, וגם מעשי קסמים אהוב עליך במיוחד? אה? אה????
R Rincewind New member 10/7/04 #24 אבל יש לי מזגן! וגם יש לי כל מיני שוקולדים איכותיים שאבא שלי אוהב! וחלק מהם אפילו (פיכס) מרירים!
ק קרניאלה על הבמה New member 11/7/04 #26 ../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif הלכתי לאכול שוקולד מריר. נא להשאיר הודעה אחרי הביפ. ביפ.
../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif הלכתי לאכול שוקולד מריר. נא להשאיר הודעה אחרי הביפ. ביפ.
L limilu New member 12/7/04 #28 ככה? אתה לא מתבייש, ככה לקרוא לספר- כל ספר- של טרי פראצ'ט עלוב? זהו, מעכשיו אתה מנודה, ואני עושה עליך חרם. *הערת המחבר- אל תיקח ללב, כבר 1:00 בלילה*
ככה? אתה לא מתבייש, ככה לקרוא לספר- כל ספר- של טרי פראצ'ט עלוב? זהו, מעכשיו אתה מנודה, ואני עושה עליך חרם. *הערת המחבר- אל תיקח ללב, כבר 1:00 בלילה*