סיכוםשבוע!~|קרמבו|

MomijiSan

New member
סיכוםשבוע!~|קרמבו|

נו אז איך עבר השבוע שלכם? דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים משבוע הבא: תמונה לבחירתכם: תהנו אומשוXXP

מית צאן

New member
אני^-^../images/Emo119.gif

דבר טוב שקרה השבוע: שני שיעורי רכיבה רצוף^-^ היה כייף רצח~ דבר רע שקרה השבוע: אזכרה של דודשלי... משהו מצחיק שקרה השבוע: לאיודעת, בטח עשיתי משו טיפשי רצחXD משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שאני אצליח במיצ"ב במדעים ובמבחן בלשון... תמונה לבחירתכם: מה, לא חמוד?XP

אני

דבר טוב שקרה השבוע:היה אתמול חופש דבר רע שקרה השבוע: מבחן באנגלית+מתכונת במת' משהו מצחיק שקרה השבוע:שיעור לשון ביום שלישי המורה שלי ללשון סוטה זקנה משהו שאתם מצפים משבוע הבא:לתוצאות הנומוכת למדי של המתכונת תמונה לבחירתכם:

מית צאן

New member
רגע...../images/Emo119.gif

התמונה זה סתם זאבים או שזה כאילו דמויות מאיזושהיא סדרה?OO

אני...

דבר טוב שקרה השבוע:במאנגה ה 11 של פרוטס מפה העיניינים הופכים למעניינים יותר וקיבלתי 84 במבחן באנגלית (יאיי) דבר רע שקרה השבוע:יש סיכוי גדול שנכשלתי במבחן בערבית (באסה ><) משהו מצחיק שקרה השבוע:בטח קרה משהו ואני לא זוכרת ^ ^ משהו שאתם מצפים משבוע הבא:להצליח במיצב באנגלית תמונה: יאויי (לכל המכורים!)

Dark Neko

New member
חוחוחוחוחו! התמונה! הו התמונה!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

הנוסטלגיה! XD אהמפרק3אהמ

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני../images/Emo175.gif

דבר טוב שקרה השבוע: שפספתי יום שלישי מבחן בערבית דבר רע שקרה השבוע: מתכונת אנגלית אם מבחן בערבית באותו יום השיעור ה5 במתמתיקה ומתכונת מדעים משהו מצחיק שקרה השבוע:דיברנו אם המורה להבעה ואמרנו לה שבבית ספר אחר נציגה של ארגון המורים בשיעור אם מורה מהסתדרות שם ואממרו למורה להבעה לשחרר ואמרטו שאנו שוברים שביתה והיא פתחה תכתה חבר שלי סגר תדלת וישבנו על הספסל ואמרנו לא לא לא ניתן משהו שאתם מצפים משבוע הבא:עוד 2 מתכונות תמונה לבחירתכם

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifשבוע טוב../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: פרוייקט הגמר שלי באומנות מתקדם ^_^ דבר רע שקרה השבוע: ביליתי את כל השבוע מ8 בבוקר עד 6 בערב והיום עד 4 וחצי בצהריים-.- זה קשה וסוחט אבל מצד שני מאוד מעשיר ומהנה. גם קיבלתי מגן 100 בתולדות האומנות. חולה על אומנות. משהו מצחיק שקרה השבוע: מה שהלך בסדנה היה טירוף. אנחנו מכירים את כל השירים בגלגל"צ בעל פה XD משהו שאתם מצפים משבוע הבא: יום חמישי תערוכה, יום רביעי תיאוריה, מוצ"ש ל"ג בעומר. שבוע עמוס באומנות, יום שני עד 1 בלילה^^; יום שלישי כל היום גם כן..רביעי בכלל יהיה טירוף לקראת התערוכה הרמה של כל הדברים. אני מפחדת לא להספיק.. תמונה לבחירתכם:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifכן זה כזה :

תנו לי להידחף באמצע אומשו
XDDDDDDDDDD

למעלה