סיכוםשבוע!~|קרמבו|

Dark Neko

New member
לייט! תהיה זהיר איתו! הוא רגיש../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

+
בכיתי בפרק 25 T_____T. ואני עדיין בוכה. לזיכרו קניתי קוביות סוכר. ^^~

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifנזכור ולא נשכח!

למרות שאת לייטו אני אף פעם לא אשנא על זה שהוא הרג אותו.

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif סיכום שובעי

דבר טוב שקרה השבוע: חיבוק[ים]
דבר רע שקרה השבוע: לא לב... משהו מצחיק שקרה השבוע: אתמול מאי התחיל לסגוד לחתולה...XD משהו שאתם מצפים משבוע הבא: לדבר איתו תמונה לבחירתכם:

NoAmItA ChAn

New member
אנוכיכי D:

דבר טוב שקרה השבוע: אני באילת D: אה, ואני גם נוסעת בטוח בחופש ליוון DDDDDD: דבר רע שקרה השבוע: הממממ... כלום X-X משהו מצחיק שקרה השבוע: אולי סבתא שלי וחברה שלה XDD;;;;; משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שיהיה יותר רגוע, שאני אתעצבן פחות ושאני אצליח במבחן שיש לי בביולוגיה (תאחלו לי בהצלחה ^.~) תמונה לבחירתכם: אין לי במחשב הזה X__X (יענו נייד).

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gif

דבר טוב שקרה השבוע: אע. אמ. אע. לאדעת, נראה לי שכלום XD אה, המאה בתנ"כס. דבר רע שקרה השבוע: אם אני אתחיל לפרט הרשימה לא תגמר. משהו מציקי שקרה השבוע: צלמתי את התחת של המורה שלי למוזיקה XD משהו שאתם מצפים משבוע הבא: אע. לאדעת. להצליח במבחן בחשבון? XD ולקבל ציון טוב בג"ג. ;; תמונה לבחירתכם:

AnNa ChAn

New member
../images/Emo192.gif

דבר טוב שקרה השבוע: נבחרתי למ"כית (מפקדת כיתה) של הכיתה בטיול השנתי! דבר רע שקרה השבוע: זה לא השבוע, אבל נתפס לי היום הצוואר T~T משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת.... משהו שאתם מצפים משבוע הבא: לטיול השנתי! תמונה לבחירתכם:

Lust chan

New member
~!../images/Emo135.gif

דבר טוב שקרה השבוע: עם באה אליי DD: והיה מה זה מגניב 3> דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה ]: אני חולה ממש הרבה בזמן האחרון, נקווה שזה יעבור O__ם;, משהו מצחיק שקרה השבוע: הרבה. בעיקר הציור המושימאמם של לאקי סטאר שנעם ציירה [כישרון שלי 3>] משהו שאתם מצפים משבוע הבא: פרק 5 של לאקי סטאר XD; ומפגש, אלוהים יודע מתי. תמונה לבחירתכם: הציור של נעם DD: כי היא דרשה שאסרוק אותו XD

NoAmItA ChAn

New member
אמג הציור שלי!!111 T^T איזו חמודה את 33333>

תודה רבה מצוקה 33333333333333333333> אכן היה לנו ממש מגניב יחדיו לנצח ^.~ לא יאמן, הופעתי בשלוש מתוך חמש השאלות!!!!!1111 את כל כך חמודה T^T 3333333333333333333333333333333> היי, נכון שהציור שלי מגניב? P: ונכון שזה נורא מעצבן שירדתם עד לכאן? P:

../images/Emo15.gif שבוע חלום!

דבר טוב שקרה השבוע: הגשמתי חלום- יש לי דייט. עם בחור שנראה כמעט כמו פאי מטסובאסה. להלן- בלונדי גבוה ומשעשע! דבר רע שקרה השבוע: יש לי מבחן במטמטיקה... אבל זה לא יקלקל! משהו מצחיק שקרה השבוע: אח שלי מצא את השלט שלו במקפיא. שוב. משהו שאתם מצפים משבוע הבא: יומראשון לדיזי סנטר לקנות דברים! תמונה לבחירתכם: פאי מטסובאסה. שנראה כמו הדייט שלייייי *צווחת ם\פאנגרל*

../images/Emo15.gif אוקי, נרגעתי. אני פנאסלאט

צביק, תתרגל להודעות משונות כאלו מדי פעם.

NoAmItA ChAn

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!11

ואל תשכחי שבשישי אני, גל וגלי באות לישון אצלך P:

Dark Neko

New member
באיחור ../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

D:~
דבר טוב שקרה השבוע: המחשב של אחי חזר מתיקון ^^~
דבר רע שקרה השבוע: המחשב שלי התקלקל. אה. ואני סובלת מקוצר נשימה לאחרונה...זה רע!
*הולכת לרופא*
משהו מצחיק שקרה השבוע: חברה שלי זקרה גולה על העץ, וחברה אחרת שלי עמדה ממש מתחת לעץ והגולה פגעה לה ישר בראש XD.
משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שיגידו לי שאני בסדר. כי אני באמת חושבת שמצבי רעוע. [קוצר הנשימה]
תמונה לבחירתכם: אה. זה L. אני אוהבת אותו D:~~

ketty the sheep

New member
אני מניחה שזה סיכום השבוע שעבר.. ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: יש לי דירה! D: דבר רע שקרה השבוע: עדיין אין לי עבודה.
משהו מצחיק שקרה השבוע: חברה שלי קנתה חתימה של טוטי? D: משהו שאתם מצפים משבוע הבא: לסגור עניינים עם בעלת הדירה. תמונה לבחירתכם: אין פה הרבה מבחר, במחשב של האולפן.

ketty the sheep

New member
לא,

אני משתחררת עוד חודשיים ועד אתמול לא היה לי איפה לגור חוץ מהדירה של הצבא.

למעלה