סיכום - אז למי הכי באסה?

סיכום - אז למי הכי באסה?

מאוכזבים? עצבניים? כואבים? כולנו נשכח את זה עוד יומיים. הם לא. אז עם מי הכי לא הייתם רוצים להתחלף:

נמקו פרטו והסבירו:

גילי לוסטיג (בכל זאת האחראי העליון להבאת מדליות)

אריק זאבי (ארבע שנים לשווא?)

לי קורזיץ (המועמדת המובילה)

שטילוב (כבר ראה את עצמו מביא מדלייה במקצוע מוביל)

מקסיטה (נפילות)

גרטל (אולימפיאדה אחרונה)

אלכס גלעדי (עשה את כל הדרך לווימוט (?)

ביבי (מספר הטלפון של לי כבר היה מוכן)

האחים ורשביאק

סרגיי ריכטר (ארבע שנים עד שהשם שלו או המקצוע שהוא עוסק בו יופיע שוב במדור הספורט)

dardor

New member
לי היה הכי כואב מאנדיוני

הגיעו קרוב מאוד למדליה. היו ממש בתיקו עם האחים בראיין. ניצחון וזה חצי מדליה..

apy ape

New member
אני חושב שזאבי יקח את הסיפור הכי קשה

לי בחורה חזקה, אני באמת חושב שהפן הציבורי איכזב אותה הרבה יותר מהפן האישי. זאבי נראה לי גמור - הוא הפסיד בצורה הכי מהירה (ויש שיאמרו משפילה שיש).
גילי לוסטינג חייב לעשות חשבון נפש רציני עם כל תורת ההשגיות שלו. בחור סימפטי שבנה לעצמו עולם דמיוני בשנים האחרונות.
ולריה מסקיוטה - באופן אירוני אני חושב שיצא לה טוב מכל סיפור לונדון. עדיף פירסום שלילי מחוסר בפירסום. בסופו של דבר עושה רושם של בחורה חזקה גם כן. וחוץ מזה שמכאן יש לה רק לאיפה לעלות.
הורשיביאקים - הצחקת אותי. צבי יהיה יו"ר הועד האולימפי הראשון בהיסטוריה שימות בשיבה טובה תוך כדי מילוי תפקיד. וגם אז רענן יהיה שם כדי להלחליף אותו.
(אזהרה: פנטזיה פרועה לפניכם) הלוואי שתעשה טלטלה בועד האולימפי ואת המשרות הבכירות ימלאו ספורטאים לשעבר. מועמדים אפשריים: יעל ארד, יואל רוזבזוב ואריק זאבי.

אגב, מבחינה ספורטיבית אני חושב שההחמצה הכי גדולה במשחקים הייתה של אנדיוני. ניצחון על הברייאנים (וכמה שהם היו קרובים) היה מסתיים במדליית זהב. מכיוון שהם עוסקים בספורט פופולארי עם רמת פירסום גבוהה שהאולימפיאדה היא לא חזות הכל, אני חושב שהם יתגברו די מהר, למרות האכזבה הקשה שלהם

BentzWatchJudo

New member
בקשר לאריק זאבי

הוא הובס אבל לא הושפל (זאת דעתי ומי שחושב שהוא הושפל זכותו לחשוב כך).
אני בטוח שאריק מאוכזב מאד ורואה בזה כישלון ספורטיבי גדול שלו אבל אין לי ספק שהוא יתאושש מזה כמו גדול ויתעל הכל לכיוונים החיוביים ביותר שאפשר.
לא על כל אחד שהיה עובר מה שאריק זאבי עבר היה ניתן לומר זאת. על אריק זאבי לדעתי בהחלט ניתן לומר זאת.

yati6

New member
לצערי אני מאמין שזה נכון

ורשביאק לא נראה כאילו הוא ממהר לאנשהו. בכל מקרה אני מאמין שרזבוזוב ישתלב בעתיד בתפקיד כזה או אחר שקשור לספורט.

מסכים איתך לגבי אריק, אבל מצד שני כשחושבים על זה - הבחור מסיים קריירה עם מדליה אולימפית. אין הרבה שיש להם את זה. אם כל האכזבה שייקח את זה בפרופורציות.

נ.ב - זה רק אני או שסיפור לו שיאנג מזכיר מאוד את הסיפור של אריק ??

BentzWatchJudo

New member
תשובה.

ארבע השנים האחרונות של אריק זאבי לא היו לשווא, הן היו מרתקות ומי שבוחר להסתכל רק על התחרות האחרונה זכותו.

אם אני חייב לענות לך אז לא הייתי מתחלף עם הבכיינים הממורמרים.

BentzWatchJudo

New member
זאת רק דרך ביטוי.

אתה יכול לדלג על מה שאני כותב אם זה לא נחמד לך לקרוא.
חופש הביטוי הוא לכולם כל עוד לא עוברים על הכללים של תפוז.

trilliane

Well-known member
מנהל

לא רציני ולא נבון לקרוא לעריפת ראשים כרגע

על סמך כמות המדליות. זה רק יענה על צורך אמוציונלי אימפולסיבי (שכולנו מכירים היטב מהתקשורת) שאין לו מקום בתהליך קבלת החלטות מהותי שמטרתובניה קדימה.
אמרנו לפני האולימפיאדה בלי קשר לתוצאות וכמות המדליות שצריך לבצע שינויים מהותיים בתכנים שונים ובהם קריטריונים, וסביר שצריך להחליף כמה אנשים שגם את חלקם מנינו בטרם האולימפיאדה.
אגב, אני בכל זאת אזכיר שם שצריך ללכת הביתה, דווקא בגלל שלכאורה הוא לא קשור ישירות לגוב ההישג בלונדון, זה אומר קודם כל שצריך לקרוא לשגרינו (המזויף) "באו"ם"- אלכס גלעדי שהוכיח מזמן שהכינוי "ישראלי" לגביו הוא תזכור מקאברי וציני.

BentzWatchJudo

New member

תמיד משעשע שיחיד מתנסח בלשון רבים

את דעתי על מה זה מעיד אני אשמור לעצמי.

cscan

New member
הייתי קושר את זה למשפט

"..ולהבדיל ממי שלא התחנכו לדמוקרטיה..."
אז ישראלים שהם לא ציונים -אאוט, הוא לא רוצה אותם במשלחות ישראל.
אכן אדם דמוקרטי.

"ציוני" -זה מטבע לשון, לצעירים שביננו...

מכירים אותה מאז קום המדינה ולפניה.. ו60 שנים הלאה

אתה יכול להיות ימני או שמאלני אבל כדי לייצג את המדינה שלך, צריך שיהיה לך קשר בלתי אמצעי אליה.

אחרת אולי תסביר במילים שלך, במה אני או אתה מתגאים בספורטאי נבחרת הלבוש בכחול ולא בזה האדום?

רק בגלל הסמל המקרי שיש לו על דש החולצה?
אם הוא ניתן להחלפה כמו גרביים, מה הטעם בעידוד של ספוראטי X ואל בספורטאי Y ממדינה אחרת?

למה הישראלים מזדהים עם אנדיוני ולא עם פדרר או האחים אדמס?

cscan

New member
ישראליות בעיני היא לא ציונות במובן שאתה

רואה אותה. סוף פסוק, לא פותח כאן דיונים שלא מתאימים לכאן.

BentzWatchJudo

New member
יפה עשית

הבחור מבחינתו היה מסוגל להמשיך לשפוך תעמולה זולה והשמצות עד 4-5 בבוקר. יש לנו ניסיון רב עם זה פה בפורום.

מצדי אפילו תתמוך ב"מדינת כל אזרחיה"

כסיסמת השמאל הקיצוני אין לי בעיה עם זה לצורך הדיון הספורטיבי.
כל עוד אתה מייצג את ישראל , לא כי אתה שכיר חרב שמציע עצמו לכל מדינה אחרת שלגביה הייתי רץ לראיון ואומר "גאה לייצג אתת X", אלא כי אתה קשור אליה גם בלי קשר לספורט- זה לגיטימי.

גם אם הייתי שוודי, והיו מגיעים כל מיני מהגרי עבודה שפשוט לא היו מספיק טובים לייצג את המדינה שלהם, והיו אומרים "גאה לייצג את שוודיה"(כפי שהיו מציעים לכל המרבה במחיר...), ומבקשים שאני אממן מכיסי את חייהם הספורטיביים- הייתי אומר: סליחה, אני נותן קדימות קודם כל לאלה שלא נמצאים כאן רק לצרכי הגירת עבודה.

cscan

New member
ולמה זה?

יכול להיות רק בגלל שהוא לא מחזיק בדעה כמו שלך?

יכול להיות שאנו מחזיקים באותה דעה בדיוק

וכתבתי דברים חדים גם לפני האולימפיאדה, רק שאני מאמין כאדם בעל ניסיון שדווקא העיתוי הנוכחי הוא בעייתי. כלומר לדעת להתגבר על ההתניה התרבותית שעברנו "לקבל החלטות" בימי סקנדל או פסטיבל.

לדעתי האישית כמובן, לא נכון לקרוא לקריאות חד משמעויות בדיוק בשעות של אופוריה וגם של מירמור מוחלט. מאידך, אם הכוונה היא מעבר להוצאת תסכול - שזה אולי לגיטימי , אבל לא תורם לנבחרת.

לדעתי, יש להמתין לפחות כמה ימים, לבחון את האפשריות.

מצד שני, זה פורום פותח וטבו שכך, ולהבדיל ממי שלא התחנכו לדמוקרטיה, אני כמובן דורש להבדיל בין מה שפלוני חושב לבין זכותו המלאה של האחר להביע מחשבה שונה

למעלה