סיכום - אז למי הכי באסה?

natyh

New member
אם עכשיו לא אז מתי כן ?

אחרי אתונה לא ?
אחרי בייגינג לא ?
אחרי לונדון לא ?
אחרי ריו לא ?

אז מתי כן ?

אני כן אעלה משהו שאיננו מכוון לאדם מסוים

במיוחד שאמרתי את זה כבר מזמן.
אני מתגאה בשטילוב ובטומרקין שלא לדבר על אנדי רם ויוני ארליך שעלו לארץ ומוכיחים שהקשר שלהם לישראל הוא לא רק "כדאיניקי".
להפסיק לחפש כל מיני "מהגרי עבודה" טרמפיסטים, שלא הצליחו להתקבל בנבחרות של מולדתם (וכפי שהבהרתי בעבר : יהודים ולא יהודים) ולתלות עליהם אילנות מלאכותיים להתהדר בהם.
בכל מצב גם בהצלחה ספורטיבית שלהם זה מלאכותי ולא יוצא טוב. (גם אם יש מדינות שעושות את זה)
צריך אנשים שיש להם קשר לארץ שאיננו רק מכשירי לצורך קבלת תקציב ובמה לצורך עבודה.

מקרים הפוכים כאמור: טומרקין או שטילוב שהגיע בגיל 10 ארצה ואת ההכשרה שלו עשה בארץ, וכשהוא מרואיין על חללי מינכן הוא מסוגל לעשות זאת בעברית. כמו גם כמובן אנדיוני שעליהם אין להכביר מילים.

trilliane

Well-known member
מנהל
מי יותר מסכן/אומלל/דפוק? כיאה לפסימיסט...

נראה לי מיותר, אני מוותרת. לא אוהבת את ההתבחבשות הזו במסכנות ובבאסה. עם כל הכאב, מסתכלים קדימה. אתה זה שאמר שצריך לשאוף למעלה, לא?

pcper

New member
זה נכון מה שכתבת, אבל זה מעין משחק סיכום ממש

נחמד...

trilliane

Well-known member
מנהל
נחמד זה עניין של טעם... בעיניי זה סר טעם.

JonJon9

New member
תכל'ס,

הכי מסכנה זאת אמא של מייקל פלפס-
שציפתה לנסוע לריו בעקבות הבן שלה, אבל הוא כבר לא יגיע לשם (כספורטאי).
וברצינות עכשיו:
לדעתי הכי מסכן זה אריק- אחרי מה שהיה בבייג'ין, שגם שם לא הייתה הצלחה מסחררת, הוא בוודאי חיכה את ארבע השנים האלה כדי לכפר על כך (ואליפות אירופה האחרונה בוודאי הזינה ביתר שאת את רעיון ה"נקמה המתוקה") ובסוף יצא שזה רק נהיה רע יותר (הוא עוד לא הספיק לומר: "לעבור דרך קירות ע"י אוצ'י מורה" וכבר מצא את עצמו בחוץ). חוץ מזה, אני חושב (כמתבונן מהצד) שהכשלון הזה כואב שבעתיים כי הוא נגרם ממשהו שהוא יכל לחזות- הרי בטוח שמישהו פעם עשה לו בריח, הוא נלחם כל כך הרבה והוא אמור להכיר כל תרחיש אפשרי ולצאת ממנו כשידו על העליונה. סרגיי, למשל, מכיר את היכולות הפיזיות שלו אבל לא את המנטליות, ועובדה שהוא נפל כי הוא לא התרגל ללחץ של אולימפיאדה- שזה משהו שאי אפשר לדעת עד שלא מתנסים בזה.

הייתי רוצה להתחלף עם זאבי

אישיות נדירה כמו שהוא זכה לה כל אחד היה מוכן לשלם הרבה כסף (אם לא זהב
בשביל לקבל. כמובן, גם המדליות הרבות וההישגים זה דבר בלתי נשכח.

אריק ריגש אותי אחרי ההפסד לא פחות מאחרי מדליה

יגידו שזה היה בכייני, אבל רק אדם שהשקיע כל כך הרבה זמן בדבר שכנראה לא תהיה לו הזדמנות נוספת לתקן, יבין את הכאב שהתפרץ.
לדעתי חלק מההנאה שלנו מהספורטאים שלנו היא פשוט להזדהות איתם.
הצלחה של ספורטאי היא ענקית אם גורם לקהל להזדהות איתו, עם האישיות שלו. הייתי רוצה להמשיך לראות את זאבי בסביבה.

גם אני היתי מתחלף איתו..30 אלף שח משכורת

8 שנים ...על פארש,היה צריך לפרוש מהמשלחת האולימפית לפני 8 שנים.

BentzWatchJudo

New member

אתה מוזמן להסתכל בערוץ יוטיוב שבחתימה שלי ולראות שלאריק זאבי היו תחרויות וניצחונות יפים מאד בשנה וחצי האחרונה (כן, היו לו גם הפסדים).

pcper

New member

זה לא פייר לראות אותו ככה - הבנאדם נתן מה שהוא יכול, מגיע לו!

למעלה