סיכום ארוע

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
סיכום ארוע../images/Emo3.gif

אתם זוכרים את הסרטון שהייתי בו אתמול. אז התשובות שקיבלתי ממכם, ממש הפכו לי את הבטן, הרגשתי כאילו תפסתם אותי בידיים שלי ונערתם אותי כהוגן, כן, הלכתי כל היום עם תחושה שוולאה הפעם ממש נערו אותי כמו שצריך. במיוחד אתה לירוי עם המשפט " הנסיך שלי סומך עליי שמה שלא צריך לקרות לא יקרה" הלכתי עם זה לעבודה היה לי דיי מבאס בעבודה (אלו ימי האחרונים ). וחשבתי מה אני אגיד לבן זוגי. הגענו הביתה וישבנו לנו והוא התחיל לצחוק עליי "אז מה התחלת לדבר איתי דרך הפורום"
הרגשתי לא נעים, אבל הוא כמובן הפך את זה לצחוק ואמר שזה בסדר שהוא מבין, אני בכל אופן למדתי משהו חשוב בנושא האמון תודה לכולם היה לי לא קל אבל שווה שיהיה לכולכם יום מדהים אמט

Yaniv-DC

New member
כשהיה לי חבר...

אחד הדברים שדאגתי להם זה שהפורום לא יהייה בהישג ידו ובטווח עיניו

guy1974

New member
אפשר לשאול למה יניב?

איזה סיבה אתה רואה להמנע מלכתוב / לקרוא בפורום?

Liroy25

New member
אני חושב אני יכול להבין למה

הנסיך שלי קורא את הפורום ומידי פעם אף כותב בו את פנינות חוכמתו. לפעמים זה אחלה ולפעמים..צ´מע! לפעמים בא לי לדבר עם אנשים שאני לא מכיר על דברים שמפריעים לי בזוגיות, לשחרר קיטור, להפתח קצת יותר, לדבר על סקס מהצד היותר אישי ואני לא תמיד מרגיש שאני יכול בידיעה שהוא קורא את הדברים. (עיין ערך "פינת המתלבטת - זוגיות פתוחה או לא")

guy1974

New member
יש בזה משהו...

אוקי, מובן ומסכים מצד אחד ומצד שני לפעמים אתה יכול להבין ולקלוט את צורת המחשבה של הבן-זוג עפ"י תגובות שלו להודעות או הודעות חדשות שהוא כותב. אם יש לך את הצורך להתכתב או לשפוך את הלב על דברים שאתה לא רוצה שהבן-זוג יקרא אני מאמין שאתה יכול לעשות זאת בפורום אחר שהוא לא משתתף בו או לחילופין לעשות זאת באותו פורום אך בשם אחר או בהודעות אישיות דרך הפורום. (יכול לעורר חשדות לפעמים..
)

Liroy25

New member
אני לא אוהב כניסות צדדיות

ודוגל מאוד בכך שלכל אחד מבני הזוג חשוב שיהיה את הספייס שלו. אני לא מפריע לו בשעת התה הקבועה שלו מול עיתון "הארץ" (6:15 בבוקר..) והוא לא מציק לי כשאני משוחח עם חברים במצלמה. אני לא דורש ממנו שינמיך את המוזיקה הקלאסית שהוא כל כך אוהב לשמוע (אלא אם כן היא מגיעה לאוקטבות שיכולות להעיר את המתים) והוא יודע שכשיש "מכושפות" או "וויל וגרייס" שאין עם מי לדבר. אני לא מבקש ממנו שיבוא לרקוד איתי ב"תכלת" והוא לא מתעקש לגרור אותי לביקור החודשי במשתלה. יש לנו המון ביחד והמון אינטימיות, יחד עם זאת אני רוצה גם את השקט שלי לפעמים. לצאת עם חברים, לרקוד, להרגיש חופשי, לפלרטט עם חצי עולם ועדיין לדעת שאני שלו ורק שלו!

לירוי מאמי...

1. אתה היית זה שהזמנת אותי לכתוב בפורום.אני שקלתי את העניין בחיוב. 2. כשאני קם ב-6:15,לשתות תה
ולקרוא עיתון בשלוות הבוקר, אותך לא תעיר לא תזמורת המנדולינות של ראש העין,לא מטח טילים ולא סומסום
שמתאמן בפיתוח קול ב-5 בבוקר. 3. מוזיקה קלאסית אני בעיקר שומע כשאתה איננו וכשבמקרה אתה בא, אני רואה את עצביך מתרופפים במהירות ואז אתה פותח בצווחות
שאתה "לא מסוגל עם הזוועות האלו" ומנמיך או סוגר. 4. נאלצתי לכבד את סדרות הטלוויזיה המזעזעות שאתה אוהב,אם כי אין לי מושג איך אפשר לשבת מול המכשיר הנקרא טלוויזיה יותר מ-20 דקות רצוף. כל כך הרבה מסרים נוראים מועברים מהמכשיר הזה במגוון תחומים,עד שהתחלתי להבין את אלה המסרבים להכניס את המכשיר הזה הבייתה. 5. לתכלת דווקא באתי פעם אחת,לא רק שלא מצאתי את עצמי עם המוסיקה שיש שם, גם לא מצאתי את עצמי בחברת כל הארסיות והצ´חלות שמסתובבות שם חופשי.כמו כן היה זה ציון דרך באובדן השמיעה שלי. 6. למשתלה דווקא הלכנו פעם אחת ואתה התלהבת מכל מה שקוצני וטורף,מה גם שלא הצלחת לקשר בין סוג הצמח והתנאים הדרושים לו. 7. מצאנו,נדמה לי,את האיזון בו כל אחד עושה את מה שהוא אוהב בלי לוותר יותר מידי.לא חייבים לעשות הכל ביחד.יש לנו הגבולות שלנו ובתוכם אנחנו מתנהלים. זה מתאים לנו,זה חשוב לנו וזה עושה לנו טוב.

guy1974

New member
ב-6:15 אני יכול להבין למה ../images/Emo8.gif

נשמע שיש לכם המון ספייס...

manys

New member
אני חושב שזה מקסים

לקרוא דיון בין בני זוג בפורום זה דבר מקסים בעיני !!! גם בעלי לפעמים נכנס וכותב בפורום (בעיקר שלי) את הגיגיו והוא עושה את זה בעיקר שאני לא בבית ואני מתמוגג לקרוא אותן כשאני חוזר. הזוגיות שלי (טפו טפו טפו עוד מעט 4 שנים) כמו של רובם מתחוזקת ע"י: אמון, כנות ובעיקר ספייס. אז מה ניסיתי לומר בזה? לא יודע... נו אבל אמרתי... המשך יום נעים

Liroy25

New member
4 שנים של מונוגמיות נטו?

לא נתקלתי בהרבה מקרים כאלה, ומבחינתי מגיע להם ח"ח!!

old crow

New member
Liroy

sometimes I think you´re a class A1 schmock. היו לי 12 שנות מונוג... אז מה?

Liroy25

New member
אתה בהחלט יודע את הדרך לליבי! ../images/Emo23.gif

מילים חמות באמצע היום תמיד גורמות לי להרגיש מיוחד. מאחר וצורת הדיבור לא אופיינית לך תרשה לי להתעלם באלגנטיות?

EyeSeeYou

New member
ICU בוחש..

למה להתעלם? אני לא הייתי שותק על דבר כזה
במיוחד לא אם הייתי חמום מוח מזרחי כמו לירוי שיוצא נגד האליטה האשכנזית כמו Old Crow המנסה לדבר גבוה גבוה...(כותבים schmuck אגב).. תמשיכו אתם :") מזמן לא היה פה שמייייייחחחחחחחחחחחחחחחחחח

old crow

New member
בתור אליטה אשכנזית

(למרות שאני דוקא ס"ט מצד אחד) אני מתנגד לתכתיב של יהדות ארה"ב כיצד לתעתק (transliterate) יידיש עסיסית. נוצרו להם עוד כמה וכמה שיבושים במעבר בpond. אבל לא רק להם, גם הwasps בקושי מדברים אנגלית כפי שלמדתי על בשרי כשהלכתי (ברגל) לחפש בניו הייבן petrol station ולקח לי זמן להבין שאצלם דלק נוזלי זה גז ועלי לחפש gas station. לעצם הענין חשבתי שלירוי לא ממש נחמד כשהוא בכלל מביע פליאה על מונוגמיות ארוכת טוח. מה בעצם מעבר לנאמנות ארוכת טוח מחזיק הומואים ביחד - טובת הצאצאים? ואם נאמנות אז ברור שבפרט מינית ובמיוחד בעידן האיידס.

Liroy25

New member
לירוי לא ממש נחמד???

לירוי מותק!!! לגבי הפליאה, אז כן. זוגיות ארוכת טווח בין זוג גברים היא לא משהו שיצא לי להתקל בו בתדירות כל כך גבוהה בחיי היומיום. וכן, מבחינתי קשר אמיתי שנמשך תקופה ארוכה הוא משהו שיש לשאוף אליו.

manys

New member
שלוש וחצי במונו חצי שנה בפולו

ולמי שלא יודע: מונוגמיה = אהבת האחד פולוגמיה = אהבה של האחד עם עוד כמה יענו פתחנו את הזוגיות אחרי שלוש שנים ארוכות וזה בהסכמת שני הצדדים

למעלה