סיכום ארוע

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

EyeSeeYou

New member
../images/Emo45.gif

אם כי אני חייב להודות שבעלי אכן מציץ מדי פעם. זה לא קריטי כי אני מעדיף את ההתייעצויות שלי לעשות בדרכים אחרות ולא כאן. אז שיקרא את ההתחכמויות שלי ויהנה
ואם אתה קורא את זה, מוווואהההה לאב יא בייבי

white star

New member
../images/Emo24.gif

ת´אמת אין משהו מיוחד להגיד אז אני אצטט פיזמון של החדר שלי-ארקדי דוכין: "תתגבר תתגבר כך אומר לי הקול להיפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים רק לא לאטום אוזניים לא לעצום עיניים לא לעזוב ידיים גם בימים קשים"

amet

New member
אז מה........

אני עובד לי וקורע את התחת מרוצה שהכל אצלי בסדר והנה אני מגיע הביתה ומה אני רואה שאתם במקום לעבוד מדברים כל היום למה לא. חכו חכו משבוע הבא אני מבוטל נטו ואז.......יהיה פה שמיייייייח! אז כולם דוגלים בספייס ובזמן איכות לכל אחד ואחד אני מסכים עם זה מאוד. אני לא אגיד שאני עושה את זה אבל בהחלט אני אשתדל, אחרי כלכך הרבה תגובות כאלו, שלא מותירות לי שום ברירה....
ואני מקווה שזה יתרום ולא ייגרע- העניין הוא שגם בספייס צריך לדעת לשמור על גבולות, ולזכור היכן אתה נמצא ובטח ובטח לדעת שיש לך בן זוג. טוב הרבה אין לי עוד מה להוסיף אני חייב לציין שחסרה לי פה משהי איפה מאי למה אני לא שומע ממנה לירוי הכל בסדר איתה

Liroy25

New member
שלומה של החצי השני של ההנהלה

בסדר גמור. היא פשוט עובדת כמה ימים בשבוע והמחשב שלה לא בשיא התפקוד שלו. חוץ מזה הכל תקין.

guy1974

New member
מותק...יש לך ברירה (נשמע מאיים)

אף אחד לא יכפה עלינו "ספייס"
אני חושב שיש לנו הרבה מאוד דברים שאנחנו אוהבים לעשות ביחד ככה שהרבה זמן ל"ספייס" אין לנו וטוב שכך
אבל זה בכל זאת נחמד לשמוע דעות נוספות.

amet

New member
מותק...אני יודע

אבל כתבתי לך שקצת התבאסתי מהדרבים כי אני לא מרגיש שאני צריך ספייס טוב על רגע שאני איתך ואני מרגיש שזה מה שאני רוצה בכל אופן חברה אתם עושים עבודת קודש
באהבה אמט

white star

New member
../images/Emo9.gif

white star עושה עבודת קודש...איזה כיף...הוא לא אטאיסט?!

.m

New member
הנה אני ../images/Emo140.gif

קודם כל אני מתנצלת על הנוכחות המועטה בפורום, אבל כבר שבועים שהמחשב שלי בתיקון (מחליפים הארד דיסק ומנסים להציל קצת אינפו´ מהקודם...
), בתקווה שכבר היום או מחר הוא ישוב והכל יהיה בסדר... אבל איזה כיף לי שמישהו שם לב שאני לא פה
עכשיו לנושא - ספייס בזוגיות הוא דבר מאוד חשוב, אני לא חושבת שיש על זה ויכוח. הבעיה מתחילה שכמנסים להגדיר איפה עוברים הגבולות, כי לכל אחד יש צרכים אחרים - ולכן גם גבולות אחרים. הטריק הוא לדעת למצוא את האמצע, שנח לשני בני הזוג. וכדי לעשות את זה, אני חושבת שצריך פשוט לא להתבייש לומר "לא נח לי כשאתה עושה את זה ואת זה" או "מפריע לי כש..." ולדבר על זה! מסתובבת בחוץ איזו תפיסה סמי-רומנטית שבן-הזוג אמור תמיד לדעת מה אני חושבת ומה אני רוצה, גם אם אני לא אומרת. הוא לא
אז הגיע הזמן להפסיק לחכות שהוא ינחש ולהתחיל לומר בעברית קלה את מה שמסתובב לנו בראש. חוץ מזה, אתם שניכם מקסימים, קבלו
בוקר טוב,
mai

amet

New member
בוקר טוב מאיי

כמה טוב לקרוא דעה נשית לפעמיים
ובסיכום שבועי אני מבקש שמשפט המחץ יהיה שלך הגיע הזמן להפסיק לחכות שהוא ינחש ולהתחיל לומר בעברית קלה את מה שמסתובב לנו בראש. שיהיה לכולנו יום נפלא אמט

למעלה