סיכום המפגש ה... רעוע

סיכום המפגש ה... רעוע

מי היה: aether, toi, athaclena, morashty,Roonil Wazlib, igreenwald magrat and limilu לשירה יש תמונות הקטע העצוב הוא שהם מעולם לא היו יחד באותו זמן מה היה: עוגיות ו thud מי חייב הסברים: רוני! אהם אהם הקטע האהוב עלי בסרט (או לפחות בין האהובים ביותר) סוזן משתמשת ב"קול" ו"משנה צורה"... ועוצרת את הזמן צריך לעשות סדרת המשך "Susan the bogeyman slayer"

Aether

New member
תמונה אחת

אתה גורם למפגש להיראות גדול יותר משהיה... כמה מהאנשים שציינת נכחו בין שניות לדקות בודדות... אני חושב שהשיא היה 5 באותו זמן, אבל יש מצב שהיו גם 6 לכמה שניות. היו משחקי ת'אד! וחלקם אפילו הגיעו לסיומם (אחד מהם, בין רוני לביני, הסתיים לפני קצת יותר משעה). והסרט (מיני-סדרה, ווטאבר) היה פשוט מושלם. מזמן לא נהנתי ככה. בכיתי מצחוק בכמה קטעים (בעיקר בסצינה עם הכרטיס ברכה), וגם כמעט בכיתי מהתרגשות (בקטע עם הילדה ההומלסית). ולמי שפספס... בקרדיטים בפתיחה כתוב Mucked About by Terry Pratchett

Athaclena

New member
אז תתרכז בדברים הטובים!

כמו ההקרנה... הייתי שם עם 2 חברות, גיס אחד וידידה שלו. כולנו מאוד נהנינו אע"פ שרק אני וחברה אחת קראנו את הספר. והיה לגמרי שווה לראות את זה שוב (גם אם הייתי צריכה לשלם) על מסך גדול עם עוד המון אנשים. ואני ראיתי גם את ליאת לכמה רגעים! ואבא שלי היה באיייקון, ונהנה וחוזר היום להרצאה על ד"ר הו. הא הא!

limilu

New member
העוגיות היו טעימות!

ואני מחכה לראות כמה רע יצאתי בתמונות
[היה כיף, נו, אבל הייתי במשמרת ולא יכולתי להישאר יותר מדי...]

Roonil Wazlib

New member
אני מניחה שאני לא ממש נחשבת../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

אני לא יודעת אם אני הרוני שכתוב פה שצריכה לתת הסבר, אבל אני יודעת שאני די הברזתי, והייתי אולי רגע בודד, וזה כי... אממ... שאלה טובה. בעיקר כי הלכתי לאכול ואחרי זה לא ידעתי איפה אתם... בכל אופן, מהסרט נורא נהניתי, ולמרות שאף אחד אחר מאלה שהיו איתי לא קרא את הספר גם הם נהנו מאוד. ואני גם חושבת שהבנתי את החוקים של THUD, אם כי אני לא רואה את עצמי משחקת בו, לפחות לא כשאני בשליטה על עצמי...

לאלאלא

הרוני שצריך לתת הסבר זה אני
מצטער שלא יכולתי להגיע, הייתי עסוק עד מעל הראש ב... שקר כלשהו. נו, וברצינות, עבר עליי אייקון מאוד מהנה, אך מאוד מאוד מעייף. בקושי הצלחתי לשחק משחק THUD! עם אבישי... צלעתי עם הטרולים וכוסחתי לחלוטין כששיחקתי את הגמדים (הייתם מצפים שיהיה לי יתרון טבעי במשחק עם הגמדים, נכון? מסתבר שלא). פירוט מלא על חוויותיי מאייקון בקרוב... ועכשיו אני הולך לישון (סוף כל סוף!). (הצעד הבא - מקלחת)

limilu

New member
יתרון טבעי ../images/Emo6.gif

אחת הבדיחות הטובות ששמעתי אותך מספר

*קידה*

קידה בדיליי, ליתר דיוק... את פשוט יכולה לדמיין אותי עומד במקום במשך איזה שעה ואז קד קידה. משהו כמו "t-o-u-c-h-e" במקום "touche" (המקפים כאן משמשים כקונבנציה גרפית להבהרת איטיות או איחור, פיגור וכיוצא בזה). זהו, נו, אני שוב מדבר שטויות... ריטלין ולישון.

מ א ג ר ט

New member
היה ממש נחמד

אני הייתי בחלק שבו אכלנו עוגיות (אני מניחה שהיו כמה כאלו) ולא ראיתי את רחל! וליאת! ממממ... היתי מלא בדוכן שהנה ולא היה לי כזה הרבה זמן לדבר עם אנשים, למרות שבערב היה לי זמן לראות את אבישי, וגם לשחק בט'אד, וגם אכלנו צהריים ביחד (זה ממש נחמד, כשלא צריך לשכנע מישהו למה לא הולכים לרוסטביף...) והיה ממש כיף. ד"א גיוס נעים וקל לאבישי, לשנים הקרובות, שיעברו בכיף ולא בשעמום! דווקא את שני הרוני ראיתי הרבה- למרות שלקח לי הרבה זמן לקשר בין רוני לרוניל, בסוף המשמרת המשותפת שלנו נפל האסימון והיה נחמד. אז מקווה שנהנתם וקניתם ספרים\ראיתם סרטים ודברים, ובכלל שהיה כיף, ונתראה במפגש הבא!

igreenwald

New member
מה הקטע עם חזירים HOG בעולם הדיסק?

כלומר במיתולוגיה או התיאולוגיה שלו?

Aether

New member
לא ממש יודע...

אבל יש איזהשהו קטע שב-Hogswatchnight הורגים חזיר כדי להבטיח שיהיה מספיק אוכל לשארית החורף...

igreenwald

New member
יש רמז בסרט למשהו מורכב יותר

המרכזי הוא הסצנה שבו סוזן מצילה את החזיר מידי הכלבים של המאזינים, ואז הוא מתגלם בזריחה לאדם שמן אם ניבים תחתיים שמרמזים על היסטוריה כחזיר בר, מסייע לשמש לזרוח (מסלול אבולוציה אחר? בדומה לSTARTRECK שחלק מעמי הכוכבים התפתחו מציפורים חרקים ועוד אזי האבולציה של אנשי עולם הדיסק התחילה מחזירי בר?) המשני יותר שאל ההנג אובר מציג את עצמו בפני פיית השיניים כ HOG OF HUNGOVER כאשר היית מצפה לשמוע GOD OF מז זה בדיוק מרמז על הפנתיאון של עולם הדיסק???

ויימס

New member
לא, לא hog

הוא ה- 'oh, god of hangover' אם אני לא טועה. בספר מתייחסים אליו כאל, 'oh, god'

igreenwald

New member
יותר מעודד אבל בספק

אבל בדקתי את העניין ואני די בטוח ששמעתי בסרט (יש לי הורדה שלו במחשב) HOG בקטע שהוא מציג את עצמו בפני פיית השיניים, אם כי הקוסם שגרם להיווצרותו קרא לו 'למה אין אל להנגאובר?' אך עדיין זה לא מסביר את המרכיב החזירי בזריחת השמש (באשר החגים האלה מציינים באופן מסוים את היום הקצר בשנה SOLAR FESTIVAL) שבספר הפירמידות מוזכר ששם החזיקו במספר רב של הסברים מיתיים לזריחת השמש במקביל ואם כך השמש אמורה לזרוח מ10 הסיבות האחרות, או שמא זו (ההוגפזר) האחרונה שיש מספיק שמאמינים בה, לאחר העדכון בתוכן האמונה שהתרחק מאוד מהרעיון המקורי שנשאר מימנו רק התקופה בשנה שבה הוא פעיל.

הו בפרוש אומר

where the rising ape meets the fallen angel כך שלא נראה לי שהוא מכוון לכך שהאדם נברא מהחזיר אלא זוהי חיה שנפוצה באזוריהם ולכן מכניסים אותה לתוך המיתולוגיה, כמו הצבאים המקוריים, או הפרות של ההינדים

למעלה