סיכום המשפגש

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

p019

New member
סיכום המשפגש../images/Emo168.gif

אז לכל מי שלא טרח להגיע ולכל מי שהגיע (בעיקר
) היה אתמול משפגש פורום מספר 3. אני אישית מעוד נהנתי, והעובדה שנשארנו כל כך מאוחר, ואני אפילו אלכתי לפני הסוף, כנראה מרמז שלא רק אני נהנתי. אשמח לשמוע מה דעת המשתתפים במפגש. (ממליצה שתגידו דברים טובים כדי לגרום למי שלא הגיע לקנא
, ואז אולי הוא יתרח להגיע בפעם הבאה).

היה המון כיף!

מפגשי הפורום שלנו לא מכזיבים. אכלנו, שתינו, צחקנו, דיברנו.. הרעיון של הפתקים עם השאלות היה מעולה והעלה המון נושאי שיחה מעניינים, הפעם יצא לנו יותר לשמוע מה הדעה אחד של השני על מיניות, על א-מיניות וכל זה. נטע בטח עדיין בהנגאובר מפרץ המתמטיקה. סליחה
אז כל הכבוד על הארגון של המפגש, ותודה לכל מי שהגיע!

נטע523

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני בסדר התאוששתי לי
אוקיי לי היה ממש משמ ממש כייף! אנשים ממש חמודים...באמת. אני האמת ממש לא ציפיתי שזה יהיה ככה,חשבתי שזה יהיה הרבה יותר יבש ומשמים והופתעתי ממש לטובה. אחלה אנשים! צריך לארגן עוד מפגש מתישהוא :) והמון תודה לpo19 על הארגון ,וגם לאינילאזי על הסבלנות אין קץ להסביר דברים למוח מאותגר מתמטית
ועוד משהו..אני חושבת שעכשיו כשאנחנו מכירים יותר אחד את השני הגיע הזמן לכתוב קצת יותר בפורום! (כן כן אני יודעת שכבר אמרו זאת לפניי אבל שיהיה..) אז קדימה לא להסס ולפתוח שרשורים חדשים אפילו סתם על שטויות. זהו שתהייה שבת שלום.

p019

New member
וגם גילית שמטמתיקה זה לא כזה יבש ../images/Emo6.gif

snoopytush

New member
היה מעולה !

אנשים אינטילגנטים מציחיקים וחמים ! בקטע של המטמתיקה פשוט חלמתי בהקיץ חח... אבל היה אחלה באמת :) אפילו הספקתי ללכת לאיבוד בתל-אביב... חח.

hineta

New member
היה כיף!

העלה לי שאלת זהות חדשה - (כאילו שלא חסרות לי..) האם יש לי ראש למתמטיקה, והאם זה משהו שהייתי רוצה לעשות. טוב שהשאלה הזאת עלתה, אי אפשר להתחמק ממנה לנצח.. נראה לי שהיה שילוב יפה של שיחות על אסקסואליות ושיחות על כל השאר..היה טוב לראות ריכוז גדול של אנשים שהיו במודיעין (שלא לדבר על ריכוז גדול של אנשים שעשו צבא - אני רגילה להסתובב עם אנשים שלא באו מה"עולם" הזה..) אנשים טובים, אווירה טובה, אוכל טוב..שזה כל מה שאסקסואל צריך

מקמיקא

New member
וואי באמת נראה שהיה מגניב :)

אני ממש מצטער שלא יכולתי להגיע... נשמע שהיה כיף :) אני מקווה שהמפגש הבא יהיה ביום שאני יכול להגיע ולא רק לשמוע על זה. אבל אני סקרן, באיזה שלב דיברתם על מתמטיקה, ולמה?! :) אין לי בעיה עם מתמטיקה (עד כמה שאפשר - אני לומד בטכניון...) אבל אני לא רואה את זה בתור נושא שיחת חולין!

snoopytush

New member
יש אנשים שמטמתיקה זה אצלם בדם...../images/Emo140.gif

לא אני כמובן

p019

New member
קצת ../images/Emo6.gif

יש לי תואר שני במטמתיקה ואני עושה דוקטורט בחקר המוח במחלקה למטמתיקה

מקמיקא

New member
סחטיין!! :)

אני לא רואה איך אפשר לעשות חקר מוח עם תואר במתמטיקה, אבל אולי זה רק אני
אני בעצמי סטודנט למדעי המחשב
אולי באמת יש איזה קשר בין א-מיניות לאינטליגנציה... אחרי הכל, כשהמוח פחות עסוק בשטויות...

Xylophone

New member
בדויק אמרתי את זה במפגש

שאסקסואלים יותר אינטליגנטים ומעניינים מאנשים רגילים
ככה זה שהראש שלך פנוי מסקס ושאר ירקות

מקמיקא

New member
היה פעם פרק על זה בסיינפלד :)

שג'ורג' החליט להתנזר מסקס, ובגלל זה הוא התחיל לחקור כל מיני דברים ונהיה ממש חכם אולי לנו זה תקף לאורך כל החיים

למעלה