סיכום המשפגש

• פותח הנושא p019
  • פורסם בתאריך

Julia307

New member
היי

לצערי לא יצא לי להגיע כי הייתי צריכה להיות בירושלים, אבל אני מבינה שהיה כיף
תהיתי כמה אנשים הגיעו? אגב מצחיק שהזכרת מתמטיקה כי אני בעצמי סטודנטית למדעים. מעניין הקשר בין אינטליגנציה ל-אסקסואליות. ושאלה, האם אדם יכול לההפך לאסקסואלי בעקבות משהו? או שאז הוא לא נחשב באמת כזה

snoopytush

New member
שלום!

אין לדעתי קשר בין אסקסואליות לאינטילגנציה אלא אם כן את מחשיבה אינטילגנציה מינית... אני חושבת שאדם יכול להפוך לאסקסואל אבל זה מאוד תלוי באדם ובגורם. אבל מהתרשמות אישית ( אני עדיין לא פרופסור... ), רב האנשים האמיניים נולדו ככה בלי חשק או עם יצר מיני נמוך וקומץ פיתחו זאת במהלך השנים.

p019

New member
מה את לומדת?

אם אדם מעבד את המשיכה המינית בעקבות משהו סביר להניח שהוא יוכל לקבל אותה מחדש בעזרת טיפול, לכן השאלה היא בסופו של דבר איך האדם מסתדר עם זה ומה הוא רוצה לעצמו. אם לאדם טוב והוא מרוצה ומרגיש טוב לקרוא לעצמו א-מיני אז אין סיבה שלא יקרא לעצמו כך. יש הבדל בין אדם שנולד א-מיני לאדם שחש בעבר משיכה מינית בעיקר כיוון שהוא יודע מה זה, מה שאומר שיותר קל לו להבין התנהגויות של אנשים סביבו. אחד הדברים שהכי קשים לי בתור אדם א-מיני וחוקר בנישמתי זה שאני נתקלת ברמה יום יומים באוסף של התנהגויות שאני לא מסוגלת לרדת למקורם. מה שאומר שאני מרגישה מבולבלת מארבה מעוד דברים סביבי - ואני לא אוהבת להיות מבולבלת
. אני מקווה שהתשובה שלי עזרה קצת.

למעלה